Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (141)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Diana, ingrozitor prin ce-ati trecut!!! Iar treaba asta cu imbolnavirea suplimentara in spital pe mine ma infioara, te duci pentru ceva si mai capeti altceva...
Fetelor, cica e bine sa avem diazepam in casa, pentru convulsii, Doamne fereste. Anya20, stii tu de care e bine sa avem, exista special pentru copii?

Sa va fie de bine intalnirea! Miflore, succes la serviciu!

Gina, ai grija de tine, poate trebuie sa te odihnesti mai mult!

Godzila,si eu am admirat-o pe Iulia, e din ce in ce mai frumoasa! La alte poze inca nu m-am uitat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Ioana, deci nu mai veniti la cresa, din cauza asta nu v-am vazut de dimineata.
Pe Anca o lasa sotul ca la el plange mai putin, si l-am pus sa se uite de 2 ori.
Zicea ca n-am mai vazut niciun copil asa mic ca Anca.

Anca e bine acum. Am fost la Sinaia pana la urma.
Le-a placut copiilor, au studiat Pelesul pe indelete.
Adica Anca l-a studiat mergand in 4 labe.
Si acum anunta cand cade. zice ' Cad!'.

Cam atat, ca trebe sa mai si muncesc.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

intr-adevar a fost frumos la intalnire. copii s-au distrat si s-au jucat cu multele jucarii puse la dispozitie de Miflore si de Ana. Multumim Miflore inca o data pentru spatiu, iar Ana, desi facuse vaccin a fost o mica gazda desavarsita! cand am ajuns acasa Milan a cazut lat de oboseala si a dormit pana la 7!!! cred si eu, dupa ce s-a jucat cu vreo 5 mingi si un balon.... o sa punem si noi poze cat de curand!

sanatate lui Mihnea, si sa nu mai treaca niciodata pe la spital!!!!

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

"La multi ani" lui Nuka, care implineste azi 11 lunite!

Diana, sanatate multa.
Doamne prin ce ati trecut.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Diana si pt Mihnea si multa, multa sanatate!

Eu nu mai stiu ce sa fac cu Vladut... iar e mucos... A 3a oara in 2 luni jumate . Ma tot gandesc ca ar trebui sa fac ceva, dar ce? Nu are febra si nici alte simptome... dar parca prea des e mucos.... Ouf... azi sunt deprimata...
Bineinteles ca i-a mai iesit inca o maseluta (dupa starea aia aiurea de saptamana trecuta). Le are in diagonala: dreapta sus si stanga jos.

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata, si la multi ani lui Nuka, care implineste azi 11 lunite!

Ieri i-am dat mult tort copilului (mama mega-denaturata) asa ca as'noapte pe la 12 ii forfotea burta si plingea la mine in brate; am indopat-o cu sab simplex si am dormit cu totii. Ziceam de cresa ca e frig ... sa vedeti frig la mine in casa! E adevarat ca si stam cu toate geamurile deschise, dar de azi pun radiatorul la Miruna in camera. Sa va zic ca iar mi-a cerut bona bani cu imprumut? De data asta mai putini, "doar" 4,5 mil. Ii dau, dar o pun sa faca mai multa treaba pentru stres si dobinda.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Buna dimineata

Diana imi pare rau prin ce ati trecut ,va dorim din tot sufletul sanatate si recuperare cit mai repede

Gina totul o sa fie bine

-ma bucur ca intalneala a fost super si vati simtit bine si ce surpriza placuta a avut Ioana

miflore sa treaca cu bine azi prima zi de munca si dorul de puiuta

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Miflore .

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Buna dimineata

Ne-am intors si noi. Nu am apucat sa citesc nimic, doar ce e scris pe pagina asta, de unde am dedus ca Diana a avut probleme cu Mihnea si ii doresc multa multa sanatate .

Am observat si ca a fost petrecere in militari, ceea ce ma face sa ma oftic ca nu am sunat ieri la Mifloricica, caci eram in zona, la ai mei. Asta e. Sper ca v-ati distrat bine si sper sa ne vedem in w/e.

Noi am venit sambata si de atunci nu am timp nici sa respir. Am fost tot singura cu Matei, sotul are azi deschidere de an universitar si de la aeroport s-a dus direct la munca.
A fost foarte frumos in concediu, i-a placut la nebunie copilului, nu a vrut deloc sa intre in apa (e drept ca era si cam rece), i-au mai crescut niste perechi de cornite ca deh, a fost doar cu tata si cu mama plecat. Pe ansamblu a fost super, desi am ceva de obiectat in privinta mancarii care a fost foarte sarata. Raman la parerea ca mancarea e mult mai buna in turcia decat in grecia.

Sper sa apuc sa recuperez, vad ca nu ati scris prea mult intr-o saptamana .

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Irina, pe Vladut sa-i treaca mucii.
Dana lui Antoine, neata.
Zino, cum e la munca?

Daaa, Milan al Biancai are o mare pasiune pentru obiecte rotunde (mingi si baloane). Nu prea s-a dat la fete; le-a vazut prea indraznete, cred ca lui ii plac alea mai timide.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput