Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (141)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna zanelor!
Fuse si intalneala!
Au raspuns prezent Mirunica Ioanei, Maria Ramonei si Milan al Biancai; si evident Ana mea. 4 gagalici!
In rest absenti nemotivati! Sau cativa motivati, printre care si Radu al Kristinutzei pe care-l pupam dulce si-i uram sa nu faca oreion! Si cat de curand o alta intalneala la care sa vina si el!
Copiii s-au jucat frumos cu gramezile de jucarii si nu s-au batut. Ana multumeste frumos pentru cadouri!!!
De maine merg la servici, bleah!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Diana, groaznic. Bine c-a trecut! Il pupam pe Mihnea!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Dragi mamici,
Va multumesc pentru toate urarile de: "La multi ani" pentru micuta noastra.
Chiar de ziua ei, am avut contractii+dureri de burta iar ieri, am ajuns la Urgent Care cu ceva sangerari.A fost putin dar, rosu.
Nu mi s-a dat nici un tratament insa,din fericire sangerarea s-a oprit.
Cu exceptia ca ne-a cam taiat din sarbatoare totul a fost bine.
Nu m-am panicat, ingrijorat sau mai stiu eu ce.
Stim ca acest bebelus, este un dar de la Dumnezeu pentru noi si daca este sa ni-l daruiasca,il vom avea.Daca nu asta va fi!
Sunt linistita si am inima plina de pace indiferent de situatie.
Cel mai rapid pot ajunge la doctor abia marti si cred cu toata taria ca, pana atunci totul va fi bine
Va

My baby development!
POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Multumesc pentru urari fetelor.

Diana lui Mihnea, imi pare rau ca a fost asa bolnavior si ca a trebuit sa stati in spital. Sper sa nu mai aveti probleme.
Gina, tzinem pumnii sa fie totul bine cu bb3.
Zino, multumim pentru spatiu si pentru jucarii, si bafta multa la servici, sa nu te gindesti la Ana-Banana toata ziua.

Fetele mi-au facut o surpriza la sindrofie, mi-au cumparat tort si mi-au cintat "La multi ani". Va multumesc inca o data. Sa vedeti ce fericita era Ana, a fost cu gura pina la urechi cit timp s-a cintat. Apoi, la plecare, a cintat Bianca melodii de copii, si toti 4 o ascultau vrajiti. Punem si poze in citeva zile.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Gina, speram sa fie totul bine!!! Bafta marti la control!
Ioana, !

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catush spune:

Bine v-am regasit fetelor.....
Dupa cum v-ati dat seama iar am fost plecati.....doar in DR.Taberei din cauza de "francofonie".....
La Multi Ani Ioanei dar cu intarziere - sa fii sanatoasa si la punga grasa
Faina treaba cu intalneala de copii........mai ales ca urmeaza zile scurte si ploioase....
La urmatoarea subscriem si noi daca ne primiti, ca fata mea e tare plimbareata toata ziua ar pleca "Pa"

Catush&Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos

Mergi la inceput

Diana - imi pare rau de ce ati patit "Doamne fereste" - dar fii tare ca totul va fii OK

Mergi la inceput

Ieri am fost la petrecere la verisorul Brianei , RARES care a implinit 3 anisori,ffff frumos
Nebunie mare...fimea amancat tort, a baut sampanie...mai ramanea sa ne spuna "Babacilor,n-ar fi mai bine sa plecati voi acasa si eu sa vin mai tarziu?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank_miki spune:

Diana cand am citi prin ce ati trecut,m-au trecut fiorii.
Imi pare tare rau pt.Mihnea,si eu am trecut printr-o poveste asemanatoare cu Iulia,eu am groaza de spitale...sper ca Mihnea sa-si revina complet,ii dorim multa sanatate si un pupic,iar tie multa putere sa treci cu bine peste tot.
Miflore multumesc frumos pt urarea ta..sper ca Ana a trecut cu bine peste vaccin.
Gina mult noroc la control,iti doresc numai bine.
Ma duc sa-l culc pe Miki,e cam obosit azi nu a prea dormit..am avut si musafiri.Pana mai intru,va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Multa sanatate lui Mihnea. Imi pare rau, Diana, prin cate ati trecut...

Nicole&Ioana Alexandra

poze

Mergi la inceput