Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (141)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Buna dimineta la fete

La multi ani Andrei Daniel pt frumosul anisor

miflore mersi pt pupicuri si noi ii dorim lui Ana sa treaca cu bine peste vaccin

am admirat in poze pe Iulia si Ioana2 printese dragute

va doresc o sinfondrie cit mai placuta azi si faceti foarte bine ca va intilnitii

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

IOANA, LA MULTI ANI!

Stiu ca ziua ta a fost ieri dar ieri n-am postat.
Sa fi sanatoasa, fericita si sa ai parte de tot ce iti doresti!

Noi suntem bine, sanatosi. Na-a iesit dintocul nr. 8, premolarul de jos dreapta.
Cu greutate a stam bine. Luna asta pana acum am pus 700 g si pana pe data de 7 mai sunt cateva zile. Papa bine si titi mai este pe rol.

PRAJITURI

Veronica si Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi23 spune:

Pupici lui MIHNEA si pentru mami a lui sa ii treaca supararea. Multa sanatate!

POZE NOI si www.dropshots.com/roxi23" target="_blank"> Filme noi
DARIUS EDUARD(9.10.2005)

"Nu am chef azi, nu am chef azi, n-am chef de nimic..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

mey, la urmatoarea sindrofie nu scapati de noi!

pt kid, miflore, valen si alte mamici de copii care tin la silueta lor: l-am cantarit pe radu prima oara dupa luni de zile (mai precis vreo 4-5). are, la aproape un an, 8.500 kg. asa ca sa nu v-aud pe careva ca se plange de silueta copilului, ca-s nevricoasa .
cand ma enervez mai tare, ma gandesc insa ce-or fi tras bunicile lui radu, ca si eu si barbate-miu am fost niste ashkilopatzi daca ma pot exprima astfel toata copilaria.
ata ete, unii mai grasuti, altii mai slabanogi...

aha, dar am uitat sa-l masor in lungime. dar oricum, nu e prea inalt...

am trimis pe adresa comuna o carte cu retete pt copilasi. pt unii mai mancaciosi decat radu.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Mesajele mele tot decalate apar... mesajul postat pentru DIANA apare inaintea mesajului ei...asta e. Am reusit sa pun si eu la semnatura "neste" poze. Care vrea sa ne vada da dublu click la semnatura!

DARIUS EDUARD la 11 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Buna fetelor!

Din pacate am lipsit de pe aici doua saptamani din motive triste.Am fost internati in spital.Ultima data cand am postat va ziceam ca Mihnea are febra,in noaptea respectiva febra a crescut,la 1,45 i-am pus supozitor cu novocalmin pt ca avea 39 ,iar la ora 2,15,dupa supozitor si impachetari avea 40,2.Am chemat salvarea,intr timp a facut convulsii febrile din care si-a revenit,dar care au inceput iar cand am ajuns la spital sidin pacate au durat destul de mult(30min)chiar daca i s-a administrat doza dubla de diazepam.Nu doresc nimanui sa treaca prin asa ceva.Mi-a trecut prin minte gandul ca-l vom pierde,iar dupa ce i-au trecut convulsiile si pana s-a trezit(dupa vreo 3 ore)am trait cu spaima ca urmarile acestora ar putea fi extrem de grave.Multumim lui Dumnezeu ca a trecut fara urmari peste asta(am facut consult neurologic,eeg).In urma analizelor s-a descoperit ca febra a facut-o datorita unei infectii bacteriene care nu stim nici in ziua de azi unde a fost.Am fost la ORL si nu are nimic,i-au facut radiografie si la plamani e ok,ecografia transfontanelara a fost ok,cea abdominala la fel,urina sterila,hemocultura sterila.In final i s-a pus diagnosticul de bacteriemie oculta(adica infectie bacteriana nelocalizata).I s-au administrat antibiotice in vena pt contracararea infectiei.Stand in spital sa tratam infectia am cules o viroza,a facut iar febra intr-o noapte.Dupa o saptamana (lunea trecuta) ne-au lasat acasa.Toate bune si frumoase,s-a culcat de amiaza si s-a trezit cu diaree,adica facea apa apa.L-am pus la regim ,seara l-am culcat si s-a trezit dupa jumate de ora vomand.Asa ca ne-am suit inmasina si ne-am reintors la spital,mi-a fost teama sa stau acasa cu el in starea in care era.Problema majora era ca el nu vrea sa bea lichide si mi-a fost teama ca se deshidrateaza.A doa zi i-au pus perfuzie(intre timp a avut diareee si a mai vomat si refuza mancarea)mai bine de 24 de ore.Se pare ca enterocolita am cules-o din spital.
Ne-am intors vineri acasa,Mihnea e mai bine acum,a inceput sa manance,nu mai are diaree.Mai are mucozitati dar sper sa-i treaca cat mai repede.Saracutul a cam slabit si inca nu-i el asa cum era inainte dar sper sa-mi "recapat" copilul miscaretz,mancacios si voias cat mai curand.

Va doresc sa nu ajungeti niciodata in spital cu puiutii vostri si sa nu treceti prin spaimele incercate de noi.

O sa incerc sa citesc ce ati scris.Mi-a fost dor de voi.

Urez "La multi ani!" puiutilor sarbatoriti in absenta noastra(din pacate a fost cam indelungata si lista ar fi cam lunga).

"La multi ani" Ioana!

Fug sa hranesc copilul care tocmai s-a trezit.vA PUP.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Vai, Diana prin cate ai trecut. Sa treceti cu bine si de enterocolita.

La multi ani pt. Andrei Daniel!

Da Kristinutza am avut inspiratia sa iau aparatul foto in sala de nasteri. De emotie sotul chiar uitase de el dar l-a tras o asistenta de maneca sa faca poze.

Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput

Am admirat si eu poze din albumul comun. Ce copii mari avem! Si ce frumosi sunt!
ANYA , mi-a placut fooarte mult poza cu Sarah din albumul "printese".
Va sarut dulce dulce!
Euu astept sa se trezeasca feciorul care doarme de la ora 11!!! Normal ca e obosit ziua, daca noaptea se trezeste si are chef de joaca! Pe mine ma omoara programul asta al lui...Sper sa revina cat mai repede la normal. Imi e mila si de saracul Edi care se duce la munca zombie. Asta e!
Hai ca va pup!
Fetelor cum a fost la "intalneala"?

DARIUS EDUARD la 11 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

La multi ani Andrei!

Vera, am admirat-o pe Iulia. E o frumusete. sa-ti traiasca! Si sa se faca bine repede.
Of, Diana, nu te invidiez deloc. E groaznic prin ce ati trecut. Imi pare rau. sper sa va faceti bine curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Of Diana, prin ce ati putut trece. Bine ca ati trecut totusi cu bine peste. Uite o pentru Mihnea de la Petra.

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

,

asa crestem noi

www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni

Mergi la inceput