Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (141)
Raspunsuri - Pagina 25
Ioana75 spune:
La multi ani Sarah, Ege, Gabita si Ariana!
Sa cresteti mari si frumosi si norocosi si sanatosi!
Va multumesc foarte mult pentru cuvintele frumoase, abia am asteptat sa intru sa citesc urarile voastre
. Ma bucur ca ne-am gasit asa un grup de fain, si ca sintem alaturi una de alta si la bine, si la greu. O
si un
, din pacate virtuale
.
Irina Noeliei, multumesc mult
.
Cuscra Irina m-a anuntat ca e plecata din localitate, si deci nu poate veni miine la intilnire.
Zino, te rog frumos zi la ce ora e sindrofia, sa stiu si eu daca confirm au ba! Esti sigura ca incapem cu totii?
Eu oricum stau pe jos, iar pentru sot putem lua un scaun pliant in porbagaj (din alea roase de Miruna; nu glumesc
).
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
nicole74 spune:
La multi ani Sarah, Ege, Gabita si Ariana! Sa cresteti mari,frumosi si sanatosi!
La multi ani Ioana, sa te bucuri de Miruna si sa-i faci repede un fratior.
Am pus pozele Ioana. Sorry pt intarziere, dar nu a mers netul.
Nicole&Ioana Alexandra
poze
godzila spune:
Mama ce as veni si eu la intalneala.
Nu am mai citit de mult pe forum.
Am avut foarte multa treaba si mitzi-pitzi e din ce in ce mai solicitanta. Nu ma abtin sa o laud pe Iulia ca e tare vorbareata. A ajuns la performanta sa stie in jur de 30 de cuvinte si mai spune scurt si cate o propozitie (predicat si subiect, normal). E ca o maimutica imita absolut tot ce fac si ce vorbesc. Face singurica cativa pasi dar mai are nevoie inca sa o sprijin de o manuta. E tare precauta cand vine vorba de cazaturi. Daca ii spun « ai grija » inlemneste acolo sau incepe sa se smiorcaie sa vin sa o iau. Ii plac in continuare animalele le tot striga (pe limba lor) si incearca sa puna mana pe ele. In parc e un cosmar pt. ca aduna tot de pe jos si baga in gura si asta intr-o fractiune de secunda. De cate ori i-am smuls pietricele din gurita nici eu nu mai stiu.
De raceala inca nu am scapat, tot muciosi suntem si spun asta pt ca toti am avut/avem boala asta de la mama pana la sot. Merci Anya de sfaturile tale bune. Mananca foarte bine si inca ii dau de 3 ori tzatzica (de adormire)
. Oricum forma sanilor s-a modificat si parca sunt la fel ca inainte (cel putin asa vreau eu sa cred)
Eu am intrat anul asta la master pe resurse umane si asa ca o sa fac naveta la Bucuresti de cateva ori pe saptamana. E cam greu caci fac in jur 2 ore doar dus si o sa fie si tarziu cand termin….probabil voi ajunge pe la 10 seara. Nu stiu cum se va descurca maica-mea sa o adoarma fara tzatzica…oricum am luat si lapte NAN pt seara.
Sotul inca nu aplecat, a amanat inca o luna, asa ca ma voi bucura de inca o luna de stat impreuna. Iulia cu siguranta ca ii va simti lipsa. Cand pleaca de acasa intreaba tot timpul de el.
Cam atat despre noi.
Am citit ca azi e ziua Ioanei. La multi ani, Ioana !
Va invit sa vizionati albumul Iuliei de la semnatura. Dupa lupte seculare, am reusit si eu sa-l pun la punct
.
Vera &
Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE
kristinutza spune:
godzila, tu chiar ai poze cu primele clipe ale iuliei!
ffff frumoasa poza cu "buna, mami, buna, tati". 
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
miflore spune:
LA MULTI ANI SARAH, EGE, GABITA SI ARIANA!!!

SA CRESTETI MARI SI SANATOSI!!!

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
miflore spune:
LA MULTI ANI IOANA INCA O DATA, ASA PE INSERAT!![]()
Sindrofia este atunci cand vrei si tu; Ana mea e bulversata de la o vreme si nu prea are program de somn; in general insa doarme pe la pranz 2 ore; ore bune ar fi dupa 9 dimineatza sau dupa 2 dup-amiaza oricand; cum e bine?
Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
Ioana75 spune:
La multi ani Andrei Daniel a lui meme
! Sa cresti mare si sanatos, si sa ai grija de surioara ta care va veni in curind
.
Meme, petrecere frumoasa azi! Sa va traiasca flacaul. CUm te simti? Mai ai citeva zile ... mai da-ne vesti!
Nicole, foarte faine draperiile; ai cusut niste jucarii de plus pe banda cu care prinzi draperiile, sau ce altceva special?![]()
Mifloricica, am ramas doar tu, eu si Ramona? Revin cu SMS dupa ce vorbesc cu Ramona. Mie imi convine acum dimineata
.
Multumesc din nou pentru urari
. Eu de obicei nu ma simt confortabil de ziua mea, dar ieri nu mi-am dat prea mare importanta, asa ca a fost chiar o zi de simbata reusita
.
nicole74 spune:
Ioana am prins niste pisici din alea de se lipesc pe pereti
. Tot nu am gasit perdelute, dar nici nu stiu daca ii mai pun ca ar fi prea multe chestii care retin praful.
Nicole&Ioana Alexandra
poze
BiuMil spune:
buna...cred ca as putea veni si eu, dar doar dupa amiaza dupa 1-2. asa ca daca pe toate trei va aranjeaza dimineata nu e nici o problema. lasam pe data viitoare!!
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
Ioana75 spune:
Nicole, mersi de pont
. Eu tot nu m-am hotarit cu perdeauza, daca reusesc anul asta, e bine
.
Bianca, sindrofia e pe la 2-3; ia legatura cu Zina pentru detalii
. Fain ca veniti si voi!