Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (141)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxi23 spune:

LA MULTI ANI SARBATORITILOR ZILEI!
aS VREA SA O FELICIT IN SPECIAL PE SARAH care imi este fooarte draga. Sa cresti sanatoasa si sa fii cuminte. Te sarut dulce dulce dulce Valen!

POZE NOI si www.dropshots.com/roxi23" target="_blank"> Filme noi
DARIUS EDUARD(9.10.2005)

"Nu am chef azi, nu am chef azi, n-am chef de nimic..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

la multi ani, Ioana! Sa ai parte de ce e mai bun si sa te bucuri de Miruna. Distractie placuta la "La mama".
La multi ani sarbatoritilor de astazi, cu mentiune speciala pentru Sarah Marie http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85190.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank_miki spune:

"La multi ani"sarbatoritilor de azi,sa cresteti mari si frumosi si sa aveti parte de mult noroc in viata!Un pupic dulce de la mine si Miki pt.toti dragalsii

"La multi ani"Ioana,multa sanatate,sa te bucuri de puiuta ta si sa-ti indeplineasca bunul d-zeu toate dorintele.

Ce mai face-ti fetelor??Nu am citit ce ati scris pana acum..dar o sa le citesc sa vad si eu ce mai e nou pe aici
Ma bucur ca sunt si eu din nou printre voi,dupa atata timp.Am avut pc-ul stricat,am luat altul,si ca un facut a avut si asta o buba...in tot ce intram imi dadea eroare.Acum o sapt m-am chinuit sa va scriu macar un mes cat de mic,dar nu am reusit.Imi veanea sa sparg pc-ul de nervi,noroc cu sotul meu ca ma calmat.
La mine nu e nimik nou,in afara de faptul ca ieri seara mi-am serbat ziua,si a fost minunat..Miki vroia sa sufle in lumanare,dar el mai mult scuipa.
Am sarbat.in familie,fiind mama si fratele meu la noi(pe 4 oct pleaca inapoi in Romania),si luni sau marti o serbam pe a lui Mikisor.O sa va mai scriu ce mai face miki,ce mai papa..etc.
Am facut si pozute noi,si filmulete dar trebuie sa le bag in yahoo..si asta dureaza...si eu ca si alte fete ma chinui putin .Acum va las,ma duc putin pe la cumparaturi si,poate intru mai tarziu,sa vedem...Va doresc la toate un Wekend placut.Maine ne ducem si noi,poate la gradina zoologica.Va pup.
Apropo...ati auzit,ca de la 1.01.2007 romania intra in Uniunea Europeana??

Miki:www.dropshots.com/mikiemre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

LA MULTI ANI IOANA!!!!!!!!!!!!

SA FII FERICITA TOATA VIATA!!!
Si acum dedicatie speciala: !!!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

N-am citit din urma dar ramane valabil pentru maine, da?
Intru mai tarziu, mai pe seara!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

La multi ani Ioana !

Irina si Noélia - 25 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiaMia spune:

LA MULTI ANI! fetitelor sarbatorite astazi: Sarah-Marie, Arzu-Ege, Gabita, Ariana Alexandra. Sa cresteti mari, sa fiti sanatoase si inconjurate mereu de dragoste! Sa petreceti frumos alaturi de cei dragi si sa-i bucurati cu zambete si pupici!

La Multi Ani si Ioanei si petrecere frumoasa!

Numai bine tuturor,

LiaMia, mama lui Florin (31 aug 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

nu prea am eu timp, dar tot am bagat un ochi pe forum, ca vroiam sa zic la multi ani ioanei!

kid, ce mi-a mai placut kill bill, uau, suuuper!

norina, nici eu nu stiu cu laptele. am tot citit ca trebuie de-ala integral, iar cand am intrebat azi la dr stanciu, asa, de chestie, ca sa ma aprobe, mi-a zis ca sa-i dau semidegresat. asa ca m-am lamurit bustean.
dr alina, ziceai ca se da integral, nu? adicatelea rosu.
acum m-am blocat. tre sa mai analizez.

pana la urma am cumparat copilului un pian simba si, tineti-va bine, o olitza!

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Am facut si noi azi vaccinul Priorix. A fost scandal mareeeeee!
Nanadana, sper ca Antoine sa nu aiba reactii de la vaccin! ceea ce ne dorim si noua.
Ank_Miki, LA MULTI ANI CU SANATATE!!!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Fetelor, ce facem cu intalneala? Cine vine? Haideti!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput