Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (141)
Raspunsuri - Pagina 23
sarmisa spune:
Plecam la Brasov! Am fi plecat de ieri, dar mayanna a avut febra si nu m-am incumetat. Daca totul e ok stam o saptamana.
Asa ca va doresc un sfarsit de saptamana senin, copiluti veseli si sanatosi!!!
La multi ani sarbatoritilor saptamanii viitoare!

Sarah- Marie de valen, Arzu-Ege de ege, Gabita - de monval, Ariana Alexandra - de mary_ary, Andrei Daniel - de Meme1, Ioana Catalina de RalucaN, PeterTheodor - de Diana_n, Mathieu Petru -de didita, Ioana Catalina-de karmenutza, Calin Andrei - de anya, Laura - deLucia_B, Maria - de andreeeea, Alexandra - de kid2003, Gabriel - de Diafera, Darius Alexe - de Natydea, Brianna-Cristiana de Dandy, Mihai & Cristian de Laura XXX, Miki - de ank_miki, Victor Andrei - de Antoanela23, Monica - de Mirela_B, Casian -de Gavrilia
sarmisa mamica de mayanna (19 Oct 2005)
roxi23 spune:
bUNA SEARA MAMICI SI PUPICI LA BEBICI! MOAAMAAA CE RIME FAC!
In primul rand ii urez IOANEI
, sa fii sanatoasa sa te poti bucura de pitica ta!

.
Apoi ii raspund cu foaaarte mare intarziere lui ANTO care intreba de masuta de lemn care sa se transforme. eu am vazut ceva la BABYDESIGN, mi-a placut. Costa 1,7 mil. Este si masuta pentru bebelusi si se transforma si in masuta cu scaunel pentru cand mai creste bebelul. Parca se poate si comanda pe net, dar nu stiu exact. situl este www.babydesign.ro. Magazinul este in Home & Design mall.
pentru LUANNA sa iasa mai repede dintisorii.
In ceea ce priveste facutul curateniei...eu sunt un caz aparte...si nu va sfatuiesc sa faceti ca mine...eu imi incarc programul de disperata ce sunt, constienta fiind ca sunt prea exagerata...dar nu ma pot schimba. Eu nu am timp liber decat 15 min dimineata cat imi beau cafeaua si cat darius binevoieste sa stea in masuta. Apoi iesim afara pana pe la 11-12. uneori Darius doarme afara si deci intram pe la h13 in casa. Daca doarme afara nu mai pot face treaba...daca nu...cele 2 ore in care bebe doarme, trebaluiesc prin casa, curat/calcat/mancare...cu viteza luminii. se trezeste Darius si iar afara...Si tot asa. Spatele ma doare ingrozitor...seara cad rupta... Uneori zic:"gata, nu mai fac...le las asa ca doar nu e foc..." dar uit repede...In seara asta stau sa fac ordine ca maine vreau sa ma plimb cu bebe in Parcul Tineretului, daca e cald si bine, mai toata ziua... si darius este atras de talpa pantofilor, ii place sa manance pamant, nisip etc...spre disperarea mea...asta e.
Asadar nu faceti ca mine! Hai ca sunt off topic si cred ca v-ati saturat de vaicarerile mele...si, in plus , la viteza cu care am scris...este un haos total in postarea mea...sper sa intelegeti ceva...
In seara asta Darius a primit o tricicleta de la un prieten din Italia super frumoasa. Imi pare bine ca e un pic diferita de ce am vazut pe piata.![]()
Fetelor, ajutati-ma si pe mine cu niste sfaturi...ce salate/mancare sa pregatesc la motz, tinand cont ca o sa fie bufet suedez? va rog frumos!
Gata! La somn! Mai vorbim1
Va sarut dulce dulce
POZE NOI si www.dropshots.com/roxi23" target="_blank"> Filme noi
DARIUS EDUARD(9.10.2005)
"Nu am chef azi, nu am chef azi, n-am chef de nimic..."
sarmisa spune:
Voiam sa va zic ca Mayanna mea azi cand incercam sa o adorm a inceput sa cante: nani, nani na, nani, nani na... Era asa de dulce!
Va pup! Noapte frumoasa!
A...La multi ani, Ioana!

sarmisa mamica de mayanna (19 Oct 2005)
norina spune:
Anya 20 si ioana, dragute ca de obicei, merci pt info despre laptic
Trebuie sa schimb calimera iar, desi initial am luat din asta integral, m-am sucit ca astia de pe net spun ca ar trebui sa fie cu 1.5% ca are mai mult calciu sau se absoarbe mai bine, naiba stie...Asa-mi trebuie daca nu v-am intrebat de la inceput
Innaa,
si tie ca te-ai gandit la noi. Sper si eu ca noptile ce urmeaza sa fie mai soft.
si pt NoeliaTeodora Sara (norina)poze
roxi23 spune:
Off topic, dar nu ma pot abtine sa nu remarc... Abia acum am citit la ZZ despre yank...Si eu am avut o altercatie cu el, dar i-am dat cu flit...mi-am dat seama ce fel de om este, cu toate ca moderatorii atunci i-au tinut partea lui...Am lasat de la mine si am tacut. Apoi, am vazut subiect postat la "Discutii generale" cum ca dl Yank se ofera sa sponsorizeze cel mai inetresant proiect care ii va fii propus de catre membrii DC. Mi s-a parut dubios si nu mi-am imaginat ca userul Yank este un fel de Bill Gates no2, ca nu are ce face cu banii si ca vrea sa ajute la realizarea visurilor romanilor cu idei dar fara posibilitati materiale....

Aveam de atunci suspiciuni ca este un sarlatan si nu imi imaginam cum este posibil ca multi useri sa il creada pe cuvant... Acum ca am citit toata tarasenia asta nu pot decat sa ma bucur ca i s-au taiat aripile escrocului...ca prea isi luase avant... De asemenea, cu modestie remarc:"Am stofa de detectiv...intuitia nu ma inseala..."![]()
![]()
Imi cer scuze anticipat daca postarea acestui mesaj aici deranjeaza ... Imi spuneti si il sterg fara suparare.
POZE NOI si www.dropshots.com/roxi23" target="_blank"> Filme noi
DARIUS EDUARD(9.10.2005)
"Nu am chef azi, nu am chef azi, n-am chef de nimic..."
Carmi spune:
La multi ani frumosi, Ioana !!! 
Carmi
Foto Fabiano
(20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
BiuMil spune:
buna dimineata!!
spun si eu la multi ani Ioanei, dar si bebelusilor nascuti azi Sarah, Ege, Gabita si Ariana!!!
Miflore, multumim mult de invitatie...as veni cu placere. sunt insa singura acasa si sa vad daca ma pot organiza sa ajung...oricum, nu am retinut cand se strange gasca, azi, sambata sau duminica? si incepand cu ce ora? daca vin te sun!
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
nanadana spune:
Buna dimineata
La multi ani Ioana,iti doresc multa fericire,bucurie,sanatate si mult noroc

Kristinutafelicitari pt master 
poze
nanadana spune:
La multi ani celor care au facut anisorul:David-Andrei,Eleni-Maria,Eva-Elena,Daria,Vlad-Cristian,
Jessica-Priscilla,Radu,Andrei,Sarah-Maria,Arzu-Ege,Gabita,
Ariana-Alexandrava pupam dulce si va dorim multa sanatate 

am facut vaccinul "priorix" in rest sintem bine
va dorim o sambata placuta
poze