Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (141)
Raspunsuri - Pagina 22
innaa spune:
<Norina imi pare rau pentru tine, dar mai ales pentru biata Teo careia trebuie sa ii fie si mai greu...ceva totusi o doare sau o deranjeaza. Un pupic de la noi si somnicuri dulci cat mai repede.
am citit subiectul cu laptele si am dat fuga la frigider sa verific...eu ii dau fetei lapte semidegresat cu 1,55 grasime la 100 de ml. deci trebuie sa ii iau lapte normal ca totusi de la 1,55 la 3,5 cum zice Ioana e o gramada. Eu cand am scos laptele formula am zis sa nu ii fie trecerea prea brusca si am inceput cu lapte degresat iar acum lapte semi...de maine lapte integral!
si ...Ioana cum te sarbatoresti maine?
Irina si
Noélia - 25 sept 2005
innaa spune:
m-as baga si eu un pic pe la zz daca tot nu e nimeni pe aici.
Irina si
Noélia - 25 sept 2005
Agri spune:
Ba eu sunt dar fetele astea nu stiu unde s-au ascuns ... si eu bat campi pe alte subiecte...dar nu e ca al nostru.Chiar daca eu nu am scri prea des, am citit si ma simt tare bine in gasca noastra.
Asa ca fetelor pe unde umblati???
sau sunteti
si nu aveti laptop
, vai ce nesimtita sunt
sa ma impuste cineva...

Vio si Eva(27.09.05)
innaa spune:
chiar asa unde e toata lumea...ioana cred ca ii cumpara Mirunei ghiozdanel...servetel pentru pachetel..plus ca tb sa isi cumpere si ea un cadou pt maine...dar restul??![]()
Irina si
Noélia - 25 sept 2005
b_irina_c spune:
mie toata teaba aia de la zz mi-a lasat un gust amar... bleah
Se pare ca fac rost de BE noi... am un coleg care cred ca e obsedat de asta
... o sa va zic luni, marti daca nu uit sa-i aduc CD-uri
(ca eu tot in urma sunt cu tehnololgia... a benoclat saracu niste oki cand a auzit ca nu am DVD
).
cred ca se simte aer de WE pe aici... liniste si pace... ce bine e la noi...
si WE placut tutror!!!!
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
Poze
innaa spune:
dar eu tot nu m-am lamurit cum e cu vaccinurile astea.
aici clar nu es face niciun vaccin la un an...am citit si in cartea de sanatate a copiluilui(aici se da si copilului la nastere un carnet genul carnetului gravidei in care se insemneaza evolutia , vaccinurile..etc) . Noi mai avem un vaccin la 15 luni- cel de rubeola si la 18 cel ppt difterie, tetanos.
cel care se face in Ro la un an pt ce e?
Irina si
Noélia - 25 sept 2005
innaa spune:
stiti la ce m-am gandit eu?
ce-ar fi sa fiu eu bona comuna de Bucuresti ?
si asa al meu sot vrea sa se asocieze la o firma cu sediul la Bucuresti deci va trebui ca eu sa stau acasa la TG-Jiu si el la buc cateva zile pe saptamana.
daca as fi bona de DC..as sta si cu pitica, am fi si cu tati si as si lucra.
moama ce filme am facut!!
Irina si
Noélia - 25 sept 2005
Tonnia spune:
Nici eu nu stiu daca reusesc sa intru maine, merge internetul ca o rasnita.
Asa ca: Ioana, La multi ani!!!!!

kid2003 spune:
Vio, cand Eva iti face casa la Hollywood, sa ne chemi si pe noi sa iti mai plivim gradina
serios acum, sper sa iti vezi destul de des fata care va fi f ocupata cu realizarea noii serii de Kill Bill. 
Sunt foarte mirata de ce s-a intamplat zilele astea pe ZZ...Ntz, ntz ntz
Si hai sa va mai zic eu una tare de tot: am o colega de la serviciu care a luat-o razna la birou. Acum e internata la Sp. de Psihiatrie si de abia acum aflam ca ea era nebuna cu acte, era recidivista. E angajata la noi de 8 luni si astia nu au sunat la fostele locuri de munca...astfel ar fi aflat ca a plecat de acolo (ca si de la noi) in camasa de forta...Ufff, si acum probabil toti va trebui sa facem un control amanuntit
Sper sa trec, daca nu, raman acasa si va agasez pe voi 
Ioana75 spune:
Fetelor, dupa cum ma asteptam (dar nu v-am zis ce moale sint
) nu am avut putere sa concediez bona. Deci, pina pleaca, ramine Miruna cu ea. A promis solemn ca imi da preaviz de 2 saptamini, sper sa se tina de cuvint. Adevarul e ca nici atmosfera de la cresa nu m-a ajutat, daca nimeream intr-o zi cu soare cred ca era altfel
. Asa ca daca tot ramin cu bona, am chemat-o miine sa stea cu Miruna cit merg eu la "La Mama" cu prietenii la prinz (la sediul nou din piata alba iulia).
kid, ptiu-ptiu, bine ca nu v-a agresat in vre-un fel
.
Irina Noeliei, te asteptam in Bucuresti sa sarim pe tine cu copiii
.
Vio a Evei, nici eu nu am laptop, asa ca te impusch de ciuda ca tu ai
.
Antonia, mersic
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)