Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (141)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Irina Noeliei, iti multumesc mult, si iti doresc si tie tot la fel, da' inzecit.
Antonia, da, aceeasi cresa; sint sigura ca in citeva zile or sa dea drumul la caldura; si la mine in casa era frig aseara. Sofia a scris la subiectul ei cu ce si-a ocupat timpul in ultimele zile. Miruna e acasa, nu am dus-o nicaieri, cind am scris ca am dus-o de acasa?

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Irina, nu-ti face probleme ca ai sunat devreme. Ma bucur ca Vladut e bine. M-am gandit si eu la meningita, ce-i drept (ca de-aia te-am intrebat de fontanela), dar ar fi trebuit sa fie mai rau (sa verse, sa aibe febra mare etc). Bine ca te-ai dus sa-l vada totusi dr, ca toata ziua m-am gandit la voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

De doua nopti se trezeste copilul din ora in ora ca sunt iar zombie cum eram pe la 2-3 luni. Azi noapte s-a trezit pe la 12,30 si pana la 2 nu vroia cu nici un chip inapoi in patut. Nu stiu ce-o fi, dar in ritmul asta voi dormi in scurt timp din picioare. Toata lumea zice ca e de la dinti, dar eu nu vad nici urma de dinte pana acum si nici gingia umflata Kid, sa stii ca eu nu rad de concursul cu pisicile. Te inteleg perfect pt ca si eu sun fan matze. Asa ca te sustin si-ti tin pumnii la concurs, dar sa vii cu vesti pls.Fetelor, dupa ce v-am innebunit cu intrebarile despre ce lapte sa dam copiilor, acum vin cu alta intrebare intrebatoare: cu cat % grasime? Nu mi-am dat seama de la inceput ca si astea sunt de mai multe soiuri si m-am trezit la raft, uitandu-ma ca la poarta noua ca nu stiam de care sa iau. Acum oricum am luat de care m-a dus pe mine capul si intre timp am mai forat netul si am vazut si alte pareri. Voi cum ati procedat? Ioana, stiu ca tu ii dai Mirunei Dorna, dar cu cata grasime?Va pup si poate intru deseara sa va zic ce concluzii am tras despre lapte, ca sa nu mai pierdeti si voi timpul pana gasiti.Am fugit,pa Teodora Sara (norina)poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Anya esti o draguta ! Si Calapod mi-a zis de varsaturi si febra mare (el avea 37.1 rectal).
Dar care e faza cu fontanela ca si ea l-a cautat? Si a mai facut ochestie care nu stiu de ce . Intins pe spate i-a ridicat doar de cap, apoi picioarele. E vreo chestie legata de mobilitate la vreo boala?

am bagat si eu un ok la ZZ, te doare capu' frate. E de-a dreptul incredibil

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

ziua buna!
mai fetelor nu ma pot dezlipi de ZZ, ce incurcaturi pe acolu cu mr. Yank ........pe voi nici nu v-am citit azi, mai tarziu

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Norina, poti sa-i dai lui Teo lapte integral, cu 3,5% grasime.

Irina, dr. l-a controlat pe Vladut sa vada daca are semne de meningita. Adica daca fontanela este in tensiune si "bombeaza", dar la el nu e cazul pt ca s-a inchis; manevrele pe care le descrii sunt tot pt asta. Se cauta ceea ce se numeste redoarea de ceafa (la elongatia coloanei vertebrale, barbia nu poate fi adusa la piept, iar coloana pare rigida). La fel si cu picioarele; in meningita copilul nu poate duce genunchii in extensie spre piept, ci ii flecteaza din cauza durerii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Yep, s-a dat alarma, maine e ziua Ioanei.

Nici eu nu cred ca ma apropii de computador maine, zi libera + magazine deschise= shoping la greu.
Asa ca, Ioana, iti urez de azi: La Multi Ani! Sanatate, fericire, un/o bebe2 cand vrei tu si ce vrei tu si numai bucurii si surprize placute alaturi de cei dragi.

Anto siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Anya20 ! Am banuit eu ceva de genul, saru'mana de explicatii! Sper sa nu mai fie cazul sa te stresez asa! Doar cu cerutul vestilor/povestilor cu Anya cea mica si scumpa!

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Anto (pe toata familia adica). Shopinuire placuta.
Norina, eu ii dau La Dorna cel mai gras, ala rosu cu 3,8% grasime (sau 3,5%, nu mai stiu); dr Calapod asta ne-a recomandat. Iti doresc somn usor la noapte, si o decizie usoara referitoare la lapte.
Alina, vezi sa nu pierzi si capitolul de la scandinavi, asta inchis azi la pagina 6.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Agri spune:

quote:
Originally posted by kristinutza

ei, vio, o sa devina o regizoare vestita, frumoasa si o sa se descurce si la problemele practice care vor aparea pe platourile de filmare.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Kristinutza multam de interpretare sper sa ai gura aurita si ce ai zis sa se implineascasa fie fii-mea sa-i ia si mie casa cu piscina la america,
Imi pare rau ptr copiluti bonlaviori si le doresc insanatosire grabnica.
La multi ani! celor care implinesc anisorul in wd, sa fiti sanatosi,papaciosi, cumintei,ascultatori si vaccinari usoare tuturor(ca pe mine ma ia groaza cand ma gandesc)
La multi ani! Ioana sa fi sanatoasa, fericita, iubita sa primesti cadouri multe.Spor la bb2.
Va

Vio si Eva(27.09.05)

Mergi la inceput