Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (141)
Raspunsuri - Pagina 20
Antoanela23 spune:
Ioana, mersi
. Succes sa gasesti repede bona ideala, dar daca nu iese asa, atunci bafta la cresa, eu sunt sigura ca Miruna se va adapta repede si va fi OK.
Irina, naspa rau cu maselele astea, bine ca si-a revenit Vladut.
Cred ca m-as sui pe pereti daca Victor ar face asa, scuze de divagare, dar eu am ramas marcata de cand am citit cum povestea o mamica care-si pierduse fetita ca somnolenta extrema a fost primul simptom de meningita. Bine, era un bebe mic de o saptamana, cu totul alta situatie, dar mi s-a lipit de creier treaba cu somnolenta.
Anto si
Victor (8 octombrie 2005)
kristinutza spune:
irina,
.
antoanela, am tot citi eu zz sichiar zic ca nu merita sa intri acolo
. mi-am pierdut toata dimineata si n-am inteles nimic
. decat ca se cearta unii de se stiu de mai muuulta vreme si au tot felul de chestii de impartit.
sincer, eu cand se acuza doi de minciuni, nu-l cred pe niciunul.
ioana, pana la urma cred ca asta e cea mai buna idee, cu bona pt 2-3 copii. deocamdata mai stau acasa, insa o sa fiu f interesata de solutia asta mai tarziu.
asta daca nu ma fac eu bona. ![]()
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
Ioana75 spune:
Kristina, parca ne mai "amenintai" odata cu oferta de stat cu mai multi copii. Sau nu imi amintesc eu bine; dar sigur era o mamica de la noi
.
Anto, nasol cu somnolenta
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
Antoanela23 spune:
Hai sa ma bag si eu in vorba!
Ioana, cat costa cresa aceea? E misto ca va da si Pampersii, astfel sunt motivati sa te ajute cand vrei sa inveti copilul cu olita.
Aici numai la cresele de stat (unde nu sunt locuri) pampersii sunt inclusi in pret, drept care copii sunt curati de la un an si juma; la cele private ii duci tu de acasa, asa ca nu au nici un interes sa-si bata capul cu olita.
Treaba cu bona la 2-3 copii cum zici tu ar fi ideala, buba e sa gasiti bona capabila de asa ceva.
Victor merge la o tantita acasa, sunt 4 copii in total. E f bine asa, eu sunt multumita, se invata sociabil cu copii dar nu e expus la microbii si virusi de la 15-20 de copii plus fratii aferenti.
Fetele, e super ideea cu gradinita, va tin pumnii sa iasa.
Pupici la zane si pitici,
Anto si
Victor (8 octombrie 2005)
kristinutza spune:
ioana, nu eu eram
. parol! ![]()
dar nu ma bagati deocamdata in seama, vedeti ca am numai dileme in ultima vreme
. serviciu, master, stat acasa, facut afacere personala etc etc. acum bona la copii
. hmm, desi asta ar insemna bani la negru
, idemnizatie, stat cu radu... uau.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
b_irina_c spune:
Anto si eu mi-am facut mii deganduri, dar de fiecare data Calapod mi-a zis ca nu sunt semne de meningita.
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
Poze
innaa spune:
hai ca scrisesem o frumusete de mesaj si lung si lat si veni fi-mea si trasa o palma la tastatura.
rezultatul....mesajul nu mai e...facatura de woo doo nu alta!!!

deci sa fac un rtezumat<: va salut si va pup.
poate reusesc sa fac o reconstituire
fug ca vine iar distrugatoarea
Irina si
Noélia - 25 sept 2005
innaa spune:
acum sa va spun ca terorista mea se simte deja mai bine, mai are mucisori asa ca de sfarsit dar nu mai e ragusita - pentru asta tb sa ii multumesc Inei care mi-a recomandat ceaiul de cimbru.
asa...
acum Kristinutza despre masina Noeliei pot sa iti spun ca se poate juca si indoor cu ea(adica sa o impinga ea prin casa, sa se joace cu zdrancanelele si claxonul care canta de pe bord; sau pot sa ii pun sub roti saua sa se balanseze- activitate pt care nu prezinta niciun interes) sau poti iesi cu ea la plimbare in loc de carut, a noastra nu e atat de grea..afara chiar ii place fica-mii sa o plimb...
aseara am fost atractia parculetului...nu stiu daca a fost copil care sa nu se plimbe cu masinuta...chiar si o fetita de patru ani s-a bagat in masina si nu mai putea iesi
si mai vreau sa ii zic Ioanei La multi ani 
pentru maine ca nu se stie daca o sa pot intra ...maine e sambata si e acasa sotul care sigur nu o sas se dezlipeasca de calculator. II doresc sa fie sanatoasa si fericita alaturi de cei doi roakari din familie.
Spèr sa se distreze bine maine de ziua ei!
Irina si
Noélia - 25 sept 2005
innaa spune:
cred ca o sa ies cu fata la plimbare ca deja ma creieri...se duce la usa de la nbalcon care e din geam si bate cu pumnii si tipa
Irina si
Noélia - 25 sept 2005
Tonnia spune:
Ioana,eu nu pricep, cresa aia buna unde e si Ancuta era asa friguroasa sau asta unde ai dus-o pt cateva zile?
Sofia se oferise sa stea...Unde esti, chiar asa?