Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (141)
Raspunsuri - Pagina 19
kristinutza spune:
kid, succes la expo!
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
RalucaCostiurin spune:
Multumesc frumos pentru urarile pentru flacau!
La randul nostru, felicitam pe Andrei - flacaul cel precoce, si pe Jessica - domnisoara cea frumoasa, sa creasca mari si frumosi!
Eu n-am reusit sa-mi felicit copilul de ziua lui, cand am plecat dormea!
Da Doamne sa mai apuc si eu sa pun o poza-doua pe forum si pe site-ul nostru.....
Ioana75 spune:
La multi ani Jessica Priscilla , Radu si Andrei!
Sa cresteti mari si sanatosi!
Seze, v-am trecut pe listuta! Hai sa ne mai povestesti despre printesa.
Jadi, bine ai revenit.
kid, bafta la concurs.
nicole, super tare filmuletul cu Ioana
. Mersic pt poza, o astept online.
Diana, si mie mi-a palcut povestea cu mama ta si sotul tau
.
Am fost si am vizitat cresa. Un friiiiiig. Copiii stateau cu gecile pe ei. Nici un copil nu a ris la mine, pareau cam speriosi. Concluzia noastra, in ordinea preferintelor: 1. bona de 2x ani, 2. cresa (educatoarele sint tinere), 3. bona peste 30 ani. Editez ca sa specific ca din punctul meu de vedere cresa merita toti banii, e o educatoare tinara si instruita la 4 copii, le da mic dejun, gustare, prinz si inca o masa la ora 4, le da pampersi si alte consumabile, eu doar haine de schimb pentru interior trebuie sa dau. Si mai scap si de cheltuielile cu mincarea bonei, si alte utilitati care se consuma cit e copilul acasa - in concluzie cred ca ies mai ieftin decit cu bona acasa
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
b_irina_c spune:
Pe Vladut cred ca il terorizeaza maselele... Sa va povestesc... Miercuri seara cand vine de la munci il gasesc dormind... si ma anunta tati ca e bolnavoir
. Era ca de carpa, nu l-am putut trezi nici sa pape. A dosrmit de la 18 pana a doua zi la 8. La prima masea a fost similar, dar acum parca nu-si mai revenea. Parca era lesinat. Si mai ciudat ca nu avea febra, dar ii transpira mereu capul si avea mainile si picioarele bocana
, de zici ca statuse dezbracat pe zapada. Asa ca ieri dimineata am sunat-o pe Anya
(pe care o
si imi cer mii de scuze ca am sunat asa devreme) si apoi m-am dus cu el ata la Calapod. Care nici de data asta nu mi-a zis nimic... ca poate de la masele... nu m-a lamurit cu nimic).
Cat am stat la ea Vladut a urlat non-stop, fapt care se poate zice ca m-a bucurat, macar nu mai statea lesinat asa...ouf... acasa a dorimt in continuare, mai deschidea partia ochii si se uita in jur... deja ma si vedeam la urgente, dar mi-e frica de mor de urgentele astea
. Din fericire ieri pe la 3 si-a revenit. Asa ca azi pe la 6 cine avea chef de joaca?!?! Bine ca a trecut si de data asta... Maseaua 2 inca nu se vede (data trecuta am vazut-o dupa 2 zile de la starea aiurea). Daca o fi de la masele... ma apuca groza
...
M-am latit destul...
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
Poze
Antoanela23 spune:
Incerc sa mai citesc din urma, dar luminati-ma, va rog, ce este ZZ (sau zz)?
Anto si
Victor (8 octombrie 2005)
Ioana75 spune:
Va transmit salutari de la Oana si Andrew, cu care am stat de vorba pe YM. Andrew e in continuare pui de terorist, dar nu mai e bolnavior
. Va ureaza sanatate la tot piticodromul; Oana ne citeste, dar sta mai prost cu timpul de scris.
Irina, phii, ce aventuri cu Vladut, sper sa fie de la masele. sanatate
.
b_irina_c spune:
Ioana
si eu sper la fel, desi cand ma gandesc cate masele ureaza ma ia cu lesin. Bafta la gasit bone de 2x, ca asta e prima pe lista
.
kristinutza
eu vroiam sa zic ca il aduc pe Vladut la creso-gradinita ta... Ca la infiintat afaceri m-as baga dar nu am cu ce
.
Jadi sa-ti fie de bine concediul. Faine poze.
alexuta cu mii de ani intarziere
, n-am mai trecut pe la Pitesti din 2 motive. Unul ca nu am gasit nr tau pe adresa comuna (poate e, dar eu am ochelari
) si altul ca Vladut dormea dus de fiecare data si am profitat ca sa putem merge cat mai mult. Poate data viitoare.
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
Poze
Ioana75 spune:
Anto, aici e ZZ
.
Raluca, asteptam poze cu sarbatoritul
. Petrecere frumoasa in weekend!
Ioana75 spune:
Eu ma bag la facut gradinita, am bonitate la banci ca nu am asa multe credite
.
Eu de fapt mi-as sa ne grupam 2-3 mamici si sa lasam copiii cu o singura bona; avantaje vad multe, au copiii o mini-colectivitate, costurile sint clar reduse decit daca fiecare ar avea bona lui, etc.