Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (141)
Raspunsuri - Pagina 18
miflore spune:
Seze, bine-ai venit impreuna cu Thea!!!

Hai la vorba!!!
Mimsi, tu nu vii la indoor? Hai, hai, hai!!!

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
miflore spune:
Diana, poti pune ce vrei tu pe tava dar usually ar fi: bani, card, chei de la masina, aur, mobil, pix, parfum, carticica, surubelnita, seringa, pensula, mouse, ceva de mancat, de baut si nu mai stiu.
Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
Tonnia spune:
N-am mai intrat ca nu prea imi merge netul,cica fac astia lucrari.
Dinu a cazut de doua ori fix in dinti, i s-a deplasat un incisiv de sus,oribil a fost,eram langa el dar e chestie de secunde, n-am reusit sa-l prind. M-am speriat tare, de fiecare data s-a umplut de sange iar buza crestea ca in desene animate. Altfel, iar au inceput noptile grele dupa cateva bune iar mai nou vrea o masa noaptea,asa ceva nu s-a intamplat de la 3 luni.
Altfel, nimic nou.
Kristinutza, felicitari!
Jadi, Vlad al tau e super frumos si inalt nene nu gluma! La multi ani!
Ioana, tin pumnii cu cresa, am un feeling ca va fi bine, ca se va adapta usor!
nicole74 spune:
Multumesc pentru raspunsurile legate de dinti rari.
Ioana am facut poze cu draperia cupilului, dar nu mi-a mers net-ul aseara, asa ca atunci cand ajung acasa le pun.
Stiu ca unele dintre voi au facut radiografie de sold, unde sa merg cu Ioana (cabinet particular) ca ma streseaza doctora ca trebuie sa vada radiografia. Eu nu cred ca Ioana are ceva, mai ales ca merge, alearga prin casa, doar afara merge tinuta de o mana sau in ham, ca altfel ar cadea in nas.
Daca vreti sa o vedeti pe Ioana mancand singura si dansand, uitati-va aici http://www.dropshots.com/nicole7430.
Nicole&Ioana Alexandra
poze
Agri spune:
Buna Fetili.
La multi ani!
Vadut al lui Jadi si scuze ca nu am intrat ieri sa urez.
La multi ani! cu intarziere si lui Mario si Daria(care sunt nascuti in aceeasi zi cu fiica-mea).
La multi ani! si sarbatoritilor de azi:Jessica Radu,Andrei
,
Sa fiti sanatosi,papaciosi,asculatori.
Va multumesc de urari ptr Eva.Sa va spun ce a ales de pe tava:dvd cu un film de'al lui Tarantino( pus cu gandul sa se faca fata regizor de film
), peria ei de par si surubelnita<restu nu mai conteaza dar a mai luat bani, rujul,aurul, a pus mana pe carte(de asamblat PC) a lasat-o si a luat pixul, l-a lasat si a luat pasaportul(am zis macar ea sa fie dasteapta si sa plece in srainataturi ca noi cand am avut ocazia ne-am razgandit( dupa o asteptare de 3ani la canadieni) n-a fost sa fie sa ma fac canadiana
asa ca a lasat si pasaportul si a ramas cu pixu.Nehotarata fata doar e balanta nu...
I-am luat tort de martipan si sa vedeti ce i-a placut...Poze o sa pun mai cu intarziere ptr ca ne-am trezit ca nu am facut ca tasu a filmat si masa se agita ca spreiu'peste tot asa ca o sa taiem niste cadre de acolo sa va arat.De un an ne-a facut si ea cadou a mers multi pasi sigura nu doar 5-6 ca in ultimile 2 sapt. acum merge bine mai putin cad vrea sa o ia la fuga atunci se dezechilibreaza.
Hai ca m-am lungit ca o placinta
Va
.
PS: Jadi cu ce mijloc de transport a-ti fost in concediu?
Vio si Eva(27.09.05)
kid2003 spune:
Mifloricica, nu pot in aceasta duminica sub nici o culoare
Sa nu radeti de mine, va spun si de ce.
Ma duc cu pisica la expozitie
Am o pisica de rasa si tipa de la care am cumparat-o (e crescatoare) m-a tot batut la cap sa il duc si pe al meu la expo. In primavara am ratat toata treaba cu expozitia, dar de data asta il duc. Asa ca eu sambata si duminica sunt la Sala Palatului cu motanul meu, un British Shorthair Blue (aceeasi rasa cu pisica din reclama Whiskas, numai ca al meu e gri-albastrui complet si are ochii portocalii). Il cheama Dexter.
Ma duc de distractie (sper), el e oricum castrat asa ca daca va castiga premii nu vom merge mai departe (crescatorii adevarati cresc pretul la puii din parinti campioni, ii duc in strainatate la expoziti etc). Eu ador pisicile si cred ca un weekend numai cu pisici in jur nu va fi chiar f rau.
Iar duminica va trebui sa il las pe Dex pe maini straine si sa merg si la ziua fetitei nasilor. Asa ca oricum nu as putea 
Va astept, pe pasionate, la Expo Felina de la Sala Palatului!
Si, va rog sa nu radeti de mine, colegii mei fac deja un misto teribil (ca m-am agitat cu trusoul motanului, una-alta, si n-am avut incotro decat sa le spun).
country girl spune:
pentru Jessica Priscilla, Radu si Andrei !
slaba miscare pentru vineri dimineata la subiectul asta! va pregatiti de week-end? sau v-au venit de hac francofagii? ![]()
inteleg ca vremea e cam nasoala la Bucuresti...a fugit
de la Briusel la Bucuresti
imi permit, pe aceasta cale, sa o salut pe Jadi (pe care o invidiez de numa pentru mamele ei, concedii si alte alea
).
sper ca la aniversare ne onoreaza si Raluca-Cuca cu prezenta, macar cat sa culeaga urarile de bine adresate fiului Radu si floricelele pentru ea 
ma intorc sa sap in hartiile mele, ca e ultima zi lucratoare a saptamanii si ocazia sa mai recuperez si eu ce n-am muncit saptamana asta. va doresc tuturor o zi maximala, sfarsit de saptamana frumos si megapetreceri sarbatoritilor.
si Ilinca (10 septembrie 2005)
kristinutza spune:
ei, vio, o sa devina o regizoare vestita, frumoasa si o sa se descurce si la problemele practice care vor aparea pe platourile de filmare.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
Antoanela23 spune:
Neata la fete,
Am intrat numai sa va salut si sa va pup.
Nu am timp sa citesc din urma, cand nu lucru ma pregatesc pt venitul in Rom. Sosim pe 5 oct.
Daca se face vreo activtate comuna in weekend-ul 6-7-8 oct sau 13-14 oct, vreau si eu!!!
La multi ani sarabatoritilor de sapt aceasta, sa cresteti mari si sanatosi.
Pupici, weekend placut,
Anto si
Victor (8 octombrie 2005)