Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (141)
Raspunsuri - Pagina 17
jadi spune:
Iaca si poze din concediu, sper sa iasa linkul ca atrecut ceva vreme de cand stiam sa folosesc asa ceva.
Alea Alea,
Deni &
Vlad 28 sept 2005
ege spune:
salutare de la bodrum!
noi suntem in bodrum,am fost la cesme,kusadasi,maine mergem
la pamukkale.
la multi ani tuturor bb si bun venit seze!
de la 1 avem bilet la antalya
va pup
ege si
arzu ege (30.09.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos
innaa spune:
voi ce vaccin faceti la un an...noua pediatra ne-a zis ca aici nu se face vaccin la un an, ci la un an si jumatate...
Jadi super pozele din concediu, cred ca v-ati distrat bine! Se vede ca ii place piticului la balaceala!!!
hai ca fug ca am o placinta cu urda si stafide la cuptor...pa pa
Irina si
Noélia - 25 sept 2005
latrishia spune:
Superbe poze Jadi, ai o dulceata de baiat si tu arati tare bine 
Lori&Luanna 10 luni
diana_n spune:
Innaa cumparaturile pentru vreo sarbatoare sa fac cu mult inainte, altfel nu mai gasesti nimic. In primul an cand am venit aici sotul ma tot indemna sa ne luam brad din vreme, cam de pe 5-6 dec. (unii isi fac bradul la sfarsitl lui noiembrie) eu am zis un nu hotarat, iar pe 17 dec. am dat 40$ pe unul caruia ii pica zilnic un faras de ace. Un coleg de-al lui a ras de noi, a mai stat cateva zile si a gasit unul mic la 45$, mai uscat ![]()
Aici a 2-a zi dupa o sarbatoare, magazinele isi schimba marfa pentru urmatoarea sarbatoare, adica pe 27dec. vezi inimioare de Valentine , dupa 14 feb. apar iepurasi de Paste, etc.
Fetele, ma ajutati cu o mica lista cu ce se pune pe tava ca sa aleaga copilul? ...nici macar tava n-am, trebuie sa cumpar
Stiu ca nu exista o regula, dar asa, in general, cam ce se pune?
Diana si Petrut (3 oct 2005)
kristinutza spune:
innaa, se joaca noelia cu masinuta? merita banii? e si o jucarie de casa sau doar pt afara? stiu ca e destul de grea si de voluminoasa. poti oare chiar sa emrgi cu ea in parc, in conditiile in care are rotile de plastic? adica pe post de carucior sau doar asa, ca distractie adiacenta? mai explica-mi, plizz! 
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
codruta_grg spune:
Diana, noi am pus ce am gasit prin casa.
Jadi am vazut si eu pozele, se vede ca v-ati distrat. Foarte faine.
Innaa noi am facut vaccinul care se face in Romania in schema de vaccinare (eu l-am cumparat si se numeste Pentaxim)
Ege, salutari din Cluj-Napoca
. Dstractie faina in continuare.
Seze bine ai venit alaturi de noi 
impreuna cu fetita Thea 
Codruta &
Petra Alexandra (9 august 2005)
,
asa crestem noi
www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni
kristinutza spune:
seze, bine ai venit!
uau, jadi, 136 de poze?!
am vazut primele 50, f frumos
.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
norina spune:
Kristinutza
si merci pentru informatia cu linkul.Jadi, bine ai revenit! Foarte frumoase poze!
Teodora Sara (norina)poze
miflore spune:
Kidut, stii ca Ana cu Alex merg mana in mana cu greutatea. Sa-i spui Alexandrei ca Ana avea cam 8700 cu 2 saptamani inainte de anisor si nu stiu ce-a facut, ce n-a facut ca la 1 an a avut fix 9kg!!!
Cred c-a mancat mai multa paine in ziua cantaririi!![]()
Si inca ceva: Kid, te inscriu pe lista indoor? Haide, ca trebuie comparate live fetele noastre!
Moki, vreau sa vad cum traseaza Mario transeele prin casa!
Bianca, tu ce faci? Haide!

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI