Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (141)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

LA MULTI ANI VLADUT DE JADI!!!
Mimsi,! Eu plecam clar fara scaun de masina de la targ ca si eu sunt d-aia de analizez pe toate fetele dar m-a sunat sor-mea si mi-a zis: ia ceva si gata, ai scapat de-o grija! Si asa am facut!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Seze spune:

Buna. Vreau si eu sa ne inscriem in piticodrom. se mai poate?
Fetita mea, Marina Theodora (Thea)s-a nascut la data de 13.09.2005, Bucuresti, Maternitatea Bucur, la ora 23.50 si a avut 2,900kg si 49 de cm. Micuta, dar a luat 10 la nastere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

salutare la zane!

Sa va spun in primul rand ca am fost azi la medic cu Noelia...si am fost tratata din nou ca o mama ipohondra...ca sa scape de nebuna mi-a dat si un sirop pentru tuse pe care sa i-l dau seara si mi-a zis sa continui cu siropul decongestiv pe care mi l-a recomandat data trecuta, care mie mi se pare complet inutil. Ca sa nu mai spun ca nici macar nu s-a uitat in gatul copilului...a ascultat-o un pic la piept si atat.
am luat si siropelul de tuse dar am trecut si la supermarket si am urmat sfatul Inei din Bruxelles si am luat cimbru pentru ceai.

Inca o data mersi Ina ca mi-ai luat valul de pe ochi cu cimbrul. sper sa dea roade.

Irina si Noélia - 25 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Seze, bine ati venit la noi!
Cristina, am fost we trecut la team building la hotel edelweiss din predeal, au dat drumul la centrala, f cald si bine, au si apartamente numa' bune de mers cu copiii. Si o mincare buuuuna.
Laura, miruna e rezistenta, eu sper sa fie OK la cresa. Va merge la Acorns, ca si Ancuta Cristinei.
Marlena.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Innaa, sa va fie de folos. Mai ales Noeliei. Vezi ca s-ar putea sa gasesti la farmacie sirop de cimbru tot pentru roshu in gat. Se da numai de la un an in principiu dar merge si inainte.
Daca Noelia poate sa inghita si nu refuza mancarea, nu e grav. Copiii de varsta buburuzelor noastre fac usor dinastea de la orice schimbare meteo.

si Ilinca (10 septembrie 2005)

Mergi la inceput

Ca mi-am amintit, Innaa, sa nu-i dai Noeliei nimic fierbinte sau rece, preferabil la temperatura camerei sau caldutz.

Mergi la inceput

Incurajare pentru mamicile de puiutzi care incep cresa: nu va speriati prea tare de faptul ca este posibil ca in urmatoarele luni (mai ales ca vine sezonul rece) puiutzii vor fi teren de joaca pentru raceli si virusi.
Va spun din experienta ca este neplacut sa-i vezi mai mereu cu mucii la nas sau sa-i tii acasa din 2 in 3 saptamani fiindca au mai luat un virusache de la colegii lor (mai ales cei care au frati mai mari pe acasa).
Dar de obicei nu e nimic grav, cel mult o boala a copilariei.
Din pacate prin faza asta de formare a imunitatii vor trece indiferent de varsta la care merg prima oara la cresa/gradinita/scoala etc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Ina, multumesc de suport. Miruna s-a mai intilnit cu copii raciti sau cu muci, si a facut doar forme usoare ale bolii; nu am tratat-o cu nimic, ii construiesc sistemul imunitar.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

Kristinutza - o masinuta de genul asta a primit si Noelia de la nasi cand a facut anisorul....ii poti pune sub ea o placa sa se balanseze, copilul poate sa o impinga prin casa de un maner pe care il are la spate, pt copii mai mici care un cadru ca se pune sa nu cada,are volan, suportul pt picioare se poate da jos si copilul poate impinge in picioruse pt a se deplasa.....poti sa o vezi in pozele de la taiatul motzului daca vrei.

Nasoala totusi faza cu oreionul...tinem pumnii sa nu il fi luat si Raducu.

Diana superr povestioara cu mama ta..

Dar Haloweenul nu e la sf lui octombrie?? De acum va apucati de cumparaturi?

Irina si Noélia - 25 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Buna ziua fetelor si mii de multumiri ca mi-ati felicitat baiatul in conditiile in care eu nu felicit pe nimeni . Nu ca nu as vrea dar intru din ce in ce mai rar si atunci perdelesc din urma si abia daca ajung la zi.

Ne-am intors din concediu de aproape 10 zile, totul a fost ok doar ca in a 5-a zi a facut temperatura urmata la 2 zile de o imbubosire partiala de am ajuns sa il banuiesc de varicela dar doctorita mi-a confirmat ca a fost o alergie si nimic contagios. Plus vesnicele bubite in gat care l-au impiedicat sa manance foarte bine in ultimile 5 zile dar deja nu ma mai stresam prea tare. I-a trecut si raceala cum l-am adus la clima lui obisnuita.

De o saptamana merge in picioare si are o groaza de treaba cu drumurile la cele 2 toalete pe care vrea sa le atinga, la dozatorul de apa si la veioza, asta ca puncte de atractie maxima.

Sambata am fost si noi la baby expo si am prestat de ceva bani, i-am luat scaun de masina isofix iseos de la babu comfort, termometru de frunte ca nu mai tine cu cel rectal si plus alte jucarii, imbracaminte si incaltari. Sotul e nervos ca cica a costat mai mult decat rata la banci, de unde deduc ca dam o groaza de bani pe rate .

Acum 3 saptamani era in grafic cu circa 9.450 si 82 de cm, vom stii mai bine cat stam la 1 an ca luni suntem programati la vaccin.

Duminica asta taiem si motul si am organizat ceva la hotelul Caro, nimic pretentios. Nu stiu ce sa pun pe tava dar recitesc din urma sa fiu pregatita.

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput