Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (141)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

La multi ani Ioanei! (cu intarziere)

Salutari la mamici si la pitici!

Diana pupam Mihnea bolnavior Ne pare rau pentru necazurile voastre. Sa va reveniti repede!

Eu una am facut o urticarie de toata frumusetea asa ca sunt inchisa in birou (carantina).

O saptamana buna sa aveti!

si Ilinca (10 septembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Nuka la multi ani pt 11 lunite
Ioanadar pt ce ii trebuie femei astuia tot tipul bani cu imprumutul? cred ca asat are numai datori

Irinalui Vladut sa treaca mucisori

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Cristina, fa login pe forum, ca iar iti citesc mesajele cu intirziere. Da, am mai aminat etapa cu cresa; deja aveam aprobat de la sef program decalat dimineata, dar n-am putut sa concediem bona. Ma bucur ca v-ati distrat la Sinaia. Dar ceilalti din grupa ce virste au? Secara mi-auzis ca i-au separat, cei de 1-1.5 ani jos si cei de 1.5-2.5 ani sus.
Ina, multumesc. Sper sa-ti treaca cit mai repede urticaria.
Ruxandra, bine v-ati reintors acasa! Ne vedem cu siguranta in weekend-urile viitoare. Eu cind va invitam pe toate la mine asta vara n-ati venit, dar la Zina vreti.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Ioana, nanadana !

LiaMia bine ai revenit! Mai zi-ne de Florin!

Ruxi sa va fie de bine concediul!

Ina sa-ti treaca repede urticaria!

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catush spune:

Miflore - curaj azi este prima zi si trece un pic mai greu

Am descarcat poze de la ziua lui RARESH

Catush&Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

IOana neata
Locca sa va fie de bine vacanta
Inala urticuri si tie sa treaca repede

Antoine de azi de dimineata face incercari sa merafga singur face 3-4 pasi dupa care tusti in 4*4 ,daca am norocul sa isi dea drumul sa mearga si el de ziua lui ar fi super

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Ioana, la multi ani! Iertati intarzierea. Ziceam ca imi pare rau ca nu am sunat-o pe Zina pt. ca eram foarte aproape, 5 minute maxim. Stai linistita, venim si la voi .

Ar trebui sa muncesc, am tone adunate si eu stau cu cafeaua in brate. Dar ce bine e! In sfarsit o mica pauza, a scos matei untul din noi saptamana trecuta.

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Schimb capitolul.

Mergi la inceput

Capitolul urmator ne asteapta aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_e spune:

Buna dimineata,

Exista o explicatie pt absenta mea de o luna de yile...i-am am zugravit in casa si i-am facut camera lui Alexandru, asa ca nu am avut internet. Iar la birou, asta este primul moment liber, in care ma aflu efectiv in birou, singura si am 2 momente libere. In rest, nici nu mai apucam sa trec pe la birou cu ultimele evenimente, care ma tineau departe si de casa.

Asa ca, sa nu ma certati prea tare.

Vreau sa le urez tuturor piticilor de septembrie care au implinit deja un anisor sa fie sanatosi, frumosi, voiosi, inteligenti cat carul si un strop de noroc.

Despre noi, ce sa va mai spunem, mergem singuri, refuza chiar si cel mai mic ajutor. Nu mai vrea nici in carut, nici in brate, nici in bicicleta... numai pe jos. Ca vocabular, spune mama, aida (haide), aia, pa, baba, apa, foarte rar tata. Aratam cu degetelul si tipam daca nu intelege mami ce vrea baiatul. Ca jucarii preferate....tot cartile au ramas. Facem la olita si am invatat sa spunem cand vrem ооооооо....

Saptamana viitoare ii taiem motul, si pt ca deja e baiat mare as vrea sa-l duc la cresa. Inca nu stiu unde si ce-i mai important nu stiu daca mai gasesc locuri libere.

Cred ca ne da prima maseluta, caci e cu toata mana in gura, orientata catre masea. Si a avut vreo 2 yile in care m-am rugat sa-i dau sa manance. Cu mancarea, si-a mai revenit, dupa ce am facut tratamentul prescris de Stanciu pt problemele de digestie. Acuma daca vede pe cineva ca mananca, hop si el. Si evident, e mult mai buna mancarea noastra (motiv pentru care se gateste cat mai dietetic, fara sare multa, fara ulei si cu carne de pui sau de vitel) decat mancarea lui de bebe. Mananca pufuleti in disperare, grisine, biscuiti. Dar , evident ca indiferent de cat mancam, tot nu ne ingrasam prea tare, insa m-am consolat cu ideea.

Cam atat, asa repejor, fug la intalnire. Sper sa am net acasa, ca de o saptamana este nu stiu ce cablu din fibra optica taiat si se chinuie sa repare.

Mergi la inceput