Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (141)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Ruxandra, bine ati revenit!!! Imi pare rau ca nu am ajuns in parc, am fost absenti motivati. Eu sambata si duminica am fost cu pisica in expozitie unde a primit nenumarate premii, a fost filmat si declarat BEST IN SHOW, iupiiiii, mi-a adus 2 cupe acasa (si sambata si duminica a fost campion, cu arbitrii diferiti). Nu-ti spun ce emotionati am fost noi, parinti caraghiosi, zici ca am luat bac-ul sau ceva, hi hi. Si-a castigat bietul motan mancare pe un an de acum incolo, drept premiu pentru cupele obtinute.
Asa ca sunt si mamica de campion!!!

Am sa pun si poze cu el ca sa il admirati!

Ioana, la multi ani cu sanatate si fericire alaturi de Mirunica cea frumoasa si sotul tau rocker!!! Sa ai parte de ei, de bucurii si de tot binele din lume, asa cum meriti

Diana, tare rau imi pare ca a fost bolnavior Mihnea. Nu pot decat sa imi imaginez ce a fost in sufletul vostru Sper sa nu mai treceti niciodata prin momente din acestea. Acum baiatul va fi rezistent si sanatos

Sa va fie de bine intalneala de duminica, fetele! asteptam poze!!!

Gina, tin si eu pumnii stransi sa fie bine totul cu bb3.

Kristinutza, mda, e adevarat, Alex l-a luat pe Radu cu 200 de g, dar e si mai mare cu 3 zile, hi hi. Oricum nu ajung ai nostri la 9 kile la un an, trebuie sa ne impacam cu ideea. Alex e si inalta, trebuie sa o masor, cred ca bate spre 80 de cm. Si asta ii accentueaza silueta de manechin!

Mergi la inceput