PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (4)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea25 spune:

quote:
Originally posted by Ioana81
Noi la 2 luni avem 6.5 kg si 61 cm si suntem f vorbareti. Vad ca a trecut si el la o masa pe noapte, ceea ce ma bucura f mult. Andreea ce mai faci? Cum mai e bebelina? A inceput sa manance mai bine?Ioana de Andrei Vladimir(24.07.2006)
nuntaburtikAndrei Vladimir

ioana pupici la fata si lui osama.e un grasun si un frumos vladi al tau!
noi suntem mai bine ,papam o idee mai binisor ieri am fost la control si la 7 saptamani avem 4,275kg mi se pare cam putin dar doc a zis ca atat timp cat ia in greutate in limite normale nu am de ce sa mi fac griji .asa ca o las sa pape cat vrea ea ca ma gandesc ca stie ea mai bine dc ii este foame sau nu.deci si eu m am calmat.
sambata avem botezul asa ca suntem in alergaturi si agitatie mare.
ma duk sa fac ceva de papa ca iar vine sotul si mananca racituri saracu'
pupici la fete nush dc o sa mai am timp sa intru pana la botez .sa aveti o saptamana linistita !andreea25 +ariana-irina
http://photos.yahoo.com/andreeadm2511

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

Ioana, cred ca nu am fost pe faza asa ca am cam facut ochii mari cand am vazut foto cu Vladi bandajat la cap. Deci- ????

Ianis a dormit azi ca spartul si ma gandesc cu groaza ca la noapte o sa fie verde, verde.

Andreea, ce inseamna ca papati cam putzin. Te intreb pt ca daca ma iau dupa ce scrie pe cutia de formula din care bea Ianis ar insemna ca la varsta asta (6 saptamani) sa bea cate 150 ml de laptic la o masa si el abia, abia bea cate 100 ml/masa. Pe de alta parte, avand in vedere ca la nastere a avut 2,700 si acum are 4,500 cred ca valorile astea sunt relative. Totusi am observat ca majoritatea bebelushilor din gasca beau minim 120 ml la o masa. So?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

buna, mamici!
am reusit sa intru dupa ce am dormit cu bebelina mea dupa-masa;
stau cu masca pe fata sa nu-i dau si ei raceala, s-a si speriat de mine;
martta, dr mi-a spus ca e din cauza colicilor, dar probabil si pt ca era multa lume, nu era spatiul ei, nu stiu ,asa nu are nimic;aici nu mi-a mai facut asa urat;
muuh, eu si asa ii dau completare, dar nu de fiecare data; oricum din cauza urletelor nici titi nu vroia sa apuce pana nu s-a potolit;
mie dr mi-a recomandat topfer-ul, este facut in germania, produse super, contine o formula speciala;
eu ii dau vigantolul direct in gurita, dar cand se trezeste, inainte sau dupa masa, dar nu stiam a trebuie dupa un anumit timp;

anasia mami de Alessia Anca

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Bibi m-am imbolnavit eu rau de tot, numai temperatura nu am avut si cu toate ca am folosit masca la alaptat tot nimic, i-am dat si lui, avea nasul infundat si ochii rosii si am folosit remedii naturiste si babesti adica cald la sinusuri sa se desfunde nasu si multi muci scosi cu pompita. Acum suntem bine amandoi [:d]. E tati bolnav.
Andreea ma bucur ca sunteti bine. Noi avem duminica botezul dar le-am rezolvat din timp pe toate. Singura problema e ca avem mai multi invitati decat mi-as fi imaginat. Vine toata lumea care a primit invitatie. Am ramas in pana de cruciulite ca deh le-am luat de la man cernica. O sa vad unde mai gasesc. De abia astept botezul. Sa stii ca asa o sa-i zic lui Osama-Vladi. Ai ghicit!

Ioana de Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta

burtik

Andrei Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

haideti, fetelor, cand si unde ne intalnim?
amabella, pika_pika, a,cicel madyn, map, mama_mxm, mamanati, tweety si celelate fete, nu mai intrati?

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

quote:
anasia Posted - 27/09/2006 : 18:47:53
--------------------------------------------------------------------------------
haideti, fetelor, cand si unde ne intalnim?
amabella, pika_pika, a,cicel madyn, map, mama_mxm, mamanati, tweety si celelate fete, nu mai intrati?

Din punctul meu de vedere oricand. Din experientzele mele anterioare (cu prietenii virtuali ai lui David) am constatat ca indiferent cat se straduie cineva si cate calcule s-ar face o sa fie imposibil sa ajunga in ziua si la locul stabilit toata lumea care si-ar dori sa vina. Fie cineva are o petrecere, fie e in provincie, fie nu are masina, fie e bb bolnav (Doamne fereste!).
Daca reusim sa ne vedem macar o data in toamna asta urmatoarea intalnire o intrevad in primavara.
Si mai stiu ca daca nu-i nimeni foooarte hotarat, cu putere de convingere si un bun organizator...greu se aduna masele.
Asa ca, daca tot ai avut initiativa, stabileste mai intai data (e bine sa verifici o prognoza meteo in prealabil), apoi locatia (parcul) si apoi la mica negociere sa ramana ora exacta la care sa ne vedem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea25 spune:

quote:
Originally posted by bibi

Ioana, cred ca nu am fost pe faza asa ca am cam facut ochii mari cand am vazut foto cu Vladi bandajat la cap. Deci- ????Ianis a dormit azi ca spartul si ma gandesc cu groaza ca la noapte o sa fie verde, verde.Andreea, ce inseamna ca papati cam putzin. Te intreb pt ca daca ma iau dupa ce scrie pe cutia de formula din care bea Ianis ar insemna ca la varsta asta (6 saptamani) sa bea cate 150 ml de laptic la o masa si el abia, abia bea cate 100 ml/masa. Pe de alta parte, avand in vedere ca la nastere a avut 2,700 si acum are 4,500 cred ca valorile astea sunt relative. Totusi am observat ca majoritatea bebelushilor din gasca beau minim 120 ml la o masa. So?Bibi,David (08.07.2003) si Ianis(14.08.2006)
POZE
CUM A VENIT PE LUME DAVID
bibi esti o fericita! pai io am scos o din maternitate pe bbica cu 3,350 si acum la 7 saptamani are 4,275.asa ca mi se pare ca a luat destul de putin .ea a luat putin in primele saptamani acasa cand o alaptam exclusiv,din cauza asta i am si introdus formula.de papat papa acum de vreo 3-4 zile cam 90 ml la o masa(pana acum erau doar 60 ml) si astia asa chinuiti si nu mereu vrea ,ca imi scuipa biberonul din gura si rade de mine.e o szmechera.
ptr mine e chiar greu de inteles cum un bebelus nu vrea sa pape lapte cand el asta trebuie sa faca.in fine ma consolez ca totusi o sti ea sa planga cand ii este foame.andreea25 +ariana-irina
http://photos.yahoo.com/andreeadm2511

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

alina astept sa-mi scrii, normal ca poti

mikiion stiu ca vroiam sa-ti spun ceva si uite ca nu mai stiu ce ...sunt asa uituca de la o vreme, zici ca beau mereu cate ceva...in orice caz m-am hotarat ca saptamana asta pe la sfarsit sa ii dau suc de portocale, asa ca o sa-ti zic cum e storcatorul.

Mai fetelor, dar vad ca Vigantolul asta e la mare moda si ma bagati in sperieti, dar cand o sa ajung eu in tara Alex o sa aiba 5 luni jumate si o sa cumpar si eu, sper ca nu o sa fie prea tarziu...stiu mamici care le mai dau copiilor si la 5 ani...

miti, mamica de
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mia. spune:

quote:
bibi esti o fericita! pai io am scos o din maternitate pe bbica cu 3,350 si acum la 7 saptamani are 4,275.asa ca mi se pare ca a luat destul de putin .

Si Corina a avut cam la fel aprox 3300 la ieisre din spital si la 6 sapt 4300 si mi s-a spus ca a luat f bine ingreutate..nici nu ma gindesc sa bag formula inca, la proba suptului a supt 80ml, si mi s-a spus ca e super..In Rom si mie mi-a recomandat repede formula...

www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

mikiion Vigantolul este vitamina D3. Doctorii isi dau seama de semnele de rahitism si cred ca si o asistenta le vede. Sunt cateva clasice dar daca nu ai ochiul format sigur te panichezi degeaba.Stern infundat, margele pe coaste, fontanela foarte mare pentru varsta copilului, astea sunt cele mai cunoscute. Dar repet nu iti face griji, profilaxia rahitismului se face in mai multe feluri nu numai prin adiministrarea de Vigantol pe gura.

Miruna + Alexei
Poze

Mergi la inceput