PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (4)
Raspunsuri - Pagina 13
alina2006 spune:
mikiion si miti pot sa va scriu pe privat? as avea nevoie de unele informatii despre canada...merci, va pup
Ioana81 spune:
Alina nu iti face pb al meu sta treaz dimineata si de abia baga niste tzatzi. Las ca s-o trezi cand e infometata. Sunt f incantata. Copilul meu sta singur in patut cat e treaz singur se culca ziua. Seara e un cosmar dupa baie incepem trilurile de seara mancam timp de 2 ore (ziua mananca slabut de tot) adica tzatza 1 ora + formula 150 ml. Apoi stam cu felinarele deschise pana pe la 23.00 cand ne culcam. Exista exceptii ca aseara cand s-a culcat singur in patut pe la 22.00. Sunt mandra de flacaul meu. Nu mai este asa de terorist. Cu toate ca inca il strig prin casa Osama ![]()
Ioana
de
Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta
burtik
Andrei Vladimir
Cristina_Ioana spune:
Pup gagicile! 
Va citesc zilnic, sunt la zi cu tot ce scrieti dar nu am timp nici sa mor de nimic. Am alergat cu botezul, dar a meritat, a iesit foarte frumos si ne-am simtit tare bine. Sper sa reusesc azi sa pun si niste poze sa ne vedeti. Luca a fost tare cumintel, a tipat nitzel cand l-a scos din apa, dupa care radea la toata lumea si gangurea.
Alina, se intampla ca e vremea asta urata si cred ca si noi adultii am lenevi si dormita...nu iti face pb
Crisa iti multumesc ca te interesai de noi zilele trecute, pup fata pe nasuc
. Cum e bebe, mai bine?
Simona, misto ce ne-ai povestit de laptele Topfer...vreau sa-ti spun ca sunt tare incantata ca Luca face kk zilnic singurel si nu mai are durerile alea de burtica...
Consi, Vigantolu' nu se dadea direct in gurita?Mie imi zisese pediatra sa nu il pun in nimic ca fiind uleios se pierde pe linguritza
io i-l pun direct in guritza .
Adelapop, iubita pe unde mai esti?
Cristina
lui Luca (21 jun 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;10719;104;1;1/c/59/t/53/s/53/k/5acf/weight.png
Muuh spune:
alina va trec in listutza astazi promit. Nu am timp in momentul asta dar pana diseara sigur se rezolva. Scuze
Miruna +
Alexei
Poze
bibi spune:
Dana, saru mana pt. Info. Sunt gata pozele cu micutza Sofia?
Lili, eu primului copil i-am cumparat toate vaccinurile. Acum am de gand sa le folosesc pe cele gratuite dar in plus am sa-I fac lui Ianis vaccinul impotriva varsatului de vant (Varilrix).
Cristina, felicitari pt. botez. Bun venit in randul crestinilor! Pe langa poze eu astept de la tine, cu rugaminte speciala, detalii despre botez. In sfarsit ne-am hotarat sa-l facem in Bucuresti si acum cautam un restaurant cu o capacitate de 50 pers. Si sa ramana si loc de dans, vrem si dj si fotograf(aici cred ca rezolv cu sotul Sabinei).
amiss_zip spune:
GATA STIU![]()
Stiu de ce Stanciu recomanda vigantolul sa il dam cu o ora inainte de masa sau 2 dupa! Aseara mi-a picat fisa
!
Pentru ca sugarii mai regurgiteaza!!! Si sa nu il elimine prin regurgitat. bebeii care au un inceput de rahitism oare regurgitau des? Petra u prea facea asta.
hai va pup!
www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze cu noi![]()
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra 
mihatocae spune:
Buna ziua, mamici.
Acum 2 sapt. am fost cu Luca al meu la dr. si ne-a zis sa ii marim doza de vigantol de la 2 la picaturi si sa revenim peste 2 sapt. Asta cica pt. ca simte ceva puncte mai moi la capsorul lui, undeva in spate. I-am dat 3 picaturi si azi am fost iar la dr. A zis sa crestem la 5 picaturi ca inca mai sunt moi. Si sa-i dau o tableta de calciu lactic in lapte seara. Stiti cumva despre ce e vorba? Luca papa majoritatea laptelui de la san, dar mai primeste si ceva NAN1 completare.
In 7 oct. face 3 luni si are 6,5 kg(nu e deloc gras, e lung si subtire)si dr. zice ca creste prea repede si de aia trebuie marita doza de vigantol, ca nu se fixeaza destul calciul.
Mai are cineva probleme de genul asta?
Multumesc
Poze cu Luca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihatocae/slideshow?.dir=/2054re2&.src=ph
bibi spune:
Amiss, cred ca ai dreptate. David regurgita ca disperatul si e declarat rahitic. Bine, la asta se adauga si bagajul genetic (si eu si tasu´ am fost rahitici, eu am coastele usor evazate, el sternul usor infundat
).
Consi spune:
cristina_ioana de aceea ii pun lapte in lingurita sa pluteasca in lapte vigantolul. si asa il bea. eu nu pot sa-i bag direct in gurita, ca nu prea sta. Pusici la fata si la tiz.
Consi si
Luca meu (19.07.2006)
Luca iubitu'
pozele noastre