PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (4)
Raspunsuri - Pagina 12
SimonaU spune:
Legat de laptele Topfer. Am vazut ca sunt fete care-l dau la bebei lapte Topfer si vreau doar sa va spun e intr-ade var special. Aseara am fost la un control la doctorita neonatoloaga si am vazut prin birou reclame la Topfer si asa mi-a spus ca sefa ei a fost in vizita in Germania la ferma unde se cresc vacile ce produc laptele Topfer. Este o ferma ecologica intr-adevar, unde vacile mananca numai hrana ecologica si mai ca nu sunt masate pe spate ca cele din reclama pt ciocolata Milka ca sa produca un lapte bun. Asa ca pofta buna! 
Codritu , ai fost la cantarit? cel mare s-a insanatosit?
martta spune:
quote:
Originally posted by mikiion
Pt. fetele cu colici. Eu declar OFICiAL ca noua ni s-au terminat. Deci nu mai facem criza de la ora 7 de o saptamana. Solutia...Niciuna. A crescut si i-a trecut. La fix 3 luni si 2 sapt. ( De fapt 3 luni varsta corijata ca el a fot prematur si organele se maturizeaza mai greu).
De fapt cred ca singura solutie cu el era scosul la plimbare. Noroc ca era vara si se intuneca tarziu. Il tineam si 5 ore pe zi pe afara si acolo nu plangea.
Veste mai putin buna. Am impresia ca a inceput cu durerile de dinti. Cel putin mie asa mi s-a parut ieri. Ca il doare ceva in gurita, si isi tot baga pumnul sa-l roada. Sper ca nu.....si doar mi s-a parut.
Mihaela si Marc-Adrian( 4 iunie)
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
http://mionita.photosite.com
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10717;95/st/20060604/n/Marc-Adrian/k/131a/age.png
Miki: Fara colici

Eu am citit in Capraru ca in luna a treia si a patra incep sa-si suga degetul...E posibil ca bagatul manutei in gura sa fie faza intermediara. Eu sunt de parere ca dintre 2 rele sa aleg raul mai mic. Asa ca as prefera sa-i dau suzeta decat sa-si suga degetul, avand in vedere efectele pe termen lung. Numai ca Alexia mea a refuzat suzeta(am vrut sa i-o dau cand avea colici). Am incercat tetina din silicon, din latex. Nu-mi ramane decat speranta ca nu-i va placea sa-si suga degetul
Crissa: incearca sa-ti pastrezi calmul. Nu e o febra prea mare. E normala reactia post-vaccinare. Suna dr. sa-ti spuna exact ce si cum sa-i dai(antitermice). Eu stiu ca poate dura max. 2 zile febra. Sper ca la voi sa treaca de azi!
Miti: 500 g in 2 sapt...eu zic ca e chiar ideal!Nu trebuie sa comparam mereu cu cat luau la inceput, caci ar fi un ritm imposibil. La cate kg ar ajunge la varsta de 1 an?
Consi: eu am noroc ca-i arunc cele 2 pic. de vigantol in gurita atunci cand plange de foame, inainte de masa de dupa baita. Daca nu mi-ar fi iesit schema, tot ca tine as fi procedat!
Va pup!
de Vlad(13.06.03)& Alexia(08.08.06)
martta spune:
Ce aiurea merge forumul! Am postat ultima si mi-a fost inserat meajul undeva pe la mijlocul paginii
Ca sa nu mai vorbesc de faptul ca exista un decalaj de o ora intr cea reala si cea care apare la mesajul trimis!
de Vlad(13.06.03)& Alexia(08.08.06)
crissa71 spune:
MAi fetelor...(Alina..)..am avut o noapte alba,de cosmar!Puiul meu a facut febra dupa vaccin..la 2 avea 38.1,la 5 avea 38.2 si la 7 avea 38.3!Desi i-am pus paracetamol ori nu si-a facut efectul ceea ce e putin probabil ori l-a scos afara cu caca sau cu parturi!
schema a fost asa: cand am venit acasa la 17,i-am pus unul dar mi s-a parut ca l-a scos...Marait..plansete...pus comprese pe piciorus...
LA 23 creste febra brusc...Pun supozitor....(doctorita mi-a zis sa-i pun la 6 ore..citesc pe prospect ca doar 3/zi, deci la 8 ore!In fine...pana aici o.k.Ma gandeam ca-i scade si gata nu mai face!
Surpriza....la 2 avea 38.1..si tot asa, pun supozitor ...i-l scoate!LA 38.3..asta la 5 dim...pun comprese cu otet(diluat in apa)...cred ca-i scade...ca nu pot sa i-o iau ca doarme...
Acum la 10.25 incerc sa-i iau temp(dupa papa si un pic de somn)..nu pot ca vine caca cam moale ca si celelalte...si uite ca mai stau cel putin o ora pe ghimpi sa pot sa i-o iau!OF..Doamne...DOar sa fie bine pana la urma!!
Muuh:nu i-am facut infarixul(regret acum din tot sufletul!!!)..l-am facut pe ala de la stat!!
Tine-ti-mi pumnii fetelor!
VA pupacesc si scuze ca v-am plictisit asa de mult, si scuze dar sunt zombi!
crissa71 si Ciprian 11 iulie
http://new.photos.yahoo.com/cristosmora/album/576460762313281122#page1
alina2006 spune:
fetelor care ati folosit batistuta bebelusului, spuneti-mi si mie cum este va rog...am innebunit cu un nasuc!!!
crissa, bineinteles ca o sa fie bine pana la urma, stai linistita...data viitoare cand ii faci vaccinul, fa-i-l de dimineata, seara intotdeauna durerile sunt mai acute si febra paote creste mai mult, eu ti-am spus cum am procedat si nu am avut nici o problema!!
va pup
Consi spune:
lili eu vigantolul il administrez astfel: inainte de a-i da biberonul pun intr-o lingurita putin lapte si peste el cele 2 picaturi de vigantol. Referitor la vaccin eu iti recomand sa nu il faci pe cel de la stat. Uite ce a patit crissa si nu e singura o prietena de-a mai a patit la fel.
miti si eu am trecut prin situatii similare, dar eu l-am lasat sa planga si m-am dus la toaleta si numai eu stiu cum stateam pe buda...
Consi si
Luca meu (19.07.2006)
Luca iubitu'
pozele noastre
Consi spune:
mikiion si Luca e de vreo saptamana cu pumnii in gurita, dar nu cred ca ii ies inca dintisorii, cred ca acum a descoperit ca poate sa-si bage manuta in gura. Si cateodata e mai buna ca suzi.
Consi si
Luca meu (19.07.2006)
Luca iubitu'
pozele noastre
Ioana81 spune:
Crissa trebuie sa treaca. SI eu i-am facut tot de la stat vaccinul si nu a avut nici febra si nici nu a aplans. Nici macar marait nu a fost. Fiecare copil e diferit. Trebuie sa treaca. Si noi am facut vaccinul de dimineata la 8.00. Atunci au desfacut vaccinul. Stiu ca la stat trebuie sa aduca mai multi bebei si se deschide o singura data. Poate la tine a stat de dimineata pana seasra cand l-ai facut. Oricum sunt sigura ca a trecut acum
.
Noi la 2 luni avem 6.5 kg si 61 cm si suntem f vorbareti. Vad ca a trecut si el la o masa pe noapte, ceea ce ma bucura f mult. Andreea ce mai faci? Cum mai e bebelina? A inceput sa manance mai bine?
Ioana
de
Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta
burtik
Andrei Vladimir
Consi spune:
crissa a mai scazut temperatura? Tinem pumnii sa treaca la baiatul cat mai repede.
Consi si
Luca meu (19.07.2006)
Luca iubitu'
pozele noastre
crissa71 spune:
Alina,Consi si Ioana..VA multumesc mult pt.grija si pt.sfaturi.
Cu dusul de dimineata...nu eu am stabilit ora!Tampita mea de doctorita atunci a putut!Ca m-a dus la o policlinica in oras unde a vorbit ea cu o doctorita..ca ea are cabinet la 20 km de oras!
Inca nu stiu cat are temperatura...mai astept putin pana i-o iau...sa treaca cel putin o ora decand a facut caca.
PUpici...va tin la curent!
crissa71 si Ciprian 11 iulie
http://new.photos.yahoo.com/cristosmora/album/576460762313281122#page1