PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (4)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yanis spune:

MARTTA ,mi se pare o vesnicie alte 9 luni,plus ca mi-e tare ciuda ca blugii nici pe la jumatea cracului nu-mi intra,ata de mult m-am ingrasat.12 kg,le-am dat atunci la nastere dar restul nu mai vrea sa se dea jos.
O reteta cu care am slabit pana sa raman gravida,a fost aceea disociata,1 zi iaurt,2 fructe,3peste sau carne fiarta sau pe gratar,4legume,si toata ziua numai alimentul ala,dar acum cred ca mi s-au dat hormonii peste cap ca nu mai reusesc.Plus ca nu alaptez si deci tin cura drastica,dar............
Mi-am luat ELANCYL,pt celulita si voiam sa stiu daca m-am pacalit sau nu,dar nu am primit raspuns

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Alina:am uitat...nurofenul scrie pe el ca e indicat la copii peste 3luni!!!Altceva nu am in casa decat supozitoare cu paracetamol ca sas mi-a zis doctorita!Ce sa fac acum?Novocalmul asta nu e tot asa pt.peste 3 luni?!

crissa71 si Ciprian 11 iulie
http://new.photos.yahoo.com/cristosmora/album/576460762313281122#page1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2006 spune:

crissa, nu te mai speria atata!!! fii barbata, zoe! mie mi-a recomandat dr. 2.5 ml si dupa 8 ore 1.5 daca are febra 2.5. stai linistita, chiar daca o sa faca febra, nu e chiar atat de grav...baga-i supozitor cand se trezeste!!!
te pup!!de nurofen era vorba cu ml aia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

La intalnire cu bebei as vrea si eu, dar saptamana viitoare ca sa fie fata mare la gradinita.

Bibi eu am depus actele, la alt sector ce-i drept, dar cred ca sunt aceleasi. Iti trebuie originale si copii dupa:
- BI/CI mama si tata
- CN copil, si si de la primul copil
- livret de familie - vezi sa xeroxezi toate paginile

Mergi la inceput

vrem si noi pe listuta!!
cum e bebe, crissa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili spune:

Pentru ca totusi nu ne trec coliceii ( desi am folosit tot ce era posibil: Sab simplex,Bonisan,Espumsan,Baby drink, Baby calm,Milutee,etc)si suntem tare agitate noaptea ( dar nu numai) dr ne-a recomandat pentru colici Colic baby si Calma baby pentru seara.A mai folosit cineva aceste picaturele.Sunt facute in Italia si sunt exclusiv din plante .Se gasesc la Help Net.
Si noi ne pregatim sufleteste pentru vaccin pe care il vom face marti.Pediatra noastra insista sa-l facem pe cel clasic.Voi ce parere aveti?A mai facut cineva schema clasica de vaccinare bebelusilor, sau doar pediatra noastra e dusa ...
Cred ca sunt singura de pe aici careia nu i-a venit ciclul desi nu mai alaptez de acum 1 luna.Mai este cineva in situatia mea?Abia astept sa ajung la dr.Sa ma linistesc cu chestia asta....
Alexia e fascinata de un maimutoi de plus care canta... Cand il pun langa ia rade cu gura pana la urechi.
Cand ii este fomita e de neoprit ... planfge... si are sunete specifice .. de exemplu"gai,gai,".E ca ceasul... mananca fix la 3 ore si zi si noapte.De obicei mananca 90 ml, uneori 120ml.De 2-3 ori pe zi dam si ceiut...
Voi cum le administrati vigantolul?Ca la noi e o adevarata lupta ... il aruncam imediat afara din gurita.
Avem probleme cu mucisorii.. ne chinuim cu picaturele ,betisoare,pompite si ser fiziologic.. Greu.. foarte greu...Mai nou nu ma pot apropia de nasul ei ca imi da peste mana...Asteptam batista bebelusului caci am comandat-o.La voi a avut vreun rezultat?
E tare caraghioasa cand sta pe burtica ,daca se sprijina cu picioarele incearca sa inainteze sprijinindu-se in cap...si ridica capul pentru 2-3 minute dupa care se sprijina in frunte si are cate un sunet asa haios...
Tere mi-ar place sa ma intalnesc si eu cu voi.. dar noi stam la Valenii de Munte.. deci greu...
Va pupam,
Lili, Maria Alexia(28.07.2006) si Andreea Diana(15.04.2002)

Mergi la inceput

lili nici mie nu mi-a venit ciclul...si nu mai alaptez de vreo luna...cat despre colici la noi a mers debridatul...despre calma baby am auzit de la o prietena-la ea n-a functionat!!
pupici si nopti linistite!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

lili si mie mi-a venit ciclul la aproape 2 luni dupa ce am terminat de alaptat ( nu am avut lapte decat 3 sapt ), si eu intrasem in panica...mai ai rabdare...

fetelor, iar am fost la cantarit, are 6,5 kg la 3 luni si 1 saptamana...a luat doar 500 grame in ultimele 2 saptamani, cam putintel zic eu, desi a papat destul de bine la 3 ore mereu...

a inceput sa vrea sa-l tii in fundulet ca sa-si tina el capul, il pun la mine in brate in fund si-l tin de piept si isi balangane capul in toate partile, ii cade mai ales in fata dar imediat "remediaza" situatia...mai stiti cand eram noi mici aveau oamenii in masina la geamul din spate niste catelusi care in loc de gat aveau un arc si cand mergea masina li se tot balanganea capul...ei, asa face acum Alex al meu

Hai sa va distrez un pic: mi-a luat sotu' niste piersici mari-mari. Ieri am mancat una si m-a cam balonat si m-a durut burta putin. Azi pe seara pe la 6 am mai maicat una si m-a apucat instant o durere de burta, intre timp copilul colicios incepuse scandalul, l-am pus in carucior ( ehe, stau cu el in casa ca il mai plimb cand plange ) si fugi cu el la baie de 2 ori, eu pe buda si cu o mana leganam carutul, copilul urla ca din gura de sarpe...imi rece 5 minute, fac biberonul repede-repede, iau 2 pastile Imodium si iar ma ia frate durerea de burta, fuga pe , cu copilul in baie, transpirata toata de durere de burta si efort ii dadeam biberin copilului care era tot in carut...si pe care in timp ce manca l-a apucat si pe el kk rau de tot, de a umplut tot pampersul ...am avut o seara tare kkcioasa

va

miti, mamica de
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Am impresia ca pe forumul asta se joaca o fantoma. Imi raspunde lumea inainte de a scrie.
Miti
Marc e mai lung si subtire. Cel putin mi se pare ca inca ii vin. Dar sunt la ultima cutie de 2. Si trec si eu la 3. Parca 2 sunt pana la 8 kg.
Am luat punga de 80 de la jean Coutu, dar a fost o reducere saptamana trecuta. Cand mai vad reduceri de genul asta te anunt si pe tine.

Sa-mi spui si mie daca esti multumita de storcator. ( inclusiv zgomotul)Mai ales pt. morcov si mere, ca eu cred ca asta o sa-i dau. Fii atenta la morcov. Sa ii iei numai biologici. Nu sunt f. scumpi la Maxi sau loblows. Au firma lor, la fel si pt. borcanele si cereale. De ce? Pt. ca in cartea pe care o am de la Asoc. Pediatric. din SUA, e un avertisment mare pe o pagina in care scrie sa fie lumea atenta ca morcovii absorb f. multi nitriti si pamantul aicia fost destul de contaminat de-a lungul anilor. Era vorba despre mancaruruile facute acasa.

Pt. fetele cu colici. Eu declar OFICiAL ca noua ni s-au terminat. Deci nu mai facem criza de la ora 7 de o saptamana. Solutia...Niciuna. A crescut si i-a trecut. La fix 3 luni si 2 sapt. ( De fapt 3 luni varsta corijata ca el a fot prematur si organele se maturizeaza mai greu).
De fapt cred ca singura solutie cu el era scosul la plimbare. Noroc ca era vara si se intuneca tarziu. Il tineam si 5 ore pe zi pe afara si acolo nu plangea.

Veste mai putin buna. Am impresia ca a inceput cu durerile de dinti. Cel putin mie asa mi s-a parut ieri. Ca il doare ceva in gurita, si isi tot baga pumnul sa-l roada. Sper ca nu..... si doar mi s-a parut.

Mihaela si Marc-Adrian( 4 iunie)

www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme

http://mionita.photosite.com

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10717;95/st/20060604/n/Marc-Adrian/k/131a/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Miti uite despre ce produse pt. bebe vorbesc. cele biologice
http://www.presidentschoice.ca/FoodAndRecipes/GreatFood/ProductsList.aspx/id/172/name/B%c3%a9b%c3%a9s

Mihaela

www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme

http://mionita.photosite.com

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10717;95/st/20060604/n/Marc-Adrian/k/131a/age.png

Mergi la inceput