PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (4)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

sarilla, pai vezi ca in meniul din stanga ai mesaje private...sub profil personal. Intri acolo si pui bifa pe activare...

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

quote:
Originally posted by larissa_79

sarilla, pai vezi ca in meniul din stanga ai mesaje private...sub profil personal. Intri acolo si pui bifa pe activare...

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

mersi mult
pup

SARILLA si RAZVAN, bebe perfect

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yanis spune:

ALINA ,am terminat cu muzica,dar mai sunt,fotograful,camera,prajiturile si tortul,uf,o gramada.Mai sunt 3 saptamani pana la botez,dar acusic trece timpul.
Debridatul il dau cu ceai,cam cu 45-60 min inainte de masa,si dupa masa,tot la o ora,ca sa-i calmeze durerile.Doar Sab simplex il puneam in laptic,ca cica sparge bulele de aer.Acum nu stiu,care e mai bun,dar la noi s-a vazut o ameliorare la DEBRIDAT.Si ii dau de 4 ori pe zi ca deja are 5500gr,la 1 luna si 3 saptamani,si nu cred ca-i face rau,adica nu e supradozaj.
Da,sunt din Pitesti,deci sunt con-judetene,poate ne intalnim cand vii prin Pitesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yanis spune:

Fetelor care vreti sa slabiti si ati reusit,please,spuneti-mi si mie dieta,ca la mine nu se misca nici un gram,si mai am de dat jos 10 kg,ca sa ajung iar la 52.Eeee,hai,macar 5 kg,acum repede,pana in botez.
A folosit cineva ELANCYL,de la GALENIC,pt celulita?A dat rezultate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Fetelor am fost la vaccin...a plans ca l-am trezit si-am plecat maratiti rau...Acolo am avut noroc ca i-am facut pana la urma doar o intepatura!Apoi i s-a facut foame...l-am tinut pe ceai 2 ore!!Tare rau a fost de foame..Dupa 2 orei-am dat laptic dar era plin de ceai...asa ca a adormit saracul intr-un final...I-am pus si supozitor dar l-a scos afara cu un parat..A adormit si neschimbat ca mi-a fost mila sa-l mai trezesc sa-l schimb.
Sper sa fie bine...Cam la cat timp ar trebui sa fie ceva efecte secundare?
Trebuie sa stau cu ochii pe el?...mi-e somn...dar cred ca la noapte o sa-mi fie si mai tare...va trebui sa stau sa-l pazesc?...sa-l iau cu mine-n pat?Nici nu stiu cum sa fac...Voi cum ati facut?

crissa71 si Ciprian 11 iulie
http://new.photos.yahoo.com/cristosmora/album/576460762313281122#page1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2006 spune:

crissa, da-i niste nurofen pt copii acum si inca peste 8 ore, daca face febra poti sa-i dai niste novocalmin supozotoare ( il tii mai mult in fundulet, ii stangi funduletul )...eu stiam ca e de preferat sa faci vaccinul dimineata dar acum...nu stiu cand vor aparea efectele...a...i-ai pus comprese pe piciorus?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Buna, fetelor!

Merci celor care mi-au raspuns la intrebarea cu imbracatul bebeilor in casa! Mai m-am linistit. Vad ca nu sunt singura care pun sac de dormit noaptea

Yanis: stii cum se spune: 9 luni de sarcina si 9 luni ca sa revii la forma initiala. Ca sa te linistesc: eu, la primul copil, am dat jos kg(13 la nr) in 4-5 luni, fara niciun efort(in conditiile in care alaptam). Acum, daca ai vointa si faci si miscare, probabil vei fi in forma ceva mai repede! Daca descoperi vreo reteta de succes sa mi-o zici si mie

Crissa: eu stiam ca nu trebuie sa-i dai 2 ore sa manance daca ii dai picaturile antipolio pe gura(ca sa nu vomite copilul, iar efectul sa fie nul). Tie de ce ti-au spus ca nu-i poti da lapte 2 ore? Trebuie sa vezi daca nu face febra si sa-i pui comprese pe piciorus(asa cum ti-a zis si Alina). Poti sa-l culci linistita in patutul lui!

Noapte buna!

de Vlad(13.06.03)& Alexia(08.08.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Anasia: ce ti-a spus ieri dr. despre plansul Alessiei?
Imi pare rau ca te-ai imbolnavit. Multa sanatate!

de Vlad(13.06.03)& Alexia(08.08.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

crissa tu i-ai facut Infanrix? Daca da stai linistita cu s-ar putea sa nu aiba nici un efect advers. Al meu nu a facut febra nu a plans nu a fost agitat. Eu i-am dat sa manance imediat ce a plecat asistenta ca era ora de foame si nu era sa infometez copilul. Ai grija cu nurofenul pentru ca pe prospect scrie ca se da dupa 6 luni. Sanatate multa la puiut.
anasia si eu vreau sa ne intalnim. Daca nu se mai baga alte fete ne intalnim restrans, cu Iulia si Pumpkin si cine se mai baga. Eu vreau sa vina bulinuta tare imi e dor de ea. Legat de plansul Alessiei esti sigura ca e satula? Stii intreb asta pentru ca in parc e o fetita care plangea tot timpul, sugea exclusiv san, si dupa ce i-a introdus lapte praf brusc a devenit cel mai cuminte copil de pe lume. Oricum sanatate multa la copil.

Miruna + Alexei
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Alina:i-am pus compresa din pacate tot s-a umflat rau si s-a inrosit si-l doare tare rau!!!S-a trezit plangand rau de tot de durere...i-o tot ud sa fie rece acolo.Febra i-am luat-o acum o ora avea 37,1..I-am pus cand am venit supozitor dar cred ca l-a scos imediat cu un part!?A...si n-a papat decat 80ml si aia cu greu...el papa deobicei 140-160.O fi de rau?
MArtta:Da..din cauza picaturilor mi-a zis ca lapte nu dar ceai da!asa ca i-am dat ca saracu ii era foame!Nu stiu cum sa fac acum nu l-as mai trezi sa-i dau supozitor..I-l las cand se trezete el si-i mai pun unul?Oare la cate ore pot sa-i pun(e vorba de paracetamol)?
Multumesc mult de raspunsuri...

crissa71 si Ciprian 11 iulie
http://new.photos.yahoo.com/cristosmora/album/576460762313281122#page1

Mergi la inceput