PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (4)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Larissa ti-am dat PM.

Fetelor am si eu o intrebare: e normal ca bebe sa aiba capul mai cald acolo la fontanela si la ceafa decat restul corpului?
Eu am observat mai demult dar am mai intrebat in stanga si in dreapta si pe cine intrebam dadea din umeri si spune ca n-a observat si eu tot fara raspuns am ramas....
Ii pun termometrul si nu are temperatura, 37,1 C sau 36,7 C variaza 37 C, am inteles ca e normal pana la 37,5 C.

Si altceva daca ii dati Debridat ii mai dati si Sabsimplex ca noi cu asta am mers pana acum. Dar mai apar si mici crize de crampe si ma gandeam sa ii dau si din asta.

emilia si Alexandru Paul (16.08.2006)

alexandru
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2006 spune:

emilia eu ii dau debridat dar am renuntat la sab simplex...cat despre fontanela si ceafa si mie mi se pare ca e mai calda prin partile acelea!!!
pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

Salut voios!

A depus careva la Primaria sector 3 acte pt alocatie?
Daca da, plizzz, spuneti-mi si mie ce acte sunt necesare si care e programul?

Multzam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Alina merci pentru raspuns ca intrasem la pareri si deja faceam scenarii cu inima stransa !!!
Cum ii dai debridatul, cat si de cate ori si cate kg are bebe ca sa ma orientez la dozaj?

emilia si Alexandru Paul (16.08.2006)

alexandru
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatocae spune:

asta e de proba...sa vad daca imi apare si mie link-ul catre pozele cu Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatocae spune:

Ufff...cred ca is eu cam......poate de la lipsa de.... mi se trage...Nu imi mai spuneti unde trec linkul cu poze la profilul meu, ca atunci cand scriu un mes. sa apara ?
Ca deja fac cu nervii

Poze cu Luca http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihatocae/album?.dir=2054re2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

mai ce mai face adelapop??? unde esti?

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

mai mikiion dar cum cum mai incape copilul tau in nr 2 ? ca al meu e mai mic la kg ca al tau si am trecut de 1 saptamana la nr 3, plus ca nu-i mai lasa urme pe pulpele de sus de la picioare ( pe colacei adica ) si absorb si mai mult pipiloi.
pai si de unde ai luat 80 buc cu 19.99 ? sau sunt nr 2 ? ca la nr 3 este un pachet de 72 buc...oricum, acum mi-am facut stoc pt vreo 2 saptamani , eu inca schimb cate unul la fiecare masa ( deci 8 buc ), plus dupa ce-i fac baita ( inca 1 buc ) si daca iesim pe afara il schimb inainte ( inca 1 buc ), se fac cel putin 10 buc pe zi ...
Pe storcatorul de la Sears am dat 35.99$ ca era la reduceri de la 50$, dar trebuie sa-l duc inapoi ca nu am ce face cu 2 si oricum abia l-am luat sambata, deci maine cred ca ma duc sa-l returnez.

Mai asteptam raspuns si de la Codritu si Monicutza pt intalneala !

miti, mamica de
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

mihatocae, treci la profil personal, la semnatura;

anasia mami de Alessia Anca

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Miti acum imi dau seama ca nu am discutat despre scutece pe aici. Mie mi-a explicat o prietena de pe forum, de la Sezatoare canadienelor, niste trucuri...

eu cand calculez , compar preturile pe scutec.
De ex. primele Huggies new born-- erau 34 centi, Pampers 1, am gasit cel mai ieftin 17 centi, ( era 14.99 --84 buc), Pampers 2( vorbesc de cel normal Baby Dry) 20 centi( 14.99---72 buc).Si recent am luat Pampers 3( doar pt. provizii ca mi se par inca mari) 19.99--- 80 buc deci tot 20 centi.

Noaptea am invceput sa-i pun scutecele Pampers Cruisses( cele cu mov pe cutie) ca am gasit o promotie, dar sunt mult mai scumpe, . Insa cu cele simple am avut 3 nopti la rand «accidente» si mi-a udat patul. Asa ca m-am luat dupa sfaturile bune si am cumparat din asta, si asa nu-l mai schimb de la 12 noaptea pana la 8 dimineata( atat doarme el, in afara de pauzele de la 4 si la 6 cand maraie putin si ii bag zanul repede in gura siadoarme la loc mancand si eu la fel langa el). E f. absobant...

Tot la sfatul prietenei mele am incercat si firme locale , cea de la Maxi si Loblows( de fapt e acceasi consortiu, nu prea inteleg regulile concurentei de pe aici), cand era el mic, ca intra in nr. 1. Mi s-au parut maimici decat Pampers ca marime, dar mi-am facut treaba fara probleme. Erau 12.99 - 84 buc nr. 1 deci venea la 0.14 centi. E cea mai buna soluti pt. zi, dar nu am mai cumparat ca am tot gasit Pampers la promotie si pt. 2 dolari in plus, am luat pampers. Insa in perioada aia il schimbam si de 10 ori pe zi, asa ca nu statea mult cu scutecul mai ieftin, si nici nu e un copil sensibil. Unii copii se irita de la scutece mai ieftine.

Apropo fii atenta ca am citit ca daca introduci sucurile poate sa se irite urat la fundulet.... Sa ai pregatite solutii.

Si ca un sfat, dar nu mi-o lua in nume de rau, asteapta macar pana la 4 luni, ca nu cred ca stomacelul lui e deja maturizat pt. asta, mai ales ca l-ai nascut la 34 sapt. Sau macar nu ii introduce prea mult, doar daca e constipat... Citeste si dezbaterile de la ciresiti pe aceasta tema( nu au fost foarte furtunoase, nu stiu la ce mamici- ca am uitat, eram insarcinata inca-- s-au certat, chiar, pt tema asta).

Eu o sa-i iau si eu cred ca acelasi tip de storcator. Oferta mi se pare f. limitat la un pret convenabil. Nici nu vreau sa ma gandesc cat ai dat pe cel de la Sears....
Dar eu incep mai tarziu ca inca alaptez si nu are sens.

Despre intalnire, eu am problema deplasarii, ca nu am carnet, chiar daca masina e lasata mai mult acasa. Trebuie sa fac scoala ca nu mai merge, m-am mutat la capatul lumii( anjou). Eu stau relativ aproape de Galeriile Anjou( vreo 6 statii de autobuz, si cred ca pot sa vin si pe jos, creo 30 minute).
Mihaela

www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme

http://mionita.photosite.com

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10717;95/st/20060604/n/Marc-Adrian/k/131a/age.png

Mergi la inceput