PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (4)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina2006 spune:

vbartan. bineinteles ca nu m-am suparat ca mi-ai raspuns tu, aveam nevoie de o parere si stiam ca yanis a folosit debridatul.
sarilla cate ore a dormit bebe al tau? dupa vaccin si a mea a dormit mai mult. tot ce se poate sa fie de la vaccin sau poate si-a schimbat singurel programul...iana doarme cate 6-7 ore legate asta cand n-o doare burtica.
yanis gata muzica? pana la urma debridatul se poate pune ori in ceai, ori in lapte ori i se da inainte de masa, asa e?
pupici la fete

Mergi la inceput

nu stiu sa pun poze pe forum!!! innebunesc!!!:(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

buna, mamici! am capatat o stupida raceala de la o inghetata, daca va puteti da seama, mi-e teama sa nu i-o dau Alessiei; deja are nasucul infundat; i-am dat ieri cu lingurita water gripe si s-a inecat asa de tare, de s-a schimbat la fata, mi s-a intamplat de doua ori si cand era la san;
sarilla, mie mi-e zis pediatra noaptea s-o las sa doarma cat vrea, ziua sa nu treca 4 ore fara sa-i dau sa manance, s-o trezesc la nevoie;
alina, din cate spuneau fetele inainte, debridatul il dadeau in functie de greutatea copilului, la 8 ore, dar nu mai tin minte;

anasia mami de Alessia Anca

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

sarilla, hihihi..acelasi soc l-am avut si io dimineata. Bebelina mea se trezea la 4 sau 4:30 sau 5 dimineata sa pape iar azi dimineata s-a trezit la 6:30. Cand am vazut cat e ceasul am sarit din pat sa vad daca mai respira. Am foit paturica si s-a trezit si ea...dar deja eram moarta de spaima sa nu fi patit ceva. A papat si iar le doarme....o fi ceva in atmosfera. Acum ce sa zic..mie tare mi-ar conveni sa isi pastreze programul asta...ca tare fresh sunt azi! Am dormit o noapte intreaga!
crissa, sunt aici,...doar ca ieri a fost zi de papa si curatenie. Eu in weekend nu fac nik...stau cu sotiorul si ne alintam...asa ca lunea sunt o ca am multe de facut. fata
iulenca, si eu tot cu obsesia de slabit in cap..acum ca am copil cuminte..am alta grija..sa slabesc! M-am apucat de sapt trecuta de acasa..si merge f bine..mai bine decat ma asteptam....am slabit chiar 1 kg...am mancat si mai putin e drept..iar laptele nu e deloc afectat..dimpotriva..la 6:30 azi m-am trezit de durere...ca nu se trezise fata sa pape si dadeau rau pe afara.
alina2006, eu stau in Crangasi. Chiar in spatele sectiei de politie.
Fetele cu debridatul si eu i-am dat la bebelina..vreo 3 sapt parca..ii dadeam cu lingurita de 3 ori pe zi cam cate 1,5 ml. Eu zic ca i-a facut bine. Noi avem 11 saptamani joi si de vreo 5 sapt nu ii mai dau absolut nimic ptr colici si nu are nimic. Ieri bebelina mea a avut tentative de a apuca o jucarie...tot da cu mana spre ea...da sa o apuce...o ia putin..dar nu o tine inca...mai asteptam!
Ii place in leagan...ba chiar adoarme acolo...dar pana la urma tot in brate la mami e cel mai bine.
Eu o tin imbracata in casa in body cu maneca lunga si pantaloni..fara caciula. Nici macar nu ii place sa ii pun caciula...tipa de parca o tai cand ii pui caciula. Eu mai pun caloriferul cand mi se pare rece...noaptea mai ales..dar si ziua uneori.
Va imbratisez!

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

Buna!
Hai ca l-am culcat iar,dupa ce a papat,si am venit sa raportez...Eu va scrisesem mesajul pe la 10 fara un sfert,asa,apoi m-am dus sa fac ture pe langa el,ca nu se mai trezea...si pe la vreo 10 si 5,dupa ce ma hotarasem ca la 10 si un sfert sa il scol oricum,a inceput sa se foiasca un pic si tup! si eu l-am luat in brate sa nu ii mai dau timp sa adoarma la loc..
S-a trezit,normal,cu o foame de lup,apoi ne-am jucat pana pe la 12.15 cand a mancat iar si acusica doarme...Ufff...da' ce spaima am tras! Sunt taaare curioasa diseara cum o sa fie...sunt aproape sigura ca nu o mai doarma asa mult pana la majorat,ca dupa cum il stiu eu pe el,nu are doua actiuni la fel,dar....sa vedem...o data si o data tot trebuie sa inceapa si el
Referitor la ridicatul capului, ca s-a dezbatut subiectul si nu am avut cand sa vorbesc despre el,Razvi il tine mult de tot ridicat,si aproape tot timpul...cel putin pe burta cand il tin,numai asa sta,cu capul ridicat...
Cu jucariile ma chinui si eu,ca inca nu le apuca benevol,trebuie sa i le infig eu in maini,si rar se joaca cu ele,dar asa ii plac,cand le folosesc eu...mai lucram la asta...
Pup!

SARILLA si RAZVAN, bebe perfect

POZE

Mergi la inceput

Site-ul asta e un pic, pentru ca mie imi posteaza subiectul inaintea ultimelor subiecte postate,si arata cu o ora mai devreme. Acum de exemplu e 12.58,si subiectul de mai devreme mi l-a postat pe pagina 5,la ora 11.56...Si as fi crezut ca e de la mine,dar am vazut ca mai zicea o fata de chestia asta...
Whatever...

POZE

Mergi la inceput

Larissa_79, spune-mi si mie,te rog,cum sa imi activez PM-ul...ca toooot intreb de ceva timp si nu imi zice nimeni si mie,un suflet amarat...
Mersi...Pup

POZE

Mergi la inceput

larisa poate ne vedem in parcul crangasi...vii pe acolo?
pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mali_ spune:

Eu nu il trezesc niciodata pe Matei, il las sa se trezeasca singur. Acum noaptea doarme in doua reprize: prima de 6-7 ore si a doua de 3-4 ore, dupa care in unele zile mai doarme o repriza, in altele mai sta putin treaz pana sa adoarma iar. Cel mai mult a dormit 9 ore si 1/2, dar ziua, nu noaptea.

Mali si Matei (23 iulie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

alina2006, mai vin uneori..dar mai ales seara...ca nu are cine sa coboare carutul in timpul zilei. Lasa-mi pe PM nr de telefon si poate ne vedem intr-o zi.

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput