PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (4)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

she_wolf ti-am scris dupa ce ai postat tu, dar mesajul meu a aparut inaintea alui tau, nu stiu de ce...

angelli de ce nu ii pui bavetici lui bebe ca sa nu mai schimbi attea hainute, ii schimbi doar bavetica...eu asa fac...

anasia si al meu are mainile reci mai mereu...ma mosteneste pe mine care dorm si vara cu sosete

mikiion am gasit ieri ma Maxi storcator care intr-o parte lasa pulpa si intr-o parte sucul, e 37.83 $, ti l-am pus in albumul 2-4 luni al meu...asta dupa ce am cautat de am innebunit, plus ca am luat unul de la Sears care cica face acelasi lucru, insa pulpa o lasa intr-o sita de metal, pe cand la asta ramane intr-un recipient de plastic. Sper ca e bun, pt ca acum o sa le dam doar suc, dar in timp trebuie sa amestecam si pulpa fructului sau legumei ( morcovi de ex ). Am gasit si pampers la cutie nr 3 cu 168 buc la 39.99 $ tot la Maxi, ca la Walmart cea mai mare cutie nr 3 are 152 buc si e cam 37.99 $, deci la 2$ in plus ai 16 pampersi mai mult ( e cutia de dedesubt in poza ).

,

miti, mamica de
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2006 spune:

fetelor cu sughitul mai aveti probleme? ca eu inca am si nu stiu care e cauza...o fi de la frig, desi mie nu mi se pare a fi frig in casa-23 de grade. yanis cum i-ai dat debridatul?
v-am innebunit?
pupici!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

alina
pentru sugari sunt normali cei trei S
Strabism
Sughit
Stranut

Aici vezi mai multe despre sughit:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=84011

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

quote:
amiss_zip Posted - 25/09/2006 : 19:51:46
--------------------------------------------------------------------------------
alina
pentru sugari sunt normali cei trei S
Strabism
Sughit
Stranut

N-ai obosit spunand asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2006 spune:

amiss ai fost tare simpatica :))merci mult!!m-am linistit dar tot nu stiu cu debridatul!! eu intotdeauna am o problema
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vbartan spune:

alina2006 Debridatul il dau Renatei de trei ori pe zi cate 1.5-2 ml. Masor cu o seringa si il pun in biberon. Dar verifica prospectul ca sunt doi producatori care fabrica debridatul si difera cantitatea de subst. activa. Deci il dai conform prospectului. Micuta mea s-a linistit mai bine de la el. Si noi luam de 4 zile si se pare ca ii face mai bine decat Sab Simplex sau Bonnisan. Stiu ca ai cerut inf. de la yanis dar m-am gandit ca nu te superi ca iti raspund eu.
pup fetele si bebeii

Nina mamica de Renata Maria (15 aug. 2006)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/vbartan/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vbartan spune:

cei doi producatori de debridat sun Pfizer si Jouveinal. (de astia stiu eu). Eu il am pe cel de la Pfizer care contine subst. activa mai putina si deci in consecinta ii dau putin mai mult. (bineinteles conform prospectului)
pupici.

Nina mamica de Renata Maria (15 aug. 2006)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/vbartan/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alisaa spune:

buna mamicilor !!!
abia mai ma si eu timp sa intru si sa citesc ce mai scrieti ,
puil meu e tare nervos din cauza colicilor si nustiu ce sa ii mai dau , cu SAB SIMPLEXUL nu facem fata ,
daca stie cineva ceva mai bun poate are timp sa imi spuna si mie
si daca aveti timp poate ne treceti si pe noi in listuta
DAVID ANDREI nascut pe 31 iulie la BUCUR cu 4050gr prin cezariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yanis spune:

ALINA, ieri am plecat sa arvunim muzica pt botez,si am venit mai tarziu,iar cand am venit i-am facut baita lui IANIS,si nu am mai intrat pe net.
Debridat ii dau 3 ml,il pun in ceai,si ii dau si de 4 ori/zi,si se simte bine.Sughitul il opresc cu lamaie,ii pun putin pe buze se stramba tot dar ii trece.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

'neata!
Scriu repede azi,ca nu stiu cat mai doarme Razvi.
Daca va zic ce am patit...azi noapte,Razvan....nu s-a trezit!!!!El,care se trezea sa manance si din 2 in 2 ore....m-am trezit la 5 ca pleca sotul meu,si cand mi-am dat seama ca nu i-am dat sa manance deloc pe noapte,am inghetat...am verificat daca respira,ca inlemnisem...inca sunt socata....apoi,probabil din cauza zgomotului facut de noi,care ne tot foiam pe langa el,s-a trezit,a mancat,si a adormit iar...iar acum e 10 fara 20 si inca doarme,,...de atunci!!!
Parca sunt si un pic ingrijorata,nu stiu ce sa cred...nu s-a mai intamplat niciodata asta! De obicei se trezea din 2 in 2 ore,iar apoi la 7,8 era treaz de tot...si acum....nici nu stiu cum sa reactionez...sotul meu zice ca e posibil sa fie reactie adversa de la vaccin,sa ea somnolenta,dar ala a fost saptamana trecuta,luni...sa fie de atunci?Sau sa ii fi trecut colicii?Hmmmm...Va tin la curent...ma duc sa ma mai invart pe langa el...

SARILLA si RAZVAN, bebe perfect

POZE

Mergi la inceput