Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (140)
Raspunsuri - Pagina 22
ellaalessia spune:
La multi ani fericiti Victor, Vlad Ioan si Elena Noelia!
Sa cresteti mari si voinici!
ellaalessia spune:
Antoanela,
Multumim pentru mesaj!
Si noi l-am admirat pe Victor. E tare chipes! Ce mai, e baiat mare si frumos!
Poze cu o fetita veseluta
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ella.2000/album?.dir=4879re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
Sunt bucuroasa ca am reusit sa postez pozele(dupa atatea incercari)
.
va pupam pe toti!
catush spune:
In legatura cu programul de somn, astazi Bria s-a trezit la 7.40 a papat lapte si apoi a adormit iar...apoi pe la 10 s-a trezit s-a jucat cu tati a papat fructele la 10.30 si acum doarme iar de aprox.10 min....
Asta nu se intampla in fiecare zi....Cat am fost la tara se trezea mai tarziu pe la 8.30 si nu mai dormea pana la masa de fructe....
Dar acum sunt putin ingrijorata ca de ieri seara transpira la caput...
Sa fie ceva..?!
Oricum cred ca am inceput cam prost saptamana - s-a sticat fierul de calcat ...

Catush&Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos
ellaalessia spune:

Sarmisa,
eu as incerca sa fac baie cu ea. Mai exact, ii pun cadita in cada mare,
ii pun jucarii si stau langa ea f aproape atunci cand o spal. Uneori si Alessia se sperie, dar ii cant cantecelul cu " A iesit acum la soare cel din urma puisor..." E vesel si vad ca o linisteste si pe ea.
O spal cu dusul si nu se mai sperie. Cel putin in cazul nostru merge.
O alta prietena isi spala fetita in cada mare, in care pune 2 covorase de cauciuc, speciale pt cada. Se gasesc la Market-uri.
Eu inca n-am luat pt ca nu mai aveau in ziua in care am mers noi la cumparaturi. Exista si rotunde si patrate. Cele patrate cred ca sunt mai bune. Unul costa aprox. 271 mii lei.
Am vazut pozele cu Mayanna. Ce cuminte e ea la masa! Si ce ajutor de nadejde ai!
Sa fiti sanatoase!
Poze cu noi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ella.2000/album?.dir=4879re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
cge spune:
Ioana, cum iti e mai la indemana.![]()
Ce frumos, ca vor fi colege Miruna cu Anca.
Anca a suferit foarte tare in we, ca am fost plecata si eu si sotul.
A facut febra 38,3 de vineri dup-amiaza.
Ii trece numai cand ii dadeam Nurofen sau Panadol.
A trecut azi dr pe la ea, si a zis ca ea crede ca de la dinti.
Eu cred ca e si ceva legat de psihic.
Eram sigura ca va fi bine, m-am gandit la Kid si Ioana, cum au fost ele in concedii si copii ok la bunici.
A invatat sa vorbeasca la telefon, zice : 'Ao, mama' si 'ai mama' sau 'aide tata'.
Cat m-am chinuit eu sa o invat sa vb. la telefon si nu a vrut.
Acum avea motiv sa vorbeasca la telefon si a vorbit fata.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
kid2003 spune:
Noi am achizitionat un scaunel pentru baie care ne e f util acum (desi cand l-am luat mi s-a parut ca nu-l voi folosi)...Am dat 300 de mii pe el, de la Miniblu, era redus la jumatate. Am vazut si in Carrefour de curand, dar nu era la fel ca al nostru. Baia a fost la noi o placere dintotdeauna, dar in cadita cu suport pe care o aveam era din ce in ce mai greu sa o stapanesc ca tot vroia sa se ridice in picioare si mi-era frica ca pana la urma o sa faca saltul in cap, direct pe gresie. In scaunel e f f fericita, umplu cada mare cam cat sa ii ajunga ei la buric, o pun in el si se simte in siguranta, nu poate sa alunece, sa se ridice, dar se poate juca cu jucariile si mai ales cu dusul, placerea ei. Mai nasol e cand ii dau cu dusul in cap, ca atunci scoate niste sunete de ma sperie, de parca nu mai are aer. Plange uneori, dar ii trece repede. Chinul cel mare e stersul dupa baie si masajul...nu mai apuc sa ii fac masaj ca pe vremuri ca o ia la sanatoasa. De fapt toata faza cu imbracatul a devenit un chin, asa ma urla...de nu mai ma pot concentra...
sarmisa spune:
Multumesc, Ella. Asa m-am gandit si eu sa intru in vana cu ea... incerc astazi. Mayanna e o fetita tare receptiva si am mare incredere in ea. Si o sa incerc si cu cantecele, chiar ii cantam toata ziua, dar uite ca atunci cand ii fac baie nu
.
Si chiar ca-s o mare norocoasa, sotul meu mi-e de mare ajutor de cand a hotarat, ca spre binele familiei, va lucra acasa... sunt mai putini bani dar se compenseaza cu linistea din sufletul nostru.
sarmisa mamica de mayanna (19 Oct 2005)
codruta_grg spune:
Noi am avut scaunel de baie, dar l-am dat ca de pe la 11 luni nu a mai vrut sa stea in el. Efectiv nu o puteam baga acolo. Se zbatea ingrozitor. Acuma o inteleg, ca se roteste, se invarte in apa...
Codruta &
Petra Alexandra (9 august 2005)
,
asa crestem noi
www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni
latrishia spune:
Buna fetelor
Nu mai avem febra de 2 zile dar azi a inceput sa tuseasca, asa ca am trecut pe sirop de tuse. Nu stiu daca de la siropurile astea sau de la altceva dar fi mea doarme de rupe.Acum iar s a culcat dupa masa de pranz . Desi nu a mai facut febra tot fata aia de drogy drogy o are, e asa fara vlaga, lesinata.Sper sa n o luam de la capat.
Multumim pt foricica Anyei
Kid nici Luanna nu are stare cand o imbrac dar de obicei o mufez cu biberonul si sta cuminte pana termin.
Lori&Luanna 10 luni
Anya20 spune:
A, kristinutza, si eu am trimis plicuri la Nestle si am castigat tot 2 ursuleti din aceea. Nu stiu cum a fost cu tragerea la sorti, dar cand m-am dus la posta sa ridic coletul, erau multe mamici care primisera tot acesti celebri 2 ursuleti. ![]()
Eu ii fac baie Anyei in fiecare zi si pe corp si pe cap. Uneori o spal pe cap la 2 zle. Dupa nu ii pun caciulita (desi mai nou avem cam 21 de grade in casa) dar o sterg bine cu prosopul si restul se mai usuca si singur. Marea problema este ca ea nu suporta nici sacul de dormit si mereu am impresia ca sufera de frig, ca dimineata ii gasesc obrajorii reci. Dar vad ca nu i s-a intamplat nimic poana acum si am prins curaj.
. Eu sunt tare friguroasa de fel si dorm si vara cu cearceaful pe cap (asta vara ea dormea doar in pampers si eu in tricou si acoperita cu ceva).