Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (140)
Raspunsuri - Pagina 23
cge spune:
Ioana, ![]()
.
Cine sta azi cu Miruna ?
Nici macar bona nu a venit pana vineri cand isi lua banii.
Anca nu sta in sacul de dormit, eu o imbrac bine, ii pun si sosete in picioare si cand e super-adormita, ii mai pun o paturica subtire pe ea. Daca e treaza, le da la o parte.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
innaa spune:
Buna ziua la amiaza mare si bine v-am gasit!![]()
Azi ne sarbatorim si noi, implinim un anisor. Ne sarbatorim din pacate cu muulti mucisori care nu vor sa se mai opreasca si cu un picut de tuse.
Dar nu-i nimic, ne facem noi mari si bine.
Mersicutz celor care si-au amintit de ziua noastra speciala
.- Irina, Ina, Alina, Ella
Si sa nu il uit pe Vladut
de la noi sa creasca mare si sa fie cumintel si sa stie sa manevreze banii pe care i-a ales de pe tava.
Alina felicitari pentru nota maxima!
Roxica eu sa stii ca ii dau Noeliei cam de toate mai putin afumatura si carne de porc. ii plac tare de tot crenwustii, omleta (cu galbenus si albus) si branzica topita mai rarut papa.
Kid eu nu cred ca ii dai cu dusul in cap...poate pe cap
sper sa nu te superi
. Si Noelia plange cand ii dau cu apa pe cap..incerc sa ii tin mana deasupra fruntii sa nu ii ajunga apa la ochisori insa ea cum nu prea are stare...
Cat despre interpretarea ta...sper sa nu o sa cheltuiasca banii pe aici...noi vrem sa venim de tot in tara in decembrie, cel putin eu si Noelia, tati s-ar putea sa mai stea 2-3 luni pe aici
, in functie de cum ni se leaga neste chestii.![]()
hai ca revin mai tarzior ca mi s-a trezit buburuza.
plecam la un tur de shopping daca ne incadram sa ajungem la magazin pana la 14.00 cand inchide. Daca nu...dupa 5 cand deschid.
Irina si
Noélia - 25 sept 2005
innaa spune:
Sa stiti ca Noelia desi nu are parul mare are parte de par uscat cu foenul si aranjat la fiecare baita.
hai ca sigur nu mai ajung la magazin..
Irina si
Noélia - 25 sept 2005
Ioana75 spune:
Salutare fetelor!
La multi ani mamicilor care s-au sarbatorit in ultimele zile, Ina si Dana, va doresc succese in cariera si iubire in familie
. La multi ani si piticilor Victor, Vlad Ioan si Elena-Noelia care au implinit un anisor, sa cresteti mari, norocosi si sanatosi!
Anca, faina jucaria Monicai.
Vio, multumesc pentru poza, banuiam ca despre Clemmy e vorba, trebuia sa te intreb direct
. Si noi avem niste cuburi Clemmy, dar nu prea ii plac mirunei.
ege, vacanta placuta!
Cristina, m-am inscris la cresa; vreau neaparat sa vorbesc cu tine. Telefon sau mail
?
Olguta, bine ati venit la noi
! Am vazut gaslushca in actiune, e atit de frumoasa
.
Anto, nu stiu sa te ajut cu scaunul de lemn, nu am informatii.
Mifloricica, fata mea are program de somn; la 2,5 ore de la trezire trage un somn de 1-1,5 ore, si apoi pe la 3-4 inca o tura de 1-1,5 ore.
Irina cuscra, pupici lui Vladut
.
Alina, felicitari pentru 2 x 10! Ce examene ati dat?
Dr Alina si kristina, felicitari pentru cei 2 ursuleti.
Am fost si eu ieri dimineata la BE dar nu am cumparat decit o caciula de polar de 8 lei. Miruna insa a alergat foarte fericita dupa baloane, prin toate standurile (am lasat-o de capul ei
). Bona ne-a sunat ca i-a murit bunica prietenului ei, si vine joi la munca (asta cu bunicile moarte e cea mai des intilnita mincina
). Azi disperata am si pus-o pe miruna pe lista de asteptare de la Acorns, directoarea a zis ca avem sanse bune sa prindem loc imediat pentru ca vor sa extinda repede grupa baby de la 14 la 40 de copii (va dati seama ce cerere exista pe piata).
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
roxi23 spune:
Buna fetelor! Intru si eu din an in paste sa va salut.
Sunteti bine, sanatoase?
darius este bine, sanatos, mananca ft mult, doarme de 2 ori pe zi cate 2 ore, noaptea se mai trezeste, dar daca il pun langa mine in pat, doarme toata noaptea. Este un haios. Spune mama, tata, papa, cah,brr-brr(adica asa face masina), o imita pe mami cum plange, arata unde este becul, dupa ce face caca spune pfuu...(adica ce urat miroase), stie ce inseamna "nu ai voie", bate palma, ne musca rau pana ne invineteste, ne bate daca nu ii convine ceva, face cativa pasi singurel, dar ii e frica si tot mersul de-a busilea este de baza, ii place sa de-a cu piciorul in minge. Stam cam toata ziua afara. am fost si noi la BE; i-am luat leagan(care este ft bun si ft util)-pentru ca a plans de s-a invinetit cand l-am luat de acolo, i-am luat niste body-uri haioase de la Z, niste caciulite. Cam atat. acum nu maio sta in masuta dar sta in leagan si se uita la TV.
Eu nu i-am dat mezeluri si nici nu intentionez sa ii dau prea curand. nu am incredere. In rest ...ne apropiem de 1 an...eu sunt deja in pregatiri.
O sa revin si cu poze.
Va sarut dulce dulce
POZE NOI si www.dropshots.com/roxi23" target="_blank"> Filme noi
DARIUS EDUARD(9.10.2005)
"Nu am chef azi, nu am chef azi, n-am chef de nimic..."
kristinutza spune:
kid, eu de mult timp nu-i mai fac masaj lui radu
. eventual il mozolesc f repede cu un pumn de crema... si asta-i masajul
. nu mai are rabdare sa stea asa ca pe timpuri
.
anya, deci nu e radu cel mai norocos cu cei doi ursuleti
. e ciudat, pt ca in plicul din pachet scria ca am castigat 2 premii constand in doi ursuleti. adica ma gandesc ca era mai normal sa fi scris: un premiu constand in doi ursuleti 
hai ca m-am apucat de analize pe text. 
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
kid2003 spune:
Innaa, ai dreptate, cu dusul pe cap!!! Ce vrei, greu si cu romana asta 
Alina, si eu am impresia ca ii e frig peste noapte. Se fac cam 20-21 de grade noaptea in camera ei (e si cea mai friguroasa din casa, ca e chiar pe colt si are 2 pereti afara). Dar piciorusele ii sunt calde si ea doarme mult, deci nu cred ca o deranjeaza frigul. Dar ii multumesc lui Dumnezeu si inventatorului sacului de dormit, mi se pare o super inventie, ar merita premiul Nobel pentru linistea mamicilor.
Alex nu a dormit decat f rar (cand era f cald) fara sac de dormit. Avem 2 groase, cam pentru 20-21 de grade in camera si unul subtire, care e de fapt un cearsaf dublu ca grosime, deci ca doua cearsafuri de bumbac suprapuse, pentru 25-26 de grade. Acum vine tati cu cei doi saculeti noi, pentru lungimea ei actuala, pentru iarna. E super ca nu ma mai gandesc ca se dezveleste, e comod, nu o deranjeaza in nici un fel...mi se par una dintre investitiile cele mai bune din garderoba ei.
kristinutza spune:
si eu sunt f fericita ca exista saci de dormit.
fata de ati spus voi cu temperatura etc, eu tot timpul tin cont ca in sac e mai cald decat sub pilota mea de ex. adica nu ma uit numai la grosimea sacului cand il culc, dar ma gandesc ca se incinge mai tare in el, adica daca eu m-as infasura in pilota, nu as sta cu ea numai deasupra, ma gandesc cc ca m-as incalzi mai tare.
of,
nu cred ca s-a inteles nimic din ce-am spus, dar ma asteapta o macarica tare buna langa mine si nu mai pot judeca corect.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
Ioana75 spune:
Copilul meu nu sta in sac de dormit, doarme pur si simplu dezvelita intr-o pijama subtire; nu stiu de unde atita rezistentza, eu am dormit cu plapuma groasa toata vara
. Diseara ii explic cum sta treaba cu Radu si Alex, sa faca bine sa stea in sacul de dormit
.
Cristina, iti multumesc public pentru rabdarea cu care mi-ai raspuns la intrebarile despre cresa pe mail, voi reveni cu seria a 2-a![]()
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
b_irina_c spune:
Ioana cuscra intoarcem
pt Miru de care ne e dor.
Si al meu doarme dezvelit, dar pijamau e de grosime medie
(adica nu e de vara, dar nici pufoasa asa ca alea de iarna). Si Vladut se intoarce pe toata parile noaptea... de la uncapat la altul al patului. Acum el doarme toata noaptea, dar eu ma trezesc 1 data sa-l invelesc (mai mul nu ma tine nici pe mine
). Dar sunt 99% sigura ca nu ar dormi in sac de dormit din cauza celor 4000 de suciri. Si parca nu-mi vine sa dau banii asa doar sa incerc odata
.
Cat despre baie de cand am venit de la herculane Vladut sta in cada IN FUND
si apa ii vine pana la subrat. Frica de apa nu i-a fost niciodata, la herculane vroia sa se arunce direct in bazinul ala mare
, cred ca ia placut in apa multa... el stie ce e in capul lui....
Acum o problemuta... Lui Vladut i se ia piele intre degetele de la picioare si e putin iritat. Am vazut mai demult chestia asta dar mi-am imaginat ca trece... Oare ce sa fie?!?
Acum parca ma oftic ca nu am trimis si eu la Nestle, poate castigam si noi
.
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze