Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (140)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

roxica, eu inca nu ii dau albus de ou, branza topita i-am dat un picut, ca nu i-a placut si n-am insistat, crenvursti nu. seara lapticul cu cereale e de baza, mi se pare mult prea comod asa ca sa schimb obiceiul asta.

godzila, sanatate micutei! bine ca n-are si febra. karvol pe batistuta si aspirat pe cat posibil, apa de mare...

vai, marlena, sa pui poze cu sparturile din casa, ca altfel nici nu-mi vine sa cred ! imi pare tare rau pt necaz, dar va felicit pt motz si pt noua frezura .

si noe vad ca o sa faca o cariera incredibila in domeniu it, cu bani multi, insa o sa aiba timp si sa fie frumoasa si aranjata.

nanadana, alex a lui kid sigur va fi soferita, ca si mama ei e .

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Buna dimineata!
Eu am gasit subiectul pe pagina 3, dar pana am citit am vazut ca a scris kristinutza.

Noi dormim de la 12.30-14.30 (15) si atata. Seara o culc pe la 20,30-21 si se trezeste la 8 (cu laptele baut la 6.30)
Baita ii fac la 2 zile si spalat pe cap la 4 zile. Cand vom fi la noi acasa ii voi face in fiecare zi, in sensul ca o spal cu sapun tot la 2 zile si una sta doar sa se joaca in apa, fara sa o spal (ca ii place tare mult joaca in cada).
Cum v-am mai zis, noi mancam de toate, mai putin carne de porc, condimente si nici laptele de vaca nu i l-am introdus decat in pireu sau spanac. (inca nu i-am dat nici fasole boabe sau mancarica de mazare)

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

,

asa crestem noi

www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Bine v-am gasit dupa WE.... Nici nu stiu de unde sa incep...

LA MULTI ANI Vlad si Noelia sa cresteti mari, norocosi, sanatosi, frumosi si mai cum vor parintii vostrii!!!!!

Nanadana sa ne traiseti. La multi ani fericiti alaturi de cei dragi !!!

Vera micutei Iulia, sa-i treaca repede nasucul. Idei minune nu am nici eu.

Anto eu am comandat de la ambii! La chic am o 'pila' ca au sediul langa mine si ne intelegem bine cu proprietarii! Eu am fost multumita de ambele firme.

Kid pt reteta de pateu de casa. Vreau sa zic ca basculat vladut 3 felii de paine (franzela). Parca se bateau turcii la gura lui, tragea de mana mea sa-i mai dau de parca nu vazuse mancare de 1 an .

Marlena mama ce peripetii... Cred ca ma apucau asa niste nervi ... Abia astept sa vad pozele cu Alexandru!

Sa va fie de bine cumparaturile la BE! Si noi am fost si a meritat sa-i vad fata lui Vladut cand ne-am intalnit cu un clown. Era hipnotizat . Ne-a pozat si acum speram/asteptam sa vedem daca ne trimite poza pe mail. Dpdv al cumparaturilor nu a meritat deranjul .

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

miflore, radu are program de somn. adica doarme de la 10-11 si de la 14-16. bine, nu intotdeauna adoarme la fix , insa cam astea sunt orele. rar rateaza cate un somn.

kid, mai zi mama o data reteta minune ca vad ca prea o lauda lumea... pliz. am retinut ca parca e cu philadelphia. am cumparat deja de 2 ori de atunci, dar nu mai tineam minte cu ficatelul, cu alea alea...

poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

'neata la mamici si la pitici si multi ani sa ne traiasca sarbatoritii zilei!

va doresc o saptamana usoara si frumoasa de toamna insorita, macar voua ca la noi se anunta afara si multa treaba la birou.

si Ilinca (10 septembrie 2005)

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catush spune:

Irina - si eu sunt de aceeasi parere cu tine....
In afara de cartea cu calut care e super...de o periuta de dinti pt bebe si de o caciulita nici eu nu am fost impresionata de nimic, si in plus sunt mai scumpe (ma refer la pampers,cereale,lapte) si e prea multa nebunie
Doar la NUK am obs ca erau mai ieftine....
In rest "fitze"

Catush&Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos

Mergi la inceput

hai ca i-am dat un cremvursti . de fapt unul jumate, ca era absolut disperat sa-i mai dau.
nu-s prea linistita eu cu mezelurile astea. adica daca cititi ce scrie... cica-s de pui, dar au si slanina, si carne de porc afumata, ca sa nu mai zic de stabilizatori, conservanti, coloranti etc etc.

sa va zic faza tare: am trimis trei plicuri la nestle pt tragerea la sorti la nu stiu ce concurs. premiul mare era un pictorial cu bb in revista . n-am castigat premiul cel mare, dar... am castigat doua premii mici. adica doi ursuleti. ma gandesc ca radu meu e tare norocos, daca din 3 plicuri l-au extras la tombola de doua ori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata!
La multi ani Noelia!
Multumim de urari Irina

Roxica de cateva zile ii dau si eu crenvusti din ala fortozo, ou doar galbenush, branza topita inca nu.

Anto eu am scaun din ala, in primul rand eu am cumparat (nu scaunul) de pe reclamamascata si am fost multumita sunt seriosi, dar scaunul ala e cu dus si intors adika e bun dar....se cam slabesc suruburile si in afara de asta tot frecxandu-se surubul de pal se strica filetul, de fapt masuta se strica ca ea e mai bataita ca sa spun asa...... poate gasesti cu piese lipite nu cu suruburi, desi eu stiu ca mai toate sunt cu suruburi ca vin in niste cutii si le asamblezi tu.

Hilde frumosi oki, frumoase gene :)

Marlena vrem poze.

Acum sa va povestesc despre noi, am avut un we super aglomerat: sambata dimineata mami si tati au dat examen si au luat cu 10 amandoi :), apoi am incepun nuntile ...doua asa ca sa nu ne pliktisim, copilul a stat la un var al meu care are si el un copil de un an si 5 luni, a fost ok,a dormit (acasa nu doarme ) apoi duminika s-a umplut casa de musafiri si mari si mici (copilashi) si i-am luat motul copilului.
Vladut a ales de pe tava asa: bani, carte de rugaciuni si parfum .....sariti cu interpretarea hehehe.

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Cristina mishto ursuletii chiar ca e norokos Radu.

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput