Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (140)
Raspunsuri - Pagina 20
Antoanela23 spune:
Ella, e foarte dulcica Alessia cea blondina si zambareata, sa-ti traiasca.
Kid, ce simpatica esti, m-a distrat interpretarea ta, mai ales treaba cu "finantele de ordin european" .
Eu ce ma fac daca fi-miu o alege card-ul de fidelitate de la Carrefour? Dar nu o sa i-l pun pe tava, nu-i asa? O sa cer imprumut o Visa Gold de la cineva, atunci sa vezi finante!

Pupici la fete, o seara buna,
Anto si
Victor (8 octombrie 2005)
miflore spune:
Bine-ai venit Olguta!!!!

Sa-ti traiasca printesa galushca!!!

Ank_Mik, asteptam sa ne scrii cand poti tu!
Nanadana, drum bun tatalui tau!!!
Fi-mea imi trage clapa; aveam senzatia ca-i este fff. somn acum vreo ora juma. a fost doar o senzatie neinspirata de-a mea; i-am facut repede repede baie, am schimbat-o de noapte si-am vrut sa-i dau laptele; aiurea, nici nu deschidea gura, nu s-a pus problema de nici un ml; zic, hm, asta e, s-o culc totusi ca e lesinata de somn; si-am incercat vreo trei sferturi de ora s-o adorm in fel si chip; nu s-a putut deloc; pana la urma am adus-o in sufra unde sunt intinse toate jucariile pe jos si-am pus-o la joaca, eu fiind cu nervii prastie; acum fi-mea se joaca cu mare spor ca si cum ar fi 12 ziua!
Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
miflore spune:
Copilasii vostri au program de somn?
Ma refer la somnul de peste zi.
Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
Antoanela23 spune:
Victor doarme o data peste zi la cresa in jur de ora 1 pm o ora - o ora si juma si apoi dupa amiaza, dupa ce-l iau, daca e obosit mai doarme maxim o ora in jur de ora 7 seara. Asa ca el se culca f tarziu, intre 10 si 11 seara...din pacate.
Pupam Mifloricica,
Anto si
Victor (8 octombrie 2005)
godzila spune:
Miflore Iulia si-a fixat programul de somn destul de bine. Doarme dupa amiaza de la 12, 2h-3h si atat.
Vera &
Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE
kid2003 spune:
Hmm, alex nu are program fix de somn ziua. Dimineata se scoala pe la 8-8.30 si pentru ca de cateva zile se culca f f tarziu (cam pe la 11, asa cum zice si Miflore, nu are chef de somn ci numai de joaca) dupa ce papa lapticul de dimineata se culca la loc si se mai trezeste la 10.30-11. Si asa am ajuns ca peste zi sa doarma o singura data, in jur de 2-3 dupa amiaza. Acum o pandesc, poate reusesc sa o culc mai devreme...
Anto, ce sa zic si eu, stii ca la noi in romanika, chestia cu cardul e mai de dosarele x. Toata lumea are, putini il si folosesc asa cum trebuie...
Anya20 spune:
Anya are un program "de bar" as putea spune. De cand e ea nu s-a culcat niciodata sub ora 10 (si f rar sub 11). Pe la 11 jumate-12, mai nou pe la 1 noaptea. Asta pt ca si noi ne culcam f tarziu. De obicei se trezeste pe la 10-11 (mai nou) si f rar se mai trezeste peste noapte (adica la 7-8 dim, o pun la san si adoarme la loc). De aceea la noi micul dejun e pe la 11 jumate-12. Peste zi doarme o data sau de doua ori, de la 20 de minute la 1-2 ore, in functie de cand o apuca.
kid2003 spune:
Pagina a doua???Se vede ca e duminica seara si ca stati cu familiile
Noi doua suntem singurele pana vineri, cand vine tati, asa ca ne facem de cap singure.
La 10.30 a adormit si mandra mea, azi a dormit in cursul zilei o singura ora, asa ca seara era moarta se somn. A inceput sa se desprinda de la canapea sa vina la mine, dar facem cam 5-6 pasi si apoi se arunca in bratele mele. Face ca rockerii aia care se arunca in bratele spectatorilor la concert...isi intinde mainile si se arunca. Sper sa facem progrese si cand vine tati sa ii aratam ca mergem. Eu acum ii fac baitza in fiecare zi, dar la cap nu o mai spal chiar zilnic. S-a facut si mai frig si mi-e frica...o spal cam la 3 zile la cap si acum ii pun o caciulita de bumbac pana cand bea lapticul si se culca...cam 20 de minute, pana se usuca parul cat de cat. Nu de alta, dar nu o suporta si nu doarme cu ea pe cap. Nu stiu cum vom face la iarna...ca mi-e frica de raceli, dar, pe dealta parte, acum sunt copii mari nu trebuie sa ne mai fie asa de frica..
sarmisa spune:
acum vad si eu cat ii ceasu... am hoinarit pe aici, m-am uitat la poze, am citit povesti(inclusiv povestea galustei Olgutei
).
Sunt tare obosita, Mayannei ii ies 2 dinti jos -astia se vad deja, plus maselute si ne solicita la maxim. Stam mai toata ziua pe afara ca asa e mai linistita desi uneori o apuca nabadaiele si atunci doar in brate se calmeaza...problema e ca nu mai vrea apoi decat in brate si-i vai de spatele meu. Dar e asa de dulce ca uit de toate
. Mititica de cand cu dintii se trezeste noaptea si sta in fundulet si plange, impropriu spus se trezeste, ca tot cu ochii inchisi si nici nu ma baga in seama. O mangaii putin, o asez la loc, i-o dau pe Dodo, isi baga degetelul in gura si adoarme. Asta face de 3-4 ori pe noapte.
Mai am o problema. Nu mai vrea sa faca baie. Ii place cat pregatim apa, sa-si puna ratustele si pestisorii in apa, dar cand sa intre ea, urla de parca am pus apa clocotita. Deja baile care erau o placere pt toti au devenit calvar. Din cauza asta am si rarit baitele...cam la 3-4 zile si si atunci o spal in 5 min ca se invineteste de plans.Chiar nu stiu cum sa fac cu ea. Poate imi dati idei.
Va pup! Noapte buna!
sarmisa mamica de mayanna (19 Oct 2005)