Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (140)
Raspunsuri - Pagina 19
Hildegard spune:
uite ce bine se vad genele:
aici
moflai paine aici
PRAJITURI
Veronica si Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 10 luni
mysweetest spune:
'neatza pe la amiaza,
iaca am revennit si eu dupa o saptamana cu peripetii...vecinii care s-au mutat langa noi fac curatenie si au tot ciocanit in peretele vecin de la bucatarie pana ne-au facut 3 gauri prin care puteai sa bagi mana si sa vezi in partea cealalta
.Am gasit gaurile cand am revenit dintr-o plimbare seara acasa.
Bineinteles ca i-am chemat si toata saptamana am stat dupa ei sa repare gaurile, sa ne puna suspendatul la loc ca ii slabisera un surub si atarna si sa ne puna la loc si faianta picata. Sambata trecuta i-am taiat si noi motul lui Alex. , apoi l-am si tuns...are o tunsoare...periuta
...promit ca pun poze luni ..si cu gaurile din pereti daca vreti
...acum ne pregatim sa iesim afara.
Bine ai venit Olguta ..ti-am admirat galushca!
Marlena & mysweetest
Alexandru *3 septembrie 2005*
uite cat am crescut
innaa spune:
Salutare!
De vreo trei sferturi de ora citesc la ultimile pagini cu care ramasesem in urma...am vazut si poze, dar sunt varza rau ...am uitat tot.
Vreau sa o felicit pe Tonnia pt bebe2 si mai vreau sa ii cer si reteta de facut baietyi sa nu dau gres si data viitoare.
mai vreau sa le felicit pe toate cele care s-au cadorisit pe la B E si pe ele si infantii....oare aici la noi o fi B E? eu nu am auzit pana acum...
Marlena eu vreau sa vad gaurile din pereti dar mai ales noua freza a lui Alex.
Roxica Noelia e fana crenwusti si branza topita de vreo doua saptamani de cand ii dau.
Irina si
Noélia - 25 sept 2005
innaa spune:
aaa si sa va spun ca aseara am facut un mic party cu nasii si mosii si am taiat si motzul.
am pus poze dar mi-e cam lene sa dau linku´acum.
rog cu ocazia asta pe Mama Omida(alias Kid) sa imi desluseasca insemnatatea lucrusoarelor alese de pe tava, si anume : nr. one :cartea de credit,nr 2 CD(cu windowsu´) -il urmeaza oare pe nenea Gates?
si nr 3 rujul si pensula pt fard de obraz.
hai ca va pup ma dau ca ma odihnesc un pic ca tot doarme terorista.
maine vin cu detalii.
Irina si
Noélia - 25 sept 2005
innaa spune:
aaa si Simo in una din zilele trecute radeam de tine ca nu ai observat dintisorii de sus....ei bine in seara aceleiasi zile am reusit si eu sa vad ca fi-mea avea deja si dintii de sus iesiti...si eu ma miram de ce o fi asa agitata

Irina si
Noélia - 25 sept 2005
kid2003 spune:
Inaa, m-ai facut sa rad cu Mama Omida, hi hi
Ufff, dar e greu de interpretat ce a ales fata ta...a ales cartea de credit, deci finante de ordin european, deci sigur ramane pe meleaguri straine ca voi, cu cd-ul e mai greu de interpretat, eu as zice ca se apuca de muzica si va fi f f aranjata, tot timpul rujata, fardata...ca pentru concert. Ce mai, noua Britney Spears!!!

innaa spune:

asa asa, Kidule!
dar unde-i toata floarea piticodromului?
toata lumea la BE??
deja ma oftic!!
aici si de vrei sa spargi bani duminica si nu ai unde
Irina si
Noélia - 25 sept 2005
nanadana spune:
Buna la fete
maddy,ina,anya,miflore,antonela va multumesc
pt felicitari
miflore cum sa ma supar pe cuscrulita mea ?! 
"jamais"
si pt Ana multi pupicei
de la Antoine ,
sa purtati cu placere cumparaturile de la BE
kid sa purtati cu placere cumparaturile de la BE
si ce daca i_ai cumparat un bord de masina care
este pt baietei uite asa invata Alexuta mai tarziu
sa conduca masina 
kristinuta ce de stie Radu sa faca ?! bravo lui 
roxica eu i_am dat doar galbenus de ou 1 pe saptamina
godzila sanatate lui Iulia
si eu aplic aceias metoda
ca lui Antonela si da foarte bune rezultate
dar sa sti ca tot urla
cit despre noi sintem bine acasica ,
ii pregatesc bagajul lui tata ca pleaca
miercuri
dar o sa revina in decembrie daca nu mergem noi
bine va pupam si va doresc o seara buna ,dar poate mai intru
mai tarziu 
poze
ank_miki spune:
Buna fetelor,va pup pe toate
!Imi pare rau ca nu am putut sa mai intru,dar am avut pc strikt o sapt.Exact cand am vrut sa va multzumesc pt. mesajele voastre frumoase,chiar atunci mi-a murit pcul.

Imi veanea sa ma dau cu capul de toti peretii de nervi.Acum 2 seri am cumparat altul si iata ca sunt iar si eu pe aici..![]()
.Adevarul este ca nu am citi mesajele anterioare..dar o sa fiu de acum incolo pe faza
.Tin sa va multumesc la toate pt. mesajele voastre de bun venit
.Si..v-am vazut pozele cu pitici vostrii..sunt toti scumpi si dragutzi
.mai tarziu sau maine va scriu si eu ce a mai facut mikisor al meu...eu ii zic nu..nu si el da din cap ca nu..nu dar tot face ce vrea el
.Mai citesc si eu putin pe aici si poate mai scriu cate ceva ,dak nu maine.Va pup pe toate in
.O seara placuta mai departe!!
ellaalessia spune:
MERGEM, mergem si tot mergem de parca am descoperit America!
Alessia e fericita sa se miste singura. Acum parca lucrurile s-au complicat si trebuie sa fiu tot timpul cu ochii pe ea, mai ales ca nici nu e un BB f linistit.
Penru problema cu mucisorii am folosit ser fiziologic si pompa de nas.
Da mereu rezultate. Acum se simte bine. Cred ca urmeaza sa-o creasca si o maseluta in partea stanga.
Asa ne-a zis pediatra. Acum avem 8 dintisori. Se distreaza cand ma musca.
Va pupam!
Cred ca am reusit sa postam si noi poze ca sa ne vedeti mutrisoarele
vesele
deci POZE
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ella.2000/album?.dir=4879re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos