Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (140)
Raspunsuri - Pagina 18
codruta_grg spune:
http://b2.lilypie.com/eNhgp3/.png" target="_blank">asa crestem noi
www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni
roxica spune:
dragele mele voi la bebeii vostrii, cele care au bebei de 11 luni, le dati deja out? dar brinzica topita? dar crenvusti de pui?....si mai aveam o intrebare...le dati sa manince seara mincarica deja sau tot doar laptic cu eventuale cereale ca cina?...
multumesc
godzila spune:
Iulia a racit si ii curg rau mucii. Nu are alt simptom dar asta ne da peste cap. Asta-noapte a dormit f. putin si in pat cu noi. Am scos mucii cu pompita dar e f. putin ce fac si in plus plange la aceasta operatiune de parca as taia-o si parca sporeste si mai tare productia de muci cand plange. Ce as putea sa ii mai fac?
Anya20 vre-o sugestie?
Vera &
Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE
codruta_grg spune:
Vad ca nu s-a corectat semnatura cand am editat. Poate acum?
Godzila, noi am scos mucii cu succes si in 5 secunde cu aspiratorul (batista bebelusului). Voi nu aveti din asta?
Codruta &
Petra Alexandra (9 august 2005)
,
asa crestem noi
godzila spune:
Nu Codruta, nu avem. La asta ma gandeam asta noapte, ce bine era daca ii luam cand stateam in Bucuresti.
Vera &
Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE
ellaalessia spune:
Olguta,
Am citit cu mare incantare povestea ta si a micutei tale.
Felicitari!
Sa fiti sanatosi, veseli si tot asa de haiosi!
Felicitari si pentru felul in care ti-ai spus povestea!
Super! Esti o mare povestitoare! Ion Creanga in varianta feminina!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ella.2000/album?.dir=4879re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
codruta_grg spune:
Poate este si in Ploiesti o farmacie care comercializeaza aspiratorul. Incearca sa ii contactezi pe site si iti vor spune. daca nu, prin comanda ajunge de pe 1 zi pe alta. La noi mucii au durat cam 2 saptamani...
Codruta &
Petra Alexandra (9 august 2005)
,
asa crestem noi
Antoanela23 spune:
Nanadana, La multi ani! Sa fii sanatoasa si fericita si sa-ti mai faca sotul astfel de surprize placute.
Olguta, bine ai venit in grupul nostru, mai povesteste-ne despre tine si printesa ta.
Eu sunt la serviciu azi, bleah.
Am fost si am vazut-o pe fetita unor prieteni, are aproape 3 saptamani, e asa de mica... gagalicea scumpa, m-a facut nostalgica.
Fetili, sa va fie de bine cumparaturile de la BE, sa le folositi cu placere.![]()
![]()
Intrebare intrebatoare: pt cand venim in Romania vreau sa cumpar un scaun de masa, din acela de lemn care se transforma in masuta si scaunel, ca daca tot il vom folosi rar, macar sa-l folosim mai mult timp.
Dintre cei la care poti sa comanzi telefonic si/sau pe website si care-l aduc acasa (in Bucuresti), ce firma imi recomandati? Am gasit ceva la Chic bebe si la Bebelusul tau, ce stiti de ei? ![]()
![]()
![]()
Mersic, pupici si duminica placuta in continuare,
Anto si
Victor (8 octombrie 2005)
Antoanela23 spune:
Vera, incearca serul fiziologic, chiar daca e neplacut ajuta. Ii tii capul intr-o parte (culcat), bagi serul pe nara de sus si daca nu e complet infundata ar trebui sa iasa pe nara de jos; repeti operatiunea pe partea cealalata. Iar seara la culare, niste picaturi pt bebei, eu am Nesivine, nu stiu exact ce se gaseste acolo.
Sanatate,
,
Anto si
Victor (8 octombrie 2005)
Hildegard spune:
Roxica, eu inca nu i-am dar cremvusti, branza topita,ou. La ou numai galbenus.
Intentionez in curand sa-i dau sunca de pui ALDIS si branza topita ca vad ca deja mesteca binisor
.
La ora 18 noi papam cam asa, depinde de zi: cereale Milupa cu lapte (musli)/orez cu fructe/gris cu lapte/iaurt cu biscuiti.
La masa de la 13 papa paine langa mancare.
A baut si Tedi/suc natural Capy/apa plata/ceai de toate felurile.
Ca desert rade napolitan cu vanilie ALKA, pufuleti, biscuiti, orez expandat, budinca de vanilie, placinta cu prune, struguri.
Lapte bea cam 500 ml/zi (formula+titi)
Ce mai e fecior mare
...papa de toate
SANATOS TUN!
PRAJITURI