Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (140)
Raspunsuri - Pagina 17
alexuta2005 spune:
Buna fetelor!
Am pus pe adresa comuna pe Gita.
Alexia e inebunita de melodia asta, mai sunt si alti fani Gita?
Casiana si Alexia
miflore spune:
Nanadana, LA MULTI ANI!!!

cu un pic de intarziere, ce-i drept, dar ce sa fac, roza, draga de ea!
Sa nu te superi pe mine, te rog!!!
Sa fii sanatoasa si iubita!!! Ana si cu mine te pupam cu foc!
Ina, LA MULTI ANI!!!

Chiar dac-ai crescut tot esti mai mica decat mine!![]()
Sa fii sanatoasa si sa-ti mearga toate din plin!!!

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
ellaalessia spune:
Am tot citit mesajele voastre despre BE.
Ne-am fi bucurat si noi sa va intalnim si sa ne cumparam cate ceva.
Incantata peste masura ca a descoperit mersul de una singura,
vrea sa colinde prin casa asa aiurea. Parca nu se mai satura de mers.
Ne uitam la ea ca ii tremura "macaroanele", dar nu se lasa.
Dupa 1 h de incercari sa o adormim(timp in care ne-a pus nervii pe bigudiuri), s-a lasat pagubasa si doarme.
Timp de o ora s-a tot ridicat in picioruse in pat ca sa mai faca si ea cativa pasi, micuta. Era tare incantata. Umbla prin pat asa pe intuneric de parca era la norma si intrasera zilele in sac.
Ma gandesc cu emotie cum o sa fie maine cand se va trezi si o sa-i pun pantofiorii in picioare!?
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ella.2000/album?.dir=4879re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
miflore spune:
Wow, Nanadana, ce surpriza frumoasa ti-a facut sotul!!!
Asa da!!!![]()
Multumesc mult mult mult mult mult fetelor pentru urari!!! Sunteti niste scumpe toate si va pup pe rand pe toate!!!
Fi-mea are un anisor, sunt tare mandra!!!![]()

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
kid2003 spune:
Pai doar atat Miaela???Nu ne zici cum fu la party? Ca doar ai pus atatea ghirlande, te-ai pregatit, suntem si noi curioase. Ce a ales fata de pe tava? Ce cadouri a primit? I-ai taiat si din motz? Si mai arata-ne un tort frumos (ca ala de atunci cand a facut, parca, 6 luni, cu poveste pe el). Io d-aia am intrat si m-am bucurat ca am vazut ca ultimul mesaj e de la tine...dar nu ne-ai zis nimic de party! 
miflore spune:
Sunt f. obosita, am avut 2 zile pline cu toate ca nu i-am luat motul Anei; ce-i drept nici n-as avea ce, are doar un smoc format din 3 fire in frunte
- dar am avut si eu inteligenta inspiratie s-o iau pe fi-mea la BabyExpo in ideea in care aveam cumparaturi de facut, deci nu asa, la plimbare! Greseala! Cu toate c-am fost cu tot cu bona. Am stat destul de mult dar n-am vazut chiar tot ca ma lasasera nervii; si drumul a fost infernal pe ploaie! M-am intalnit cu Mimsi care a venit cu un cadou mare si frumos ambalat pentru Ana -Mimsi, Ana iti multumeste, e superrrr!
si m-am mai intalnit si cu Aura Diafera care tocmai se pregatea sa-l puna pe pista pe Gabriel in cursa bebelusilor. Foarte simpatic Gabriel!
In alta ordine de idei, evident n-am gasit Maxi Cosi scaunul, era doar la Miniblu cu un super pret de 8700000, le-am admirat p-alea de la Bebecomfort care cresc odata cu copilul, Iseos Safe si ca sa nu plec fara am luat un Brevi Grand Prix Silverline care arata destul de bine dar n-are isofix. Am luat si-un carucior pt. sor-mea de la Graco, am luat husa de ploaie pentru caruciorul Anei, i-am luat 2 carticele pe care le stiti cu oaia si cu broasca alea de scot sunete plus un puzzle cu o poveste care-i super dragut! Aaaa, si i-am mai luat fetii si un calut rosu din ala de se da pe el, balansoar, de la Little Tikes; eu vroiam ceva gen elefantel, dar Ana a pus okii pe el si cand am pus-o calare a inceput o hataneala indracita incat a fost clar, am dus mana la buzunar si l-am luat! Si-am mai cumparat cate ceva dar nu mai stiu ce. Aaa, si-am facut poze cu Ana din alea la minut!
Cam asta la BE; mi s-a parut ceva mai slab fata de alte editii.
Noapte buna!

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
miflore spune:
Aha, Kidut, acum am citit ce-ai scris!
N-am luat motul Anei, am distrat-o doar la BE, apoi dupa-amiaza a venit o fetita in vizita pe la noi, Arina. Pentru Ana a fost o zi epuizanta dar tare frumoasa! Si astazi au fost nasii pe la noi cu fetita lor Daria. Am vrut s-o sarbatoresc pe Ana din plin cu toate ca n-au fost cu noi nici husbandu' - care e in Franta - nici maica-mea care s-a dus la o nunta la Sucevita; dar am vrut ca Ana sa simta ca e ceva special si-am impodobit toata casa cu ghirlande si i-am facut o coronita de flori - cu care n-a vrut deloc Ana sa stea, normal dealtfel si i-am facut si tort la comanda! O sa pun poze dar nu stiu pe unde e cablul de descarcat, trebuie sa-l caut maine. Marea petrecere de mot cu turta si tava si tot tacamul o vom face pana-n Craciun, atunci vine sotul din tari straine.

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
olguta12 spune:
Pot sa-mi adaug si eu COMOARA la lista asta mumoasa?
ALEXANDRA MARINA, 27 OCTOMBRIE 2005
Ca tare mandra-s de ea
Sint
de ea pina peste poate. Deh,m-a ajutat sa devin 
Multumesc cu anticipatie
olguta12
www.piczo.com/galushk?g=16686272&cr=5" target="_blank"> GALUSHCA IN ACTIUNE
kristinutza spune:
bine ai venit, olguta si alexandra! am admirat si galushk in actiune
.
m-am lamurit si cu BE, multumesc, dar nu, multumesc! nu mai bat aiurea drumul pana acolo... ca am destule de facut astazi.
ieri radu a stat mai mult cu tac'su, pe principiul "e week-end, tu ai liber de la serviciu, eu am liber de la copil!". venea cosmin (sotul) uimit la mine: ai vazut ce frumos da cu shutul in minge? ai vazut nu stiu ce?
nervi pe mine: pai nu ti-am spus de nu stiu cand ca stie sa faca lucrurile astea?!
ma duc la un moment dat la ei - se jucau fff frumos cu cuburi, le aseza radu meu frumos la locul lor
. zic: uau! a invatat el asta?! sotul, nevricos: am vrut sa-ti zic, dar mi-era ca stie mai de mult si ma certi!

in plus, taraste de sfoara aferenta o masina tacanitoare prin toata casa. dar vrea sa-l tin de manuta cand face operatiunea asta. (copilul, nu sotul)
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
codruta_grg spune:
Bine ai venit Olguta. Fetita ta e un adevarat fotomodel.....si ce ochi albasti si frumosi are 

Daca Petra sta in casa e foarte maraita, daca e pe coclauri toata ziua e cea mai fericita. oare ce voi face cu ea la iarna? Stam toata ziua pe afara?
Codruta &
www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
& Poze noi & 
www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni