Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (140)
Raspunsuri - Pagina 16
nanadana spune:
Buna dimineata 
multumim Codruta,Carmi,alexuta,Mary,
kristinutza,dana
sa va spun ce am primit ieri surpriza de la sot credeam ca
nu isi aduce aminte
,am primit un buchet de
florii (trandafiri rosii+crini albi)
si un
ceas de la "swatch" frumos cadou
plus am
avut invitati aseara si cine credeti ca
preparat papica?!
.......al meu sot
,
a facut (fripturica de vitel la ciaun + o salata de
cartofii cu ardei si castraveti acri
foarte buna
) si
deserat a cumparat o praji ,dar ce mai, ma dat pe spate ieri 
Tonnia felicitari pt baietel ,o sa vina si fetita data viitoare 
ege vacanta placuta
catusa bine ati venit din vacanta,bravo lui Briana pt mers 
poze
maddy77 spune:
Neata,
Catush,bine ati revenit!Ma bucur ca a facut progrese Briana,si Bianca tot de manuta merge,mai face cativa pasi singurica dar ii este frica.
Nadana,Ina La Multi Ani!!!
Ege,vacanta placuta!
Codruta,mersi.
.Parca aveai si Gym deluxe...s-a jucat Petra cu el?Ca Bianca si acum se mai joaca.
Am mai vazut ceva interesant la BE,mulaj pentru manute si picioaruse..ma bate gandul sa-l trimit pe sot sa ia.
Bafta la cumparaturi fetelor!
country girl spune:
'neata la amiaza!
Multumim pentru urari si LA MULTI ANI Nanadana! Primeste-le, te rog, chiar daca cu intarziere.
Trebuie ca m-am lasat vrajita de Ana Mifloricicai
Liniste pe aici. Sunteti obosite cu toatele dupa BabyExpo sau doar week-endul e de vina?
si Ilinca (10 septembrie 2005)
country girl spune:
Nu mai avem nici un sarbatorit/a pana pe 25 septembrie?????!!!!!
si Ilinca (10 septembrie 2005)
Anya20 spune:
La multi ani Nanadana, desi cu intarziere. ![]()
Frumos din partea sotului ca a fost atat de dragut. meritai si tu un astfel de "tratament"
.
RalucaCostiurin spune:
Buna ziua,
Fiul meu doarme dus- el doarme inainte de masa, nu dupa-masa ca tot omu'. Asa ca m-am invartit si am reusit sa recuperez macar de la ultima mea aparitie pana acum....
S-a mai intors o oaie ratacita, Ina adica, chiar voiam sa intreb fetele daca mai stiu ceva de tine!! La multi ani, sa traiesti si sa incepi un an total diferit de precedentul, vesel, senin si voios adica! (aia astept si eu...)
Jadi cu Alina-Anya sunt in concediu, s-au dat cu turcii.
Referitor la jucarii, Radu are groove and learn bus de la Vtech, o caruta de bani dar indeajuns de divers ca sa nu il plictiseasca. Avem si noi clemmy-urile parfumate, si dupa ce s-a enervat ca nu poate sa le puna unul in altul si s-a resemnat sa darame ceea ce construiam noi, de curand a inceput sa studieze problema cu rabdare si i-a iesit de cateva ori imbinarea.... asa ca arhitect il face mama.
Cartile cu rata, oaia si broasca (cu buton si sunete) le avem de la precedentul BE, aur curat, sunt putin roase pe alocuri dar nu se plictiseste deloc cu ele. Stie care e oaia, care e rata... Ne lipseste calul, poate l-om gasi acum.
Piscina cu mingi e in continuare in top, se baga in ea si le arunca peste tot. Cand le combina cu clemmy, le combina pe culori! arunca doar rosiile, sau doar galbenele... depinde de inspiratie.
Sticlele de plastic sunt la mare pret, mai rau decat la catei.
Iar plusurile nu il mai intereseaza, cu notabila exceptie a poneiului TCM care e iubitul lui, adoarme cu mana dupa gatul lui...
Cutia cu servetele e grozava, in 5 minute a umplut casa de faramite de hartie.
Acum, ca e mucos si il tot sterg la nas, se razbuna pe servetele!
lansez in eter intrebarile:
- cine stie bona? stiu ca e aur curat, dar cine stie....
- cine stie persoana pentru curatenie? (actuala fusereste rrrrau de tot; Ina, persoana recomandata de tine nu e disponibila din pacate); ar fi o data pe saptamana, casa cu 5 camere, ceva calcat - lenjeria de pat si fara gatit, poate sa manance daca ii place ce gaseste in frigider si dau la chestia asta 500000. Ah da, si sa nu ii fie frica de caini.
Sper sa ajungem dupa-masa si noi in BE, desi pe vremea asta paaarca nu m-as urni; dar e musai sa mai schimb din biberoanele lui fi-miu, plus de cumparat una-alta si sunt acolo toti la un loc, avantaj dpdv alergatura prin orasul asta sufocat.
Pupici la fete!
kristinutza spune:
raluca, sa inteleg ca ai revenit pe forum?

nici noi n-am mai mers la BE. dupa ce am ratat o cununie civila din cauza de francofoni, nu mi-a mai ars de nimic. ![]()
edit: pai si maine mergem la un botez
. tot asa o sa fie blocat tot centrul?!
plec de cu dimineata de la 7? ![]()
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
ellaalessia spune:
buna mamici si pitici,
Noi am inceput sa mergem singurele. Am prins curaj.
Stim si sa suflam in trompetica.
Azi am descoperit si spalatul pe dinti. Alessia a ros de zor la o periuta de dinti.
VA PUPAM SI VA DORIM SA FITI BINE!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ella.2000/album?.dir=4879re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
kid2003 spune:
Uf, sunt terminata fizic si psihic. Am avut minunata inspiratie sa ma duc singura cu Alex la BE azi, in nebunia care a fost. Norocul meu cel mare a fost ca m-am intalnit cu Nadina-simodina, care era fara copil si care a impins cu bucurie la carutzul gol al Alexandrei in timp ce ea alerga tinandu-ma de mana printre picioarele vizitatorilor, tragea hainele, jucariile din raft, rearanja carucioarele in stand, ce mai o nebunie adevarata...
M-am intalnit din intamplare cu jadi si cu al ei sot, erau fara copil si ei in cautare de scaun de masina. Tocmai s-au intors de la turci...au fost cu Vladut dupa ei. A promis ca intra sa ne povesteasca, am auzit ca au avut niscaiva probleme cu el bolnavior un pic pe acolo.
Tot la BE m-am intalnit si cu Aura-Diafera si cu Gabriel care e un super simpatic, cu pleata in vant...are nasa lui ce sa ii taie la mot, nici un dubiu.
Cat despre cumparaturi, recunosc ca am vazut 50% din tot targul si din astia 50 cam 25 am vazut cu adevarat, restul eram cu capul in jos, aplecata, caznindu-ma sa reorganizez ce dezorganiza alexandra.
I-am luat 2 jucarii de la Varuna (importatorul Vtech, sunt din Timisoara si niciodata nu gasesc destule jucarii in Bucuresti). i-am luat un volan ca de masina (de fapt e ca un bord de masina), are butoane, maneta, semafor, oglinda retrovizoare...mai de baietei poate, dar ea a fost topita dupa el inca din stand..asa ca nu am rezistat. Ii place f mult. I-am mai luat (Si Nadina a luat) o carticica de plastic, cand dai paginile canta alte piese si dupa ce termini de dat paginile sunt niste instrumente muzicale: toba, pian, chitara, daca apasa pe ele canta ...e super simpatica.
I-am luat Pampers de la oferta (cu servetele), un sarafan + bluza + hanorac super dragute de la Pinki Blue sau ceva de genul asta si muuuulte borcanase Hipp (mi se pare ca au schimbat ambalajul, in plus am gasit sortimente noi: paste cu peste si sos de rosii si peste cu legume..)
Aaaah, si bineinteles olitza mult-dorita de familie. E in aia muzicala, de la Disney, roz. sa vedem daca o sa si o faca Alexandra sa cante...eu ma indoiesc de treaba asta, dar in fine.
De la Hipp am primit cadou: 2 lingurite, o bavetica si o canuta cu tzutzuroi din ala. Haioase. Multe mostre, pliante, ba chiar alex a gustat din niste borcanase pe acolo.
codruta_grg spune:
Raluca, eu am doar cartea cu rata, cea cu buton (tot de la BE). E super buna carticica. Tot drumul pana la Dorna a "citit" din ea si a apasat la buton. Poate mai gasesc si eu pe aici si celelalte 3 din colectie.
Kidd, la BE la Cluj si eu i-am luat pampersi cica la oferta. Erau mai scumpi decat la Metro
(si la Metro primeam cadou 1 pachet de servetele)
Ella, Catush, felicitari pentru mersul singurele 
Maddy, cu gymul se mai joaca, cand apuca. Merge la el si da o palma la butoane sa cante. Dar cam atat. O atrag alte jucarii acum. Dar le tin, ca poate se mai joaca pana merge la scoala 
nanadana ce frumos din partea sotului!!!! 
Ege, drum bun si distractie placuta la turci 
Kristinutza, cand m-am uitat azi dimineata la tv si am vazut treaba cu pregatirile pt francofonie, m-am gandit la voi, fetele din Bucuresti-cum va mai plimbati si cum circulati prin Bucuresti.
Noi in seara aceasta am avut discoteca. Am dansat cu Petra cam 1 ora. Sa ne vedeti tot familionul: mama, tata, soacra, sotul, eu si cei 2 caini...

. Am filmat-o. Asa e de scumpa cum danseaza, parca e bebelusul ala care cand pe Ally Mc Beal
Codruta &
www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
& Poze noi & 
www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni