Copilasi martie-aprilie 2004(81)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

si io - tare stangace...era primul forum din viata mea

------------------------------------

Claudelu
Cuscra lu' Rayuela

Are album!

Romania
Arad
5364 Mesaje
Trimise - 17/11/2003 : 10:07:30
--------------------------------------------------------------------------------

Buna,
mi-e cam greu sa-mi dau drumul dar nici o problema...inceputul e mai greu...

Avem 22 saptamani si dupa ultima ecografie facuta se pare ca suntem baietas...sunt la prima nastere si am foarte mari emotii, ma gandesc cu groaza si bucurie in acelasi timp la momentul nasterii. Voi naste cam prin 24 martie anul viitor...
Si eu am luat pana acum 13 kg si acum am 71 kg, imi tare greu si cand ma gandesc ca voi mai lua in greutate ma iau durerile de cap.. ....ma mandresc cu burtica mea, sa nu ma intelegeti gresit, dar cand vad ca nici in cada nu prea mai am loc ma necajesc tare rau...
Eu ma vad tare urata la fata, cu toate ca toti colegii si prietenii mei spun ca am fata mult mai luminoasa acum ,ca sunt foarte schimbata, dar eu cred ca o fac doar ca sa ma simt eu mai bine...
Va multumesc ca sunteti si am cui sa ma plang....

--------------------------------------------------------

Mergi la inceput

aici gasiti mai multe subiecte vechi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Clau, vad ca si la tine s-a prins microbul cu cautarile....Pot sa recunosc ceva ? De cand cu mesajul postat de Mickyyy...tot citesc ...si salvez. M-am gandit eu ca ar sta frumos printate ca un fel de jurnal. Daca ar sti sefu" !
Multumesc pentru mesaj ! Voi astazi vreti cu orice pret sa plang (de fericire/emotie) si eu plang foarte rar ! Multumesc !

Mergi la inceput

Laura Sa sti ca si eu tot la un jurnal ma gandeam. M-am mai apucat o data si am renuntat, nu stiu de ce, dar nu ma las pana nu fac unu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Luara, buna ideea cu jurnalul.....ar fi frumos sa le adun si eu . Dar nu cred ca am rabdare.....am citit azi peste 10 capitole vechi de mamici!
Io azi n-am sef , da cica treaba am....numai ca nu-mi vine sa ma apuc. Am citit si mesajele de dupa nasterea dariei....ce vremuri....

Oare ce-or mai fi facand mirinda, diana, katalina, georgescu_oana?? Pe ele nu le-am mai vazut de mult pe forum...mai stie cineva ceva de ele? Pe spic de grau si pe inaioana le-am mai vazut postand la alte subiecte, Veve e ocupata si nu mai are timp sa mai ajunga si pe-aici....rayuela presupun ca la fel....
mi-e dooooor de vremurile trecute.......voua nu?!

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

Mergi la inceput

Mickyyy si mie mi-e dor...ce vremuri frumoase, ce amintiri frumoase!
Chiar intr-una din zile m-a intrebat Clau ce mai fac fetele, de ce nu mai stau pe net cum stateam altadata, de ce s-a spart gasca noastra...tot felu de intrebari si eu aveam doar un raspuns "NU STIU, toate avem si alte preocupari"
Mickyyy al catelea Craciun il "petrecem" impreuna pe forum??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

La mine e al patrulea !
Oricum, recunosc cu mana pe inima ca aici, mamicile de martie-aprilie sunt coltisorul meu de suflet. Chiar daca nu suntem noi guralive, chiar daca au mai ramas atat de putine din vechea gasca.....aici ma simt cel mai bine. Spre rusinea mea, desi intru zilnic pe forum, pe la mamici de mai-iunie n-am mai trecut de catvea luni bune, nu stiu, nu-mi gasesc locul acolo. Mai citesc din cand in cand sa vad cum mai progreseaza copii de-o seama cu Daria, dar atat si nimic mai mult. Pe cand aici cred ca stiu exact fiecare cand a nascut, cand a botezat sau cununat e cineva, cand s-a mutat in alt bloc sau in alt oras, cand i-a fost puiul bolnav si ce-a avut, cand s-a certat cu soacra sau cu barbatul, cand au aniversat primul an al puiutilor, de fapt cred ca as putea scrie pana maine despre voi, despre noi. Stiu fiecare puiut din gasca, de la primele poze de dupa nastere pana la cele mai recente, stiu atatea despre voi (si vicevresa, voi despre mine) ca nu cred ca as putea renunta vreodata la forum. Da, poate nu voi avea mereu timp sa citesc, poate nu voi avea timp sa postez....dar cel putin cu gandul voi fi aproape de voi !

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Ce dragute amintiri ati gasit!
Si pe mine ma apuca uneori nostalgia sa vad ce am scris candva....

La multi ani tuturor celor care poarta numele sf.Andrei!

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Mickyyy de cate ori am zis ca renunt la forum dar n-am putut si asta tot din cauza voastra Desi am ramas putine tot aici ma simt cel mai bine...aaaa si la mamicile din Arad, numai ca acolo majoritatea au bb-i mici si discutiile lor se cam rezuma la ei (cum e si normal) si simt ca nu prea am ce sa le spun desi imi sunt dragi!
Da se vede ce chef de munca avem noi azi
Apropo maine cum sarbatoriti?? sa nu-mi ziceti ca prin munca Noi maine avem in plan sa mergem la apartament...inca nu e nimic sigur, ramane de vazut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Fetelor, mi s-a facut pielea de gaina!
Eu nu ma consider din vechea trupa (am venit pe forum abia cand Stefan avea 6 luni), dar ma simt fff apropiata de voi. Trebuie sa recunosc si eu (ca si Mickyyy) ca, dupa fetele de la Cj, voi imi sunteti cele mai dragi. Mi-ar face maaaare placere sa ne intalnim toate si sa stam la o poveste luuuunga!
La mamicile din trupa lui Simon nu scriu niciodata, desi am fost chiar de la inceput in trupa de gravide (cred ca am fost nr 2); nu le simt apoape defel.
Am mai spus-o si cu alte ocazii si o repet: forumul asta e o minune! (nu ma intereseaza certurile unora) aici am gasit multa informatie, am primit multe sfaturi si mai ales mi-am facut multe prietene (dintre care, una e speciala de tot ).
Stiti, imi imaginez de multe ori ca vom ajunge la pensie si vom fi tot aici pe Dc, vorbind despre nepoti si despre nurorile care nu stiu sa isi educe copiii (sau despre ginerii care nu-si ajuta nevestele).

Mickyyy, cand citesc primul meu mesaj de la mamici imi vine sa rad; eram super aeriana pe atunci; era primul forum pe care scriam si nu stiam eu cu ce se mananca.
Ti-am admirat printesele; sunt tare, tare dragute. Si m-am bucurat sa te vad si pe tine in poze!
Este superba Malina cum o "prosteste" pe Daria; are nota 10! la noi, schimbul se petrece in felul urmator: merge Stefan si ii smulge jucaria lui Simon din mana; in cazul cel bun ii da alta in schimb; dar de cele mai multe ori e "furt" nu schimb fortat.
Iar faza cu luatul jucariei si pusul ei in alta parte pana se aplaneaza conflictul, la noi nu tine. Daca se cearta de la ceva, si spun ca o pun pe dulap (astfel nu se mai joaca nici unul) Stefan mi-o da bucucros; decat sa se joace si Simon mai bine nu se joaca nici unul; zice "da, da, pune-o pe dulap"
No, spuneti voi, ce sa fac la faza asta??? Pe bune! Ma dezarmeaza complet!

Fetelor, multumesc pt sugestia cu jucariile; cred ca orga o iau pt amandoi (e destul de mare, incap unul langa altul la ea; sau facem cu schimbul); le-am luat cate 2 masinute mai ieftine care sunt la fel (exceptie culoarea) si mai vreau sa le iau inca un lucru diferit; om vedea ce.

Laura, si mie mi-a prins bine ca mi-ai spus de orga voastra; multumesc; cred ca si la ai mei o sa le placa mult.

LA MULTI ANI tuturor Andreilor ai Andreelor! Sa va ocroteasca sf Andrei tot drumul vietii voastre!
(am si eu un Andreiut )

tuturor.

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput