Copilasi martie-aprilie 2004(81)
Raspunsuri - Pagina 28
Mickyyy spune:
In sfarsit....am ajuns sa pun si eu poze in album.....nu am inca link-ul direct ca abia se incarca, dar e in album la daria, gasiti voi pe la semnatura ca sunteti fete destepte
.
Sper sa se incarce singure, ca nu cred sa mai am timp de ele.....tre' s-o culc pe malina. Sunt cateva poze, unele sunt de ieri seara (alea cu pestele), altele's mai vechi....n-am avut timp sa pun mai multe.....am fugit....mai povestim maine!
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete:
Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004)
Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)
Claudelu spune:
Neata!
La multi tuturor celor ce poarta numele de Andrei & Andreea! 
La multi ani si puiutului meu scump!
Mickyyy spune:
Neata si de la noi.
La multi ani tuturor celor care-si serbeaza azi onomastica, si cate un
special pentru Raul Andrei, croko (Laur Andrei) si bebe2004 (Andreea)
! Sorry daca am uitat pe cineva!
Gata, am reusit si cu pozele...uite si link-ul!
Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004)
Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)
LauraFlo spune:
LA MULTI ANI ! Andreluti si Andrelute sa fiti sanatosi si la punga grosi !
Mickyyy, am vazut pozele, am recitit povestea Dariei , amintirile venire navala peste mine ...Frumoase fete ai ! Vesele si...atat de mult imi place sa le vad impreuna !
Clau, azi e petrecerea cea mare in casa noua !!!!!! Sa va distrati si sa faceti multe poze sarbatoritului !
Claudelu spune:
Repede ca-mi cad dosarele in cap 
Laura nu facem nici o petrecere in casa noua ca BINENTELES
nu ne-au pus ieri gaz 

Mickyyy spune:
quote:
Originally posted by LauraFlo
Mickyyy, am vazut pozele, am recitit povestea Dariei , amintirile venire navala peste mine ...Frumoase fete ai ! Vesele si...atat de mult imi place sa le vad impreuna !
Laura....hai ca m-a apucat si pe mine nostalgia....am ajuns deja cu cititul la capitolul 19 de la copilasi de martie aprilie
tuturor, am fugit la citit!Mickyyy si cele 2 fete cucuiete:
Mickyyy spune:
Hihihi....uite ce-am gasit:
Trimise - 14/10/2004 : 11:44:28
--------------------------------------------------------------------------------
quote:
Buna dimineata ! Sunt Laura Florescu mamica unei fetite de sapte luni (le implineste maine ) de 10 Kg si ceva, avem deja 6 dinti si in curand va apare si cel de-al saptelea, stam in fundulet si mergem dea- busilea. Vorbesc la plural pentru ca simtim pe propria piele ( noi toti parintii ) lucrurile bune si rele care se petrec in viata BB-ilor nostri. Asa ca nu dormim din cauza dintilor, nu ne terminam curatenia din cauza ca vrem doar cu mama si doar sustinute in picioare, dar suntem vesele mancacioase si jucause.
Aveti si voi probleme cu precocitatea copiilor vostri ? Nu vi se pare cateodata ca sunteti depasite de evenimente? Parca ieri de-abia imi suradea, iar astazi vrea sa manance singura!
Dar mai vorbim noi! Sper sa mai am timp dupa ce rezolv teancul de acte de pe birou !
Pupici,
LauraFlo
Primul mesaj al Laurei pe forum
(daca-mi aduc eu bine minte, la mamici a postat prima data!)Mickyyy si cele 2 fete cucuiete:
Mickyyy spune:
Si daca tot sunt la capitolul depanat amintiri...uite ca am mai gasit un mesaj
:
Trimise - 16/10/2004 : 01:51:29
--------------------------------------------------------------------------------
quote:
Salutare!
Sunt mariana tache, sunt noua prin zona si nu stiu cum sa fac ca sa-mi trec si eu bebelul- Stefan- pe lista. Va rog sa ma desteptati si pe mine.
Am o minunatie de baietel care s-a nascut la Cluj, in clinica Stanca, cu 4200 g si 57 cm, in data de 20.04.04 si pe care il cheama Stefan - Adrian.
Multumesc
LauraFlo spune:
Mickyyy, daca-i fi langa mine te-as pupa !!!! Ce fericita m-ai facut !
Am avut si eu o tentativa prin vara sa caut primul meu mesaj, dar n-am avut destula rabdare. Multam !
Claudelu spune:
-------------------------
LauraFlo
Droghi sau dependenta Dc
Romania
Galati
2520 Mesaje
Trimise - 14/11/2003 : 14:16:54
Iubitelor, voi cate echografii ati facut?
BB-al meu are 22 saptamani si noi deja am facut 4 echografii. Astazi povesteam colegelor (mult mai in varsta) ca sotul vrea neaparat sa mergem azi la o echo sa aflam sexul BB-ului si ele toate au sarit binevoitoare ca e daunator, ca peste 5 ani vom afla de fapt chiar ca se moare de la .... Si au tinut-o tot asa pana m-au scos din rabdari. Le-am explicat cum e cu ultrasunetele, ca e metoda neinvaziva, dar nimic... Acum m-am inchis in birou (semn ca am de munca) si ele ma tot suna...Sunt niste "nesuferite" binevoitoare, dar spuneti-mi va rog cum faceti voi, ca sa nu am cosmare si pe tema asta.
Mii de pupici,
LauraFlo
------------------------------------