Copilasi martie-aprilie 2004(81)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Asi, am uitat sa-ti spun ...bine ai venit in grupul nostru!
Ca intrebai de molari...nici noi nu ii ave pe toti...in fiecare seara verificam daca n-a mai spart vreunu gingia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

Laura - pai atunci cumpara-i fetei te rog un print!!! :)
De lap-top pt. copii nu stiu ce sa zic - ai mei aunul ramas de la neotul meu si nu prea se stiu juca cu el. Am impresia ca lor la varsta asta le plac mai mult jucariile simple. Noi avem tot felul de chestii electronice cu un fel de motniro, dar nu se omoara dupa ele. Dar daca tineti neaparat, il luati, si daca vedeti canu se joaca mult cu el, il puneti bine si il scoateti la lumina iar peste cateva luni...

Micky - hmm... deci un fratior vrea Malina... Scumpa e!!!

Asta e ce am luat pt. Lucas:
http://www.amazon.com/Learning-Curve-Thomas-Friends-Railway/dp/B000795MPM/sr=1-12/qid=1164678530/ref=sr_1_12/102-2831555-0248945?ie=UTF8&s=toys-and-games

ceva asemanator cu asta: (nu am timp sa caut exact) - e f. mare
http://www.amazon.com/Tonka-Mighty-Motorized-Truck-Figure/dp/B00004TJQG/sr=1-6/qid=1164678577/ref=sr_1_6/102-2831555-0248945?ie=UTF8&s=toys-and-games

elicopterul asta - si asta e f.f. mare:
http://www.amazon.com/Tonka-Mighty-Motorized-Rescue-Helicopter/dp/B000GR33MY/sr=1-2/qid=1164678660/ref=pd_bbs_sr_2/102-2831555-0248945?ie=UTF8&s=toys-and-games

acum ma grabesc tare - dar maine va pun linkuri la ceva jucarii ce le-am prmit de la niste prieteni ramase de la fetita lor si cu care se joaca f. mult ai mei, poate va inspira.
pa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

Hai ca m-am intins si nu m-am rabdat pana nu v-am pus si linkul asta.
Uite asta e o ferma cu animale, scoate sunete cand pui animalele unde trebuie. Toata ziua se joaca amandoi cu asta. Le place f. mult. limba animalele dintr-un grajd in altul, le dau mancare, le punla culcare, ne jucam ca le transportam la alta ferma cu un tractor, etc.(mai avem ceva mai mic, tot din set cu astea si aia o punem in alta camera)

http://www.amazon.co.uk/World-Little-People-Animal-Sounds/dp/B00008ZCEE

Lui Lucas nu-s asa multumita cu ce i-am luat pt. ca are atatea masini mari, camioane, etc. Se joaca intr-adevar mult cu ele, ii place sa ncarce, sa descarce, le plimba prin toata casa, dar mi-ar fi placut daca i-as fi gasit ceva mai frumos, mai interesant, mai deosebit, ca mi se pare ca la Mia i-am luat chestii f. deosebite. Dar asa e cu fetitele - pe langa faptul ca se gasesc mult mai multe haine frumoase, se pot lua si mai multe jucarii intersante... La baieti... nu stiu, la varsta asta, v-am spus ca mie mi se pare ca nu ii tenteaza f. mult chestiile electronice si de aia e alegerea mai limitata. Mia de ex. se joaca si ea cu trenuletele lui Lucas, cu masinile, camioanele, etc. Dar e Lucas nu-l tenteaza papusile si nici nu insist :) Singura chestie ce o face e sa mai plimbe cate o papusa cu un carucior de papusi... Apropo de carucior de papusi - am ochit unul meserias pt. bebe al lui Mia ce il primeste de Craciun - dar cred ca ala i-l luam doar de ziua ei , ca acum are un carucior sport de papusi. Dar fiti atente la asta - si e f. ieftin! Ca alea simple sunt cam $10 si asta se poate face in atatea feluri! Motivul pt. care nu i-l iau este spatiul! Nu stiu unde l-as mai pune si pe asta! Plus ca ar primi prea multe acum si ar fi prea coplesita, asa ca asta ramane pt. ziua ei (bineinteles printre altele...):

http://www.amazon.com/Pram-3%252din%252d1-Carrier-Stroller-Set/dp/B00026FUTS/sr=8-4/qid=1164679775/ref=pd_bbs_sr_4/102-2831555-0248945?ie=UTF8&s=toys-and-games

Cred ca as fi lesinat daca primeam asa ceva cand eram fetita mica... Dar vai ce ma tenteaza sa i-l iau si pe asta acum, cu bebe nou... hmmmm... ce ziceti voi? Sau e prea mult? Sa ii dau Barbie de mos Nicolae si sa ii dau si caruciorul asta de Craciun? Mai am o Barbie pt. ea si aia am vrut sa i-o dau cu alta ocazie, cand mergem la medic, sau ceva... (le-am luat din timp si asa multe, ca le-am prins f.f. reduse la pret si mi-a parut rau sa nu le iau la preturi asa bune - ce vedeti voi acum online e mult mai mult decat am dat eu pe ce am luat pana acum, inclusiv pt. Lucas) Dar unde sa mai tin si monstrul asta de carucior? Ca e destul de mare... Sufrageria noastra e in mod oficial declarat magazin de jucarii!!!
Somebody stop me please!!!

Gata, ca atata treaba am pt. cursul de maine!!!

POZE NOI, ca tot ati cerut...am pus asa la repezeala, ce mi-a venit la mana...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/svaidean/album?.dir=f256re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/svaidean/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Nu pot sa scriu prea mult ca iar m-a prins 12 noaptea si Petra ma tine fresh de la 6.30, iar la noapte nu stiu cum va fi. Ideea e ca nu m-am putut abtine sa nu intru sa vad ce faceti si am vazut copilasii lui Simona, vai, sa mor de drag ce dulci sunt. Ii pupam pe amandoi, m-am topit nu alta. Mia e mai blonda sau numai pentru ca are paruleul mai lung da impresia? Sa fie sanatosi si sa va bucurati in continuare de ei.

Comorile lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaviB spune:

Mamaaaaaa cat ati scrisssssssssss!!!

am intrat sa scriu si eu initial insa mi-a luat timp vizionatul si cititul (si ma bucur tare).Atat m-am tot holbat ca a venit timpul sa plec dupa hanna la gradi.

sper sa revin si cu ceva comentarii

va pupacesc

Lavinia, mami de doua "cocoline": Hanna (16.04.2004) si Thea (22.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Sunt un car de nervi!
Eram aproape gata cu scrisul si mi s-a restartat calculatorul; eu nu inteleg cand face faze dintr-astea ce-l apuca; aveti voi vreo idee?

Va spuneam ca iar m-a apucat tarziul aici pe dc si o sa incerc sa fiu scurta si la obiect
Va intrebam daca ati vazut/citit topicul asta; e dezastru; n-am rad asa mult la un topic de ceva vreme!

Simona, ti-am admirat copilasii; sunt s u p e r b i! Lucas arata f bine; n-ai zice ca a fost bolnav; Mia - o adevarat domnisoara!
Vreau si eu trenul Thomas&friends; Stefan e in delir dupa desenele astea! dar nu cred ca gasesc aici de cumparat

Laura, sa stii ca noi avem laptop si sunt f multumita de achizitie. Stefan se joaca f frumos la el; chiar a invatat cum sa ajunga la unele jocuri; de ex stie exact cum sa faca kk ca sa poata canta ca la pian; si canta f mult; tare ii place.
La noi se zice crushma la materialul pt botez. E o panza, musai alba! Panza respectiva se poate utiliza apoi ca si cearceaf (asa am luat eu la ultimul botez). Mai poti lua si prosop pe post de crushma.
Sa va distrati de sf Andrei! Stiu cum e la Galati de sarbatoarea asta!

Mickyyy, super e malina! Sa stii ca si eu m-ai visez ca am burta, iar dimineata cand constientizez, ma ia cu transpiratii.
Vreau sa te intreb: tu cum cumperi jucariile? in tandem? adica tot 2 de-un fel? chiar daca sunt jucarii scumpe, cumperi 2? (de ex. ma bate gandul sa-i iau lui Stefan o orga si nu ma lasa sufletul sa dau banii pe 2; gresesc?)

Stanca, noi avem carti de colorat, dar Stefan nu se are deloc la acest capitol; efectiv doar mazgaleste; va mai trece ceva timp pana o sa pot spune ca Stefan coloreaza.
micul englez!

Fetelor, habar nu am ce sa le iau la copii de Mos Craciun! Si nu stiu cum sa procedez; sa le iau la fel??? sa le iau lucruri diferite??? sunt terminata!
De ex, lui Stefan as vrea sa ii cumpar o orga care imi place tare mult; dar e 150 ron si nu pot sa-i iau acelasi lucru si lui Simon.
Sau, as comanda de pe net un tren Thomas (nu e ca al Simonei); costa 40 ron; hai, ca dintr-asta as lua 2 bucati; dar oare merita?
Lui Simon ii cumpar

Gata; sunt horror; nu stiu sa sciu o postare scurta.
si somn usor in continuare!

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Mariana, eu zic a nu trebuie sa le iei la fel, noua maica-mea nu ne-a luat niciodata la fel (eu am o sora cu 2 ani mai mica) si le imparteam. Nici Tudor nu are rabdare sa coloreze, de fapt nu are rabdare sa faca nimic ce l-ar tine intr-un loc, habar n-am ce sa-i iau. Simona, noroc cu tine ca ma mai inspir si eu.

Comorile lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Neata si de la noi.

Mariana, de obicei le iau cadouri diferite si incerc sa gasesc acele cadouri cu care se pot juca amandoua, impreuna. Sunt si lucruri pe care le cumpar identice, dar de obicei nu jucariile (gen olitele, chit ca tot se cearta pe ele, ca una-i verde si noua, iar cealalta e rosie si s-a dezlipit putin ratusca de pe ea).
De exemplu noi le luam frecvent pufuleti cu surprize, de la inceput stiu ca fiecare primeste jucaria pe care o gaseste in punga ei, chiar daca jucariile sunt total diferite. Nu am avut niciodata scandal, in cel mai rau caz fac schimb de jucarii; regula la schimb e ca Daria, fiind cea mai mica, sa il accepte - iar Malina e o adevarata profitoare, daca ati vedea-o cum se duce langa sora-sa si incepe s-o mangaie si sa o roage "nu-i asa Dariutza ca facem schimb? uite, iti dau jucaria mea, vezi ce frumoasa e? Nu-i asa ca o vrei tu " (si face niste mutrite de ti-e mai mare dragul, si se si apleaca sa ajunga la nivelul ei sa poata s-o mangaie)....Daria care nu prea pricepe tot ce-i zice Malina de obicei DA .
Iar daca cumva li se pune pata pe aceasi jucarie si nu reusesc sa se inteleaga (se mai intampla si asa), atunci jucaria se confisca pana se linistesc si ajung la un conses.
Ma rog, avem si jucari la fel - aici intra de obicei papusile. Sau daca nu sunt la fel, sunt asemanatoare (de exeplu 2 balansoare - un calut si-o bicicleta, aveam - ca unul s-a rupt - 2 carucioare - unul de plastic si unul de panza), insa majoritatea's diferite.
Acum ma gandeam (si simo mi-a dat ideea) sa le iau o casutica cu tot felul de personaje, sau eventual o bucatarioara pentru copii. De fapt probabil le voi lua cate-o jucarioara mica la fiecare si una mai mare cu care sa se joace amandoua.
Sfatul meu e sa incerci jucari diferite, dar la care sa se poata juca amandoi. La orga de exemplu e cam greu sa se joace amandoi in acelasi timp, sau chiar si sa faca cu randul (de ex. noi avem topogan, se poate da una singura pe el o data, dar se da o data malina, o data daria).

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Buna ziua si de la mine !
Mickyyy, mi se pare super ideea: cumperi jucarii la fel dar nu identice. Ce frumos trebuie sa fie sa le vezi jucandu-se impreuna !
Simona ce frumuseti ne arati tu noua ! Daca as avea un baiat sotulache ar avea inca un motiv sa fie fericit: s-ar juca cu jucariile lui. Am fost saptamana trecuta la un targ cu firme producatoare si care comercializeaza produse pentru copiii si pe sot l-am "pierdut". A stat la un stand cu niste robotei cred ca o ora ! Mai avea putin si isi cumpara si el unul . Pardon pentru Daria il cumpara !!!!!
Lavi, tare ma bucura tonusul bun pe care il ai. Puteam sa jur ca esti berbec, dar vad ca esti scorpion. Mama e berbec si la ea simt mereu un optimism sau nu stiu cum sa-i spun , un soi de resemnare "asta trebuie facut facem cu fruntea sus si zambetul pe buze". Tata e scorpion, dar e genul care nu se exteriorizeaza prea mult. De fapt sunteti nascuti in aceeasi zi. (oare ce m-a apucat sa vorbesc de zodii )
Mariana, sa stii ca si Daria are o orga ( ma rog e mult spus orga),cred ca are 50 de cm, are cateva melodii, plus ca poate si canta singura la ea. E super incantat copila, noi nu prea ca ne cam tabaceste timpanele. Multumesc pentru sfaturile legate de laptop, le-am dat acordul bunicilor.
Codruta, vad ca esti pe baricade. O sa reusesti sa-i faci un program Petrei nu dispera.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Buna ziua fetelor!

Ce frumos ca faceti cumparaturi pentru doi.Noi (a se citi sotul meu) facem cumparaturi pentru unul dar din pacate ne plac atat de mult incat cheltuim cat pentru doi.
Si noi i-am comandat lui Razvan un excavator cu pedale care a fost livrat la sotul meu la serviciu.A fost o nebunie curata mai ales ca sunt firma de constructii si majoritatea barbati.Erau gata-gata sa se suie pe excavatorul copilului.

Mickyy cred ca e o placere sa le vezi jucanduse impreuna.

Laura cred ca jucariile sunt mai interesante pentru sotii nostri decat pentru copii

Mariana Razvan zice acum toata poezia.Om vedea cum va fi la serbare.

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput