Copilasi martie-aprilie 2004(81)
Raspunsuri - Pagina 26
SimoV spune:
Clau, im ipare rau ca ati avut atatea peripetii cu mobila... Dar ma bcur mult de tot ca sunteti aproape mutati! O sa fie atat de bine la casuta voastra! Asteptam poze!!!
Ela, multumim de ganduri bvune si pupici. Si nou pupam carliontata desteapta si smechera!!! De azi dimineata de la 7 nu a mai facut febra Lucas, deci sper ca asta a fost tot... Si la noi e tarziu, deja e ora 19, si stiti voi ca spre seara le creste de obicei febra. Deci speram sa fi trecut usor si sa nu ia si Mia.
Mia mea papa un pic mai bine decat inainte, dar nu cine stie ce... dar sunt multumita ca a facut progrese, ce sa mai zic... nu ne laudam, dar nici nu ne plangem... Lucas mananca bine,d ar f. putin variat.
Daniela e bine - nu am mai tinut legatura nici eu cu ea deca f. putin - e f. ocupata. A inceput si ea ceva cursuri, Lara merge la gradi, unde s-a obisnuit relativ greu, dar acum ii place f. mult.
Cadouri - la ai mei le place tot mai mult sa le citesc din carti cu povesti. Inainte nu aveau rabdare -acum au mai multa (Codruta - stai linistita ca si Tudor va avea rabdare - asa e firea lui probabil, ma energic si mai agitat) La ai mei le place sa "scrie". Mia mai nimereste conturul la colorat, Lucas saracutul dub nici o forma. El e mai neindemanatic de cand a fost bolnav. La "Fine motor skills" inca mai avem de muncit pana ii revin complet. Dar nu conteaza, sa speram ca isi va reveni complet cat mai rapid. Acum nu am timp sa va pun poze cu ce le-am luat deja de Craciun, dar o sa pun zilele astea. Poate deseara dupa ce dorm. Acum am salvate link-urile astea cu ce i-am luat ala Mia:
http://www.amazon.com/exec/obidos/ASIN/B0007PGI5O/bookstorenow63-20
(asta am luat-o mai de mult online redusa cu 29.99!)
Si i-am mai luat Barbie asta:
http://www.amazon.com/African-American-Happy-Birthday-Barbie/dp/B000EPLKIW/sr=1-2/qid=1164498994/ref=sr_1_2/102-2831555-0248945?ie=UTF8&s=toys-and-games
(a zis ca vrea o Barbie bruneta ca are un bolnda - si i-am luat bruneta! :))
Si o sa mai primeasca de la niste rieteni asta:
http://www.amazon.com/Playmobil-USA-Inc-5763-Dollhouse/dp/B0009NWZT2
(o casuta de papusi mica, cu papusile mici- cica tare le place la fetite asta... nu pare grozava nici pe viu, dar cica le plac papusile alea mici asa simple... om vedea)
Sper ca nu va suparati pe mine, ca am pus link-urile astea. Stiu ca nu gasiti chiar asa acolo si stiu ca sunt f. scumpe .. Am vrut doar sa va arata ca sa va inspirati, poate gasiti ceva asemanator prin magazine sau chiar online si la preturi accesibile. Daca vreti, maine pun cu ce am luat pt. Lucas.
Ela76 spune:
Claudia - mai, mai, ce baiat chipes vad eu in pozele si filmuletele voastre!
Tare dulce mai e. Si ce mai seamana cu mama lui. Bravo pt poezii si exercitii fizice
. Imi pare rau pentru aventurile cu mobila, dar cred ca e ceva specific tarii asteia. Eu anul trecut m-am luat in coarnele mele de berbec cu cei de la Mobexpert, care uitau sa-mi mai aduca scaunul comandat. Ba ca nu venise, ba ca primisera altceva decat trebuia, ba avea spatarul mai mic, ba rotile altfel... La Silvarom alta experienta cu vanzatoarea de la showroom-ul fabricii, care desi a aflat ca venisem sa cumparam concret ceva, ne-a trimis la plimbare. Drept pt care le-am scris la firma despre aceasta, ei politicosi mi-au trimis scuzele, dar clar la ei nu mai merg. De-ale romanilor, cred, potrivit vorbei "las' ca merge si asa"
Abia astept poze din noul apartament. Imi inchipui ce petrecere va fi de Sf. Andrei.
Simo - ce ma bucur ca Lucas e bine, se vede clar ca scapa de viroza. Frumoase cadouri pt Mia, ce bine ca te-ai pregatit din timp. La noi papusile nu sunt cele mai bagate in seama, are deja tot felul de jucarii si nici nu prea apuca sa le bage in seama. Intr-adevar, cartile de povesti sunt la mare cautare si de fiecare data cand mergem la cumparaturi venim si cu cate o carticica noua acasa.
Va las, ma duc sa ma intind putin ca nu stiu ce are burtica mea de ma tot inteapa si nu prea-mi place. Mai ales ca deja tati a plecat si nici macar nu am cui ma plange pana miercuri ![]()
Pupici si o zi frumoasa!
Ela
12+ si
Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
Claudelu spune:
Simo si Ela, multimim de aprecierile la adresa ficiorului!
Ficior care a devenit de o smecherie iesita din comun![]()
Ati cerut poze cu apart. Uitati aici
Sunt super mega bucuroasa c acum dupa masa imi vin si celelalte 2 dulapuri care-s facute de sotul unei prietene 
SimoV spune:
Ela, sper ca au trecut intepaturile la burtica. Sa increci sa te odihnesti... dupa ce se intoarce sotul.
Clau - scuza-ma te rog, aseara asa ma grabeam cand am citit si am scris ca nici nu am vazut ca ai pus link cu poze cu Raul... Acum m-am uitat si asta imi place cel mai mult!
http://s4.photobucket.com/albums/y150/uscatica/RAUL/Noiembrie%202006/?action=view¤t=SA400007-1.jpg
E ca un batran sfatos! E atata de frumos!!!
Clau, apt este SUPER!!!! Sa il stapaniti sanatosi si sa fiti fericiti in el! Imi place f. mult camera lui Raul si bucataria este f.f. faina!!!
mariana tache spune:

Iar eu la ore mici! Zilele astea am dormit f putin; tot pe la 2-3 noaptea m-am culcat; azi am zis ca nu intru pe DC si uite ca m-a impins pacatul si sunt tot aici si la ora asta 
In primul rand: bine ai venit Stanca (Asi)! ma bucur tare ca te-ai hotarat sa scrii si la noi! Ca suntem fete faine
. Sa ne fericesti cu prezenta cat mai des!
Fetelor, forumul asta e o minune! Pe Stanca (Asi) am cunoscut-o aici, pe DC; am reusit sa ne vedem si in real life si uite ca ne-am ales cu o prietenie pe care eu o pretuiesc enorm; Stanca e minunata; desi ne cunoastem relativ de putin timp (~ 1 an) s-a dovedit a fi o prietene adevarata. Si are o familie uimitoare!
Stanca
si multumesc!
Si daca tot sunt la capitolul "prieteni forumisti" musai vreau sa amintesc urmatoarele:
- intalnirea cu Ela, Laura si Mickyyy este o ... f r u m u s e t e!
fetelor imi sunteti tare dragi! 
Codruta, ce bine ca ai avut un pic de timp ca sa ne spui despre voi! M-am distrat teribil de "plouing"-ul lui Tudor! Excelent; asta e antologica, jur!
Cum se inteleg baietii? excelent! ... pana il apuca nervii pe Stefan; nu stiu ce sa ma fac cu el ca f repede se enerveaza si strange din dinti, bate din picior, vrea sa loveasca si loveste (la mine se mai abtine; in rest nu conteaza); sper sa se mai calmeze odata cu trecerea anilor, ca altfel e jale; in general pot sa spun ca e un frate bun; se joaca f frumos impreuna; se distreaca copios impreuna; alearga de se zguduie casa; ce mai... ma bucur mult ca e asa mica diferenta intre ei ca tare bine le este asa! A! mai are o chesti Stefan: mereu ii ia jucariile lui Simon din mana; ala micu` s-a obisnuit ca de cele mai multe ori nu reactioneaza; il lasa sa i-o ia. Mereu ii spun lui Stefan: "of, mai copile, daca ai fi un pic mai cuminte, tare bine ne-ar fi!"
Simona, ma bucur tare pt ca am primit vesti si de la voi; e f imbucurator sa stiu ca Lucas isi revine tot mai mult; cu viroza cum mai stati? Astept pozele cu cadourile pt Lucas! Si mai astept poze cu copilasii tai!
Clau, ai o minune de baiat! Sa-ti traiasca frumuselul!
Si m-am delectat cu pozele de la casuta voastra; e f frumos apartamentul; sa-l stapaniti sanatosi si sa aveti parte numai de bucurii in el!
Si noi avem experiente negative cu "facatorii" de mobila! in ap vechi ne-a cazut mobila de bucatarie de pe perete de bine ce a fost montata (horor moment; am crezut ca-i explozie la bucatarie asa s-a auzit; era sa lesin, pe bune!) iar mobila de dormitor nu au facut-o dupa ce am comandat; iar in ap noi am facut mobila de bucatarie cu un nene ffff neserios. Oare toti sunt la fel?
Ela, e absolut mortala Cristinuca cu perlele ei! O
dulce! Sa stii ca eu nu am putut vedea pozele
nici in varianta redusa; nu se incarcau; imi arata semnul ala de loading; l-am lasat odata vreo 2 ore si tot asa l-am gasit! Mi-a fost tare ciuda.
Laura, voi ce mai faceti?
Lavinia, imi pare rau, dar Simon e promis la Bruxelle
. Uite, aici e o poza in care se vede ca baiatul e serios si se gandeste la fata chiar daca sunt la distanta ![]()
Cum a fost la plimbarea cu cocolina 1?
fetelor, multumim pt apecierile la adresa baietilor mai; sunt tare mandra ![]()
... ziceati careva de "zi de post"??? ![]()
si somn usor!
Mariana,
Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
LauraFlo spune:
Fetelor, va pup pe toate ! Tare m-am bucurat cand am vazut cat de mult ati scris. E asa de bine cand suntem active !
Simona, linkurile date de tine mi-au confirmat inca o data motivul pentru care ne intelegem noi bine. Si eu cam aceleasi cadouri le-am luat Dariei: o casuta de papusi in miniatura cu multe piese de mobilier, o printesa blonda (nu m-am gandit ca toate pe care le are deja sunt blonde, am sa incerc s-o schimb pe una bruneta, poate reusesc), un joc magnetic in care trebuie sa potriveasca hainutele pt baieti si fetite in functie de anotimp (am vazut intr-o dimineata la gradi cun trebuiau sa sorteze pe astfel de criterii hainutele) si, inca nu i-am cumparat, dar e o dorinta expresa a Dariei, un PRINTZ. Am observat ca se "scuza" fata de papusi cand se joaca ca nu are si un print pentru ele, iar cand o intrebi ca vrea sa-i aduca mosul spune ca role si un print pentru papusi .
Mama si soacramea vor sa puna bani impreuna si sa-i cumpere un laptop din acela pentru copii. Daca aveti deja sa-mi spuneti si mie ca eu una nu stiu sa le consiliez.
Ela, sper sa treceti cu bine (sa nu te obosesti prea tare) de cele trei zile cand sunteti singurele. Cat despre bani....UFFFF ce m-am saturat de facut liste si listute ca sa ne incadram cat mai bine in banii de salariu. Noi de Mos Nicolae vrem sa-i cumparam o carte de pictat (am vazut la Humanitas si nu numai ). E o carte in genul celor de colorat dar are o hartie speciala care merge pictata cu acuarele. Si bineinteles ca dulciuri. Noi cand eram mici de abia primeam o portocala si o ciocolata.
Ce vremuri am prins si noi !
Mariana, si mie mi-a priit intalnirea cu tine si tare as vrea sa se repete ! Cred si eu ca baietii tai sunt promisi la cat de frumosi sunt!
Lavi, sper ca v-ati relaxat! Iar pretendeti pentru Hanna cu siguranta gasesti usor ca-s frumoase foc fetele !
Codruta, chiar ca e dulce Tudor cand vorbeste asa ! Stii, in una din zile imi spune Daria ( m-a auzit vaitandu-ma de kg) ca am burtica . Eu ii spun ca am acolo un bebe; daca-i stii ce s-a suparat ! " Ata e bultica mea ! Eu stau acolo !" Imi inchipui ca daca va avea un fratior sau o surioara tot geloasa va fi si ea !
Clau, super ca de obicei Raul ! Iar casa ati aranjat-o cu tare mult bun gust ! Bravo ! Indiferent prin cate ati trecut merita !
Sa petreceti frumos de SF. Andrei !
Si la noi e mare sarbatoare ! Sf. Andrei e patronul spiritual al Galatiului ! Cand am venit dimineata la munca, am vazut ca era plina Faleza Dunarii de masini incarcate cu minunatiile mesterilor. De abia astept sa-mi umplu sacosele cu cadori pentru ce-i dragi. La noi decembrie e plin de sarbatori: nasa si fina implinesc anii, vineri botezam, apoi Craciunul... Ce bine !
Chiar voiam sa va intreb; am cumparat tot ce era necesar pentru botez, dar m-am impotmolit la crasma. Daria a avut o paturica ca si crasma, dar finuta Denisa are deja prea multe. M-am gandit sa-i cumpar un material sau chiar o lenjerie pentru patut, dar vanzatoarea mi-a spus ca trebuie sa fie neaparat alba...Sunt intr-un mare impas. Ce trebuie sa fac ? Cum trebuie sa fie o crasma ?
Acum va las, trebuie sa ajung la primarie. Sa aveti o saptamana excelenta !
Ela76 spune:
'Neata!
Doar rapid, pentru Laura: eu crasma o cumparam ca atare de la magazinele cu hainute de copii, impreuna cu fasa (cu roz pentru fata si albastru pt baiat). E o bucata de panza alba, eventual brodata, cam de vreun metru patrat, merge pusa pe post de cearsaf in patut.
Pupici si o zi buna tuturor, sper sa mai revin pe dupa-amiaza!
Ela
12+ si
Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
Mickyyy spune:
Neata si de la noi.
Claudelu, bine-ai revenit! Imi pare rau ca ai avut probleme cu mobila, bine macar ca s-au rezolvat intr-un final. Si eu am trecut prin asta, si stiu cum e, n-am patit-o la fel de rau ca tine, dar si ai mei au fost neseriosi pana peste urechi....noi deja ne mutasem si nu aveam toata mobila si stateam cu ele insitare peste tot.
Am reusit sa vad si pozele, Raul e un scump, si seamana cu mami ceva de speriat
!
codritu...chiar ca trece repede timpul...cand ai scris ca Petra are deja 5 luni nu-mi venea sa cred
...traim cu impresia ca are vreo 2-3
. Stai sa mai creasca putin, sa vezi ce incantat va fi Tudor ca are o tovarasa de joaca.
Cat despre gradinita, noi mai amanam putin la Malina...tati ar vrea sa o dam mai repede, dar eu vreau sa asteptam primavara, ca acum e perioada cu cei mai multi virusi....si n-as vrea sa o tina dintr-o raceala in alta.
Simo, sanatate multa lui Lucas, sa treaca viroza repede
repede! Offf...abia-si revenise....
Mi-au placut cadourile...cred ca o casutica asemanatoare ar trebui sa le iau si eu, sigur le-ar place. Acum sa vad cum stau cu bugetul..ca la ora asta e spre rosu.....
Laura, nu stiu ce sa-ti zic de laptop....cred ca stiu jucariile alea, s-ar putea sa-i placa, dar sa nu creeze dependenta pe viitor. fetele mele's innebunite dupa teletubies si aseara a gasit tati un joculet pe net (pe site-ul celor de la bbc) unde iti creezi propria poveste cu teletubies. Cred ca malina ar fi tare incantata sa se joace acolo (e un joculet simplu simplu), dar tati zice (si cam are drepatate) ca e prea devreme pentru calculator.
Ela, esti curajoasa cu culorile...mie mi-e teama sa-i iau malinei acum .... cred ca o sa gasesc pictati toti peretii. Probabil daca ar fi fost doar malina, mi-as fi facut curaj, dar si cu daria langa ea.....sigur nu.
Si legat de burtica, am o colega de serviciu care are cam tot 12-13 saptamani graviduta, de fiecare data cand ii vad burtica ma gandesc la tine
. Chit ca deocamdata nu se prea vede.
Sa va zic ce-mi face Malina....de vreo cateva zile ma bazaie la cap ca ea vrea un fratior
. Iar eu tot visez ca's gravida! Desi teoretic nu am cum sa fiu acum, si practic n-am nici cel mai mic motiv de ingrijorare.
Hai ca tre sa fug putin...mai voiam sa zic ceva dar am ceva urnet de facut....mai povestim.
Sorry ...n-am ajuns sa pun poze ![]()
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete:
Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004)
Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)
Claudelu spune:
Neata!
Repede ca n-am timp, am revenit la munca si m-am socat cand am intrat in birou...in lipsa mea nimeni n-a facut nimic 
AM intrat pentru ca am vazut ce scrieti, cum ca Raul seamana cu ma-sa...nuuuuuuuu...daca ati vedea poze cu tacsu cand era de varsta v-ati schimba parerea....e picatura din Claudiu ...ceva ceva are si de la mine dar putin rau de tot ![]()
Offfffffffff iar telefon 
asi spune:
Multumesc fetelor de primire.Mariana
speciali.
Eu sunt foarte mandra azi de Razvan.Cand m-am dus dupa el la gradi l-am intrebat ce poezie are de spus la serbare si spere surprinderea mea mi-a zis poezia.Nu am fost surprinsa ca stie poezia ci faptul ca e in engleza.Ma uimesc copii astia cat de repede invata.
Si eu m-am gandit ca de Mos Nicolae sa ii iau ceva creioane colorate + caiete si carticele.De Craciun an comandat de la buburuza un excavator cu pedale.I l-am aratat si el la ales.Asa ca acum nu are decat sa fie cuminte sa vina Mosu'.
Laura ce fain o sa fie de sf.Andrei la voi, la Galati.
Simo nu avem decat sa asteptam sa iasa si molarii astia.Cica sunt de 2 ani dar la noi poate vor fi de 3
.
Razvan(07 martie 2004)
si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.