Copilasi martie-aprilie 2004(81)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Lavi, Mariana - ce copii frumosi am vazut in pozele voastre! dulci pentru voi si pitici!
Laura - la Daria nu au inceput pregatirile de serbare?
Asi - bine ai venit sau mai bine zis, bine ai revenit! Multa sanatate puiului, of, grele mai sunt enterovirozele astea...
Aseara fii-mea a facut febra, nu mare, 37,5 C. Dimineata nu mai avea, sper sa nu fi facut la gradi astazi. Vad eu diseara.

Ela 12+ si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput

Ah, uitasem: noi am avut toti molarii la 2 ani, cred ca un pic cam devreme. Dar avem un prieten care nu are canini nici la 2 ani si ceva, deci fiecare copil cu felul lui.
Mickyyy - asteptam poze!

Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Am aparut si eu, sa vad cat ma lasa Petra. De citit va citesc, dar nu prea pot sa scriu ca sunt cu ea in brate tot timpul, acum am pus-o putin in leagan sa vedem cat sta. Se plictiseste repede de tot si trebuie plimbata si intretinuta ca altfel e jale, efoarte activa si nu doarme mare lucru.
Am vazut pozele Mariana, si daca nu stiam ca esti de la maramu si il vedeam pe Stefan as fi ghicit de unde va trageti ce fetzisoara de maramuresan are, cel putin pentru mine. Sa fie sanatosi si cuminti. Am sa incerc sa mai pun si eu niste poze. Cum se mai inteleg baietii tai?
Laura, sper ca e mai bine la gradi, Tudor a plans o luna in fiecare dimineata si nici acuma nu merge cu placere, nu stiu de ce nu ii place, daca continua tot asa poate o sa incerc sa gasesc altceva pentru la anu', asta imi e foarte aproape si de aia l-am tinut aici.
Lavi, chiar ca trece repede timpul, nu demult nasteai, dar ce vorbesc eu ca printesa mea mai eputin si face 5 luni, uh, parca prea repede. Ma bucur tare ca sunt cuminti ale tale si te poti bucura din plin de momentele astea. La noi tot asa Petra agitata si Tudor gelos. Ea tare il iubeste cum il vede i se lumineaza fata si ii rade chiar si cand o loveste, daca ar fi el mai finutz cu ea as putea sa ii las mai mult impreuna, dar asa tot timpul trebuie sa fiu cu ochii pe el. Apropo de jocuri, el bietu' isi ducea un catel de plush la colt ca nu a fost cuminte, ce univers are si el!
Mickyy tu nu incepi gradinita cu Malina? La voi nu a fost Malina geloasa? Cum v-ati descurcat cu doua?
Ela, sanatate la Cristina. Cum te simti? Asa cum spune Lavi, daca poti gusta din plin sarcina ca timpul trece fara sa simti si te vezi cu bb in brate. Eu as mai vrea unu, dar dupa Petra cred ca gata cu distractia de genul asta, ne-a pus capac, desi mor dupa ea.
De noi ce sa va mai zic, incercam sa stam pe afara cat mai putem si cat mai e vremem buna, as vrea sa fiu si eu asa activa ca si Lavi, dar sunt tare puturoasa cu mersul pe bicicleta, prefer sa merg pe jos. Petra baga tot in gura si rade la toata lumea, e mortala cand isi arata gingiile, da din picioare toata ziua, ea pedaleaza mai mult ca oricine, doar cand vine vorba de somn e jale, nu vrea sa doarma oricat ar fi de obosita si mai ales seara e cam circ ca daca ea plange si face circ se apuca si Tudor sa planga sau sa ne strige la fiecare minut. Tudor e foarte activ, nu sta locului un moment, nu are rabdare sa faca nimic, citit povesti, desenat, nu sta decat cateva minute si apoi pleaca si vrea altceva. Povestete non stop, canta, si mai amesteca limbile, cred ca e o varza in capul lui. Intr-o zi a spus ca afara plouing, nici nu stiu cum sa scriu, sau mami pune mainile sur la tete, engleza, franceza, romana totul e la gramada la el in capsor.
Simona, ce mai faceti voi? De Nedda ce mai stii, cum e Lara la gradi?
Va pup si va urmaresc din umbra.

Comorile lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaviB spune:

ioooooooooooooooooooiiiiiiiiiiiiiiii ce copii frumosi aveeeeeemmmmmmmm!
Am vazut si eu pozele marianei si ale elei. super super super!!!

Mariana ai niste flacai.....no comment!!!Ti-am mai zis cred ca mai am o fetitza , nu?!
Cand ma mai vezi pe net sa ai ora cea mai reala a postarilor mele scade o ora (totul apare la ora ro, aici stii doar ca e o oara in minus)
de la fetele mele pt baietzii tai

Ela frumusica domnisorica ta.Pacat ca nu am putut mari pozele sa-i pot admira buclele mai de aproape.(nu stiu de ce dar la clik pe poza sa se mareasca,imi spunea "greseala")

Asi bine ai venit (se maresc randurile ardelenilor )
un baietzel super ai si tu. Asteptam cat mai multe vesti.

Mickyy ma bucur din sufltet ca esti multumita de noua bona. ai vazut....ca intotdeauna vine randul la bine , fiecaruia.PUsi si asteptam poze

Cam atat azi ca....tre sa plec cu fetitza ai mare.I-am promis ca azi iesim numa`amandoua.(ne ducem la niste preteni)

Va pup si....daca nu mai intram va uram un WE faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn

pusssssssiiiiiiiii

Lavinia, mami de doua "cocoline": Hanna (16.04.2004) si Thea (22.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Uuuu, acuma vad ce m-am lungit, ca o zi de post, sper sa aveti rabdare la citit.

Comorile lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaviB spune:

codrutzo te citesc eu minteni insa s-a trezit cocolina ai mica , tre sa .i dau tzitzi.
#Pana plec cu ai mare poate revin.

oricum ma bucur ca ai scris atat pe semne ca iti e maibine tie si copilasilor tai

hai ca revin

Lavinia, mami de doua "cocoline": Hanna (16.04.2004) si Thea (22.10.2006)

Mergi la inceput

Salutare tuturor!
Am adormit-o pe maimutica si am profitat ca sa mai deschid calculatorul asta (macar sa vad daca mai merge)
Codruta, ce ma bucur ca ai reusit sa scrii mai mult. Ca ma intrebai> sincer, sunt momente cand nici nu-mi dau seama ca sunt gravida, parca abia incepe sa se vada ceva burtica, dar mai reusesc sa intru in blugii mei obisnuiti (avantaj suncile de pana acum, bine depuse in jurul taliei, astfel ca aveam numar mai mare la pantaloni). Eh, am inceput deja sa merg des la baie, mananc de rup (sper sa fie un copil mancacios, nu cum a fost Cristina), as dormi de la 9 seara de s-ar putea (dar nu se poate), dar in rest ma declar ok.
Bine ca Petra e un copil activ si vesel, inseamna ca are incarcator super-rapid la baterii si nu-i trebuie mult somn. Tudor cred ca e un simpatic cu cele trei limbi ale lui!
Cristina a inceput sa faca si ceva sedinte de germana la gradi. Mai am eu idee cat de cat sa ghicesc cuvintele, dar la cantecele ma predau. Culmea e ca pare ca si retine cate ceva, caci i-am citit textul cantecului de pe foaia pe care mi-au dat-o de la gradinita si repeta f sigura dupa mine, se vedea ca exersase. Banuiesc ca la serbare vor avea acest cantecel, vad eu atunci ce-o iesi.
Am fost dimineata la cumparaturi si am facut impreuna lista - pe care am uitat-o insa acasa . Dar ea si-a amintit destul de bine ce era pe acolo, mai ales ca vrea suc de mere (asa i-a venit ei sa treaca pe lista) si tuburi cu culori pt pictat. Pentru astea din urma a promis ca e cuminte, cuminte si asa a si fost, iar cand a vazut ca i le-am cumparat, m-a luat de gat si mi-a zis 'multumesc, mami'. Eh, uite asa m-am mai topit putin...
Pasiunea ei in ultimul timp e legata de carticele - de povesti, de colorat, tehnice, orice. Toata ziua ar rasfoi si ne-ar citi (chipurile) din ele. A dat peste niste cursuri din facultate de economie mondiala si sa vedeti cu cata convingere imi citeste din ele: 'a fost odata ca niciodata, ca de n-al fi nu s-al povestiiiii... o plintesa cale avea niste suloli..' (asta era Cenusareasa)
Cu mancarea - Doamne, multumesc! - nu mai avem probleme. Nu mananca f mult, in weekend sa nu vada supa sau ciorba, dar deschide gurita si papa ce-i dau pana zice ca nu mai poate. Apoi mai ia si ceva dintr-un fruct, asa ca ma declar multumita.
Nu mi-a mai facut nici febra, sunt tare fericita. Astept pe marti rezultatul dela exudatul faringian si nazal, sper sa nu iasa nimic rau. In rest, ne pregatim sa ne descurcam 3 zile fara tati, care va fi plecat in delegatie, sa vedeti atunci oboseala pe mine!
Gata, vedeti aici ce inseamna 'zi de post'! Pupici si multa sanatate tuturor!

Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

Pai nu pot sa nu scriu cand vad atatia copii frumosi!

Ela - ce frumusete de par si de fetita!!! Nici eu nu am putut mari pozele... Ma bucur ca te simti bine. Si m -am distrat cum citeste Cristina din cartile de economie!! Sunt tot mai scumpi acum!

Mariana - niste flacai pe cinste!!! Blonzi si frumosi!

Lavi - si fetele tale, ce sa mai zic... frumusele foc! Ma bucur ca e cuminte si cocolina 2! Sper ca v-ati distrat frumos numai voi doua cu cocolina 1 :)

Codrutza- sper sa se mai linisteasca Petra, ca imi inchipui cat ti-e degreu toata ziua cu ea in brate. Bineinteles ca Tudor e gelos fc cand te vede toata ziua cu ea... scumpul de el. Bravo lui ca prinde din toate limbile! O sa vezi ca azi maine nu mai incurca nimic si va vorbi la perfectie 3 limbi!!! Bravo!

Asi - bine ai revenit! Frumoase poze!!! Frumos baietel!!! Mai scrie. Si alor mei le-au isit molarii f. devreme, cred ca inainte de 2 ani. Dar cum zicea si Ela -fiecare copil e altfel...

Noi suntem bine. Doar ca Lucas iar mi-a facut ceva viroza - a vomat o data, a avut 2 scaune moi, un pic de febra, sa vedem... sper ca se opreste asa...
Mia e cuminte foc in continuare.
va pup ca am treaba multa.

Mergi la inceput

Simo - acum 5 minute ma gandeam la tine, pe cuvant de onoare! M-a tinut Cristina langa ea pana a adormit, cica sa nu plec si mi-a dat o explicatie de m-a dat pe spate: ca daca eu plec, ea vine dupa mine si tati o vede in camera noastra si o intreaba de ce nu doarme inca si ii spune sa meraga in patutul ei, asa ca nu ma mai lasa sa plec deloc, nici pana la baie, chiar daca fac pipi pe mine Si in timp ce stateam linistita langa ea ma gandeam la voi...
Of, multa, multa sanatate lui Lucas, sper ca deja i-a trecut. Virozele astea-s tare suparatoare, mai ales cand sunt si varsaturi. Ai grija sa se hidrateze bine. si pt Mia scumpa! Poate ni-i mai arati si noua intr-o poza, ca nu i-am mai vazut de la sarbatorile de anul trecut, daca nu ma insel sau poate chiar mai demult.
Si mai voiam sa intreb de Daniela, ce stii de ea, sper ca nu e suparata cumva si de aceea nu mai da pe la noi. Multi din partea noastra si poate ne mai zice ceva de ea si de Lara.

Ati inceput deja sa va ganditi cu ce va veni Mos Nicolae? Eu sunt in pana de idei (ca de bani sunt mai tot timpul ). Anul trecut s-a nimerit ca nu aveam decat 100.000 toti banii de cadouri, asa ca d-ra mea a primit o carte de colorat, Capra cu trei iezi, de care s-a indragostit pe loc si o pastreaza cu atentie si acum. A costat vreo 20.000 lei, nu mai mult, dar efectul a fost maxim. Asa ca nici nu stiu ce sa zic, trebuie sa ma gandesc bine ce ar atrage-o cu adevarat. (acuarelele stiu ca sunt succes garantat, dar mi-ajung 3 seturi pana acum)
Noapte buna si sa auzim de bine!

Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Salutare!
M-ati dat disparuta?? ei nici chiar asa V-am tot citit dar n-am mai avut si putere sa va scriu...am avut doua saptamani super agitate, Doamne multam am reusit sa scap de stres. Intr-un final am reusit sa terminam si cu aranjarea apart Azi nu mi-a venit sa cred ca toate-s la locul lor, bine mai putin 2 dulapuri care vin pe hol si vin saptamana asta. In rest credeti-ma ca pe cat de incantata sunt de mobila nu mai recomand nimanui sa-si cumpere mobila de la faimoasa firma Staer Niste nesimtiti si jumate Cand am luat mobila mi-au spus ca transportul e gratis, dar au uitat sa mentioneze ca nu mi-o duc pana sus Asa ca dupa ce m-au amanat a venit si minunata zi in care apar. Ma suna un tip si ma intreaba daca am cine sa mi-o duca sus...zic nu (ca eram doar eu acasa) si ii zic sa vina cu ea ca ne itnelegem....bun, vine si imi zice scoru...200.000 etaju...ok....mi-o baga in casa si un altu sta sa ii dau banii...intind 200.000 la care tipu " pai 200.000 de persoana" nu va zic cum mi s-a ridicat tensiunea...au fost 4 Am pus mana pe telefon si am sunat la firma...ce scandal am facut, nu-i adevarat Apoi desfac mobila de bucatarie si surpriza, era alta culoare (mult mult mai inchisa decat ce am comandat noi)...alt scandal...se pun sa-mi monteze camera lu Raul si constat cu stupoare ca patu n-are suport de saltea...instantaneu mi-a sarit mustaru Sec imi zic ca l-au uitat la firma Credeti-ma ca din ziua in care mi-au montat biblioteca si camera copilului cred ca a durat aproape o saptamana, in care zi de zi am sunat la ei, pana intr-o zi cand s-a infuriat Clau si i-a amenintat cu Protectia Consumatorului...nimic mai frate, nu i-a impresionat....tot in ziua aia a cerut numarul de telefon a directorului din Arad si de la acel telefon pana in momentul in care mi-a fost toata mobila montata a durat mai putin de 1 ora Firma lu peste
In sfarsti azi am reusit sa le punem pe toate la loc, se pare ca luni vom avea gaz si sper ca pe 30 nov (cand e Sf. Andrei) sa fim mutati. de fapt pe 30 oricum suntem acolo ca vrem sa-l sarbatorim pe Raul in casutza noastra
Pe langa tot stresu asta, saptamana asta Raul s-a imbolnavit...mi-a facut febra 40...a facut rosu in gat si de 4 zile suntem tot pe antibiotice si inca nu pot spune ca e 100 % vindecat

Luni reincep munca ( de 2 saptamani sunt in concediu) si mi-e groaza ca-s mai obosita ca niciodata

Gata, cred ca m-am intins cat o zi de post, dar voi ma iertati, intru rar dar nu ma las

Am si eu cateva poze noi cu Raul...acum seara am avut sedinta foto

Aaa si inca ceva...ma scuzati ca nu v-am scris fiecaruia cate ceva dar nu mai pot, pic aci de somn

Mergi la inceput