Copilasi martie-aprilie 2004(81)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LaviB spune:

ioooooooooiiiiii fetele azi a implinit cocolina ai mica o luna. Doamne ca nici nu.mi vine sa cred.Zboara timpul asta nu glum....asa ca Ela draga daca ai de gand doar doi copii sa faci, (nu te mai gravidesti si la bb nr 3 adica) incearca din rasputeri sa gusti fiecare clipa a sarcinii ca trece super repede.(sper sa-ti fie si bine sa ai ce gusta ca de nu..)
chiar mai spune-ne si noua de Cristinutza.

Mariana ce ne mai povestesti si tu de smecherasii tai dragi??

Laura faza cu plansu mai e din cand in cand si la noi valabila.Sunt dimineti cand nici nu o intereseaza cand si cine o duce insa sunt dimineti cand plecam bucuroase de acasa si la gradi pune botul si imi cere si mie sa raman cu ea.
parerea mea e ca pana la 16 e cam multicel pt inceput la varsta lor.Las.o pana la 12 si eventual de la anu`sa o bagi la progrm prelungit
Bafta multa si dimineti cat mai linistitoare!

Codrutza ne pare rau ca Petrutza noastra e nelinistita.sper sa-si revina.(ce mai face / zice tudor?)

La noi merge totul bine. A inceput si Thea de cateva seri sa se vaite de colici insa asta cred ca e si datorita faptlui ca am facut niscaiva experimente cu mancarea.
La Hanna, vb mamei, am fost mult mai stricta la ce bag in gura insa acu...mai pap si ce nu trebe.
Oricum nu ma pot plange, dupa cum v-am mai zis e la fel de cuminte ca si Hanna (spre "ciuda" unora) Chiar luni la grupul de mamici - bebici s-a discutat pe tema asta si toate fetele de accolo m-au considerat ff baftoasa ca si al doi-le bebic e un cumintzic.(deh! fiecare dupa cum merita - le-am rs) (Codrutza nu da ca nu vreau sa te supar pe tine)

Hanna e si ea o blanda si dragutza la adresa Theei.V-am spus poate ca atunci cand vine de la gradi pune repede gecutza in cuierasul ei si fuge la Thea sa o pupe. Am observat totusi si o mica gelozie de ex cand ii dau sa suga Theei si Hanna e ceva cam obosita, vocifereaza si chiar plange si spune:"Thea nu papa, Hanna papa tzitzi" sau de ex azi i-am desenat o mic familie (mama, tata si doi copii- o fetitza si un bb), le-am decupat si ne-am jucat cu ele.La un moment dat a trebuit sa-i dau la ai mica tzitzi si am lasat-o pe H sa-si contiunue jocul.
Am vazut cu tot vb cu ei, eram noi adica eu , papi, ea si Thea si ne aseza in ordine diferita insa nicioada nu era Thea langa mine.Tot timpul bb-ul era ori la tatic in brate ori la fetitza (adica la ea) , langa mamica (mine) era tot timpul ea.
MI-a parut rau insa am lasat-o sa-si "descarce" si sa-si exprime macar in modul asta gelozia. (ce faza, nu?")
Oricum nu ma plang ca si-a acceptat usor "soarta",

Gata va pup ca iar m-am intins cat o zi de post.Ma duc la somnic ca....ma trezesc minteni.

pusilici

Lavinia, mami de doua "cocoline": Hanna (16.04.2004) si Thea (22.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Buna.... dimineata (cred)!

Tocmai am terminat de pus pozele noi cu copilasii. Le puteti vedea aici

Lavi, ce faci la ora asta pe forum? nu ai somn? Ce ma bucur ca Hanna e asa draguta cu surioara! Super frumos v-ati jucat voi cu familia desenata!

Codruta, un si de la noi; te asteptam cu mai multe povesti!

ca fug la somn!

Ps. Ma trezesc la 6.30 deoarece fug la spital sa scot numere de consultatie pt cineva .

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Buna dimineata ! Am citit un banc tare dragut :

La maternitate, in sala de asteptare trei barbati stau cu sufletul la gura. Iese moasa si il felicita pe primul: - Felicitari aveti gemeni !
- Doamne, ce coincidenta, eu chiar lucrez la Minessota Twins...
Dupa o ora iese aceeasi femeie si spune celui de al doilea tatic:
- Incredibil, aveti tripleti !!!
- Nu pot sa cred, ce coincidenta, eu lucrez la 3M Company.
Al treilea lesina.
- Ce s-a intamplat, intreaba moasa ?
- El lucreaza la 7UP...

Mergi la inceput

Mariana, sunt superbi !!!!!!! Trebuie sa ne dai si noua reteta ta de facut baieti asa frumosi ! Ariciul cel mic e bestial ! Fotomodel ii faci pe amandoi ! Aaaa, si mi place poza cu tati cel mandru la televizor si zambetul tau din poza de la botez. Te pup, mare bucurie mi-ai facut cu pozele voastre.
Lavi, chiar ca tare de tot faza cu Hanna. Ce-o fi in mintea copilasilor nostri ????? Sper sa meraga si la noi gradi mai bine. Te pupacesc si pe tine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Salut! Hai ca am reusit cu pozele aici, sa-mi spuneti daca se vad!
revin mai tarziu!

Ela 12+ si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Salutare fetelor!

V-am citit si am vazut ca sunteti o gaska foarte faina.Suntem si noi trecuti pe lista dar nu am indraznit sa intru pana acum.Pe fiul meu il chema Razvan (Ioan Eugen Razvan).
Noi mergem la gradi din septembrie si asta a deveit o mare placere pentru Razvan.

Vreau sa va mai zic ca am o prietena foarte draga aici pe Mariana
Ce ziceti ne primiti si pe noi?

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Bineinteles ca te primim cu mare drag Asi. Asteptam povesti despre voi. Ma duc sa vizionez pozele voastre.
Ela, ce dor imi era de Cristinuca ! Pupa-i si pentru noi buclele !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Bun venit asi . Nu suntem noi prea vorbarete, ca alte mamici, dar va primim cu bratele deschise.

Ela, mariana, Lavi, v-am admirat pozele, toti sunteti niste scumpi .

Hai ca poate imi fac timp si eu diseara sa va mai pun niste poze cu noi, sa vedeti ce obrajori bucalati a facut Daria in ultimele saptamani, ca de cand cu bona cea noua a inceput fata mea sa se ingrase. C-o fi sau nu meritul ei, n-am de unde stii, dar se vad (si mai ales se simt, atunci cand o iau in brate) kilogramele in plus (de fapt sutele de grame...ca la varsta ei nu sunt salturi spectaculoase in greutate )!

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

Mergi la inceput

Multumesc de primire!

A propos de greutate noi suntem cam "balerini" de felul nostru.In plus acum 3 saptamani pe fondul unei laringite a facut si o enteroviroza.Saracul de el a bolit aproape o saptamana.Am fost in extaz cand a inceput sa ceara de mancare.
Acum mananca destul de bine.E cam lenes la mestecat dar ne descurcam.
In 14 decembrie va avea prima serbare si va fi om de zapada.Edcatoarea lui mi-a zis ca trebuie sa zica si o poezie.
Deja mi-am facut programare la coafor sa fiu frumoasa la prima serbare a lui fiu-mio.
Abia astept dar am niste emotii.....

O seara frumoasa va doresc.

Mergi la inceput

Am uitat sa va intreb mai e vre-un copilas din gasca care sa nu aiba molarii?
Lui Razvan inca nu i-au iesit.

Mergi la inceput