Copilasi martie-aprilie 2004(81)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Buna seara, dragelor!

Multumesc pt gandurile bune! Si eu ma mir cateodata de unde atata optimism; dar sunt convinsa ca totul se va termina cu bine... si asta cat de curand

Lavinia, iti spun si eu ca esti fenomenala; se citesc printre randurile scrise de tine: energia, fericirea, linistea interioara si implinirea. Sa-ti fie mereu asa de bine!
Ce m-as duce si eu cu baietii la un curs de dans! Dar nu am auzit la noi de treaba asta .

Mickyyy, nu se poate sa ne parasesti! De ce? Nu ne lasa cu ochii-n ceata!

Ela, cred ca imi trebuie o perioada buna sa uit de faptul ca ai fost la Cj si nu ne-am intalnit; ma simt ca o gazda nashpa; stii vorba aia: "hai la noi ca eu plec de-acasa"; no, asa ce va am facut si eu
Lasand maseaua la o parte, cum te simti?
Cristinuta ce mai face? Tot la aceeasi gradi?

Clau, tu pe unde umblii?

si somn usor!

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaviB spune:

ziua buna!

cica-mi trag suflu la pc pana fi-mea isi termina siesta la baie

am vrut sa-mi trag suflu. "ma striga" ai mica

hai ca revin

Lavinia, mami de doua "cocoline": Hanna (16.04.2004) si Thea (22.10.2006)

Mergi la inceput

Ce-ati patit azi, fetelor? Miroase a weekend in zona; deja?

Lavi

Somn usor!

Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Salutare!
E weekend, intr-adevar! Si fiind si o vreme tare placuta zilele astea, am stat destul de mult pe afara, am cules frunze, am alergat, ne-am dat in leagane, topogane si balansoare.
Acum ne pregatim de iesit in oras, sa combinam ceva cumparaturi cu un loc de joaca.
Numai sa se termine meciul de handbal de la tv - hai Romania!
Mariana - hai, nu-ti mai face atatea griji, ti-am zis eu ca ne vedem noi cumva mai pe indelete, ci copii cu tot!
O seara placuta si o saptamana usoara!

Ela 10+ si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput

Serus fetele!

cica m-am pus la pc sa descarc numa niste poze insa ca tot sunt in zona am intrat si la voi.

Fetele ce faceti, ce fac copilasii?! Se pare ca iar se trage chiulu? (spre norocul meu ca nu am mult de recuperat cand trag si eu chiulu`)

Vorba Elei si a Marianei, se simte we-ul , probabil fiecare care mai de care ocupati.
si noi am fost sambata in super agitatie iar duminica mi-am trimis sotul cu ai mare la plimbare cu bicicletele (deh! sa.si intre sotul in mana ca de la 1 ianurie tre sa mai stie si el ce e aia - intra ro in ue si sper sa-mi recunoasca si mie carnetul de soferi), pe mamam am postat-o la cocolina doi si eu m-am tzapat in baie si am stat asa de dor ce-mi era vreo doua ceasuri bune.Ioooooooiiiiiiiii si ce bine mi-a mai priiiiiiiiiiiinnnnnnnnsssssss (am acumulat energia pt mers azi cu bici la intrunirea de mamici-bebici de lunea si asa energie am avut ca mi-am rupt schimbatorul de viteze, fir-ar ))

Ca tot ma intreba Ela,reteta mea e urmatoraea:ai carnet da`n-ai drept de condus aci, ai copii si nu e ca la ro sa-i pui pe strada sau cu vecinii sa se joace, ci tre sa intreprinzi tu una alta, deci....de musai suntem asa activi )
Faza e ca ne place mult sa ne miscam si chiar si Hannei ii place la aer liber, deci....aer, sport = sanatate, vom face pe mai departe)

cam atatica, hai ca incerc sa pun niste pozutze si apoi fug la nani ca....vine la 2 datu`de tzitziloi

paaaaaaaaaaaaa

Mergi la inceput

am pus poze cu prima cocolina .

Promit ca vor urma si cu cea de-a 2-a

noapte usora somincuri dulci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Dulci tare cocoline tale , Lavi ! Asteptam poze si cu cea mica !
Mariana, sper din tot sufletul sa se limpezeasca si la voi problemele. Ce fac flacaii ? Poze noi cu ei cand ne arati ?
Ela, nu ne-ai mai povestit de mult de Cristinuca, iar de poze ce sa mai spun. Cum e la gradi ?

Fiica mea inca plange la gradinita dimineata; nu mananca acolo prea mult, e rupta de foame cand o ia mama la 4. Povesteste despre ce face acolo doar cand are ea chef, educatoare spune ca participa la activitati, dar ma rupe dimineata cu plansul. Nu plange pe drum, dar cum intram in clasa incepe "Stai cu mine, nu pleca la serviciu tau ". Poate ii trece, deja ai mei parinti se gandesc sa o lasam doar pana la 12, dar eu vreau sa mai incerc.

Mergi la inceput

Sunt rupta de somn si inca mai am un pic de treaba; imi pica ochii pe taste!

Laura, ce rau imi pare ca Dariuta nu s-a adaptat inca la gradi. Dar sunt convinsa ca se obisnuieste si ca o sa fie bine pana la urma; eu cred ca nici programul pana la 12 nu e rau daca ai bunici disponibili sa o ia pe Daria la ei pana iesiti de la servici.

Ela, si de la mine pe burtik!

Lavi, f frumoase poze; le asteptam si pe alea cu cocolina 2!

Ela, Laura, voi nu ne fericiti cu poze?

Eu ma pregatesc sa pun ceva noutati de 3 zile, dar nu apuc de somn; dar se va intampla evenimentul in curand.

si somn usor!

Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Fetele am intrat doar sa va pupic dulce ca nu pot sa scriu de Petra mea, care e din ce in ce mai fitzoasa. E ora 1 noaptea si sunt rupta, sper sa ma lase maine sa va mai scriu de noi.

Comorile lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Buna dimineata!
Ma tot straduiesc sa pun poze noi, dar vad ca am si eu noua versiune de Yahoo! Photos si nu mai merge sa setez albumul Public. Le-am trimis un mail si sper sa primesc un raspuns.
Lavi, ce domnisoara frumoasa aveti! Si ce simpatica e Thea in ditamai combinezonul acela, la biserica! Buna reteta ta! Deci cateodata e bine sa nu ai permis, te obliga la mai multa miscare. Ce mi-ar placea sa fie si in Bucuresti conditii de mers cu bicicleta, dar nu vad sanse prea curand.
Laura, Cristina are un coleg cu aproape 1 an mai mare ca ea, care in fiecare dimineata bazaia, pana de curand. Dar in 5 secunde de la placarea parintilor era de o veselie debordanta si ai fi jurat ca nu a plans in viata lui. Poate ca la inceput a plans de-adevaratelea, insa dupa un timp eu cred ca o facea numai de dragul de a-si tachina parintii. Mult succes in continuare si fii optimista!
Codruta - un dulce si pt tine, sa fii puternica si sa ai multa energie pentru Petra!
Mariana - primit pupicul pe burtica, multumesc! Odihneste-te (cum/daca poti) si revin-o cu forte proaspete!
Malina, Katalina... ce mai faceti?

Ela 11+ si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput