Copilasi martie-aprilie 2004(81)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LaviB spune:

serus fetele!

in primul rand bine ati revenit Mariana, Corina si Andreea. Ne bucuram ca sunt copilasii bine si speram ca si la voi sa fie la fel.
Eu scriu acu rapidulescu unu scurt (sper sa reusesc) ca tre sa ma duc dupa Hanna la gradi.

Simona de cate ori citesc mail-urile tale am pielea gainii nu alta.Imi inchipui cum as fi fost eu daca Hannei sau Theei l-i s-ar intampla asa ceva si....ma ingrozesc. Ti-am spus, ma repet si o voi mai face, ca ai un optimism.....de invidiat. Tine-o tot asa!
de la noi pt o mamicutza curajoasa si un baietzel puternic

Andreea stiam ca a venit sotiorul acasa. (tocmai de aia nici nu te-am mai stresat )
Spor la munci (pe toate planurile hi hi hi )

Mariana sa stii ca esi cea mai buna prietena a mea.De ce?! Pai esti singura care-mi spune ca Hanna seamana cu mine si.....taaaaaaaaaaaareeeeeee mi-ar mai place . Din pacate toti spun ca e rupta din tac-so si neamu`lui, la Thea descoperind momentan doar unghiutzele de la mine si forma degetzelelor (in rest si ea e leita sor-sa, sor-sa - tac-so si eu....iar n-am fost prezenta )
Bunica din poze e mama mea (traiasca) si vreau sa-ti spun ca e o minune sa ai pe cineva care sa te ajute.

Ca tot ma intreba Simo de ajutor: mi-as dori din suflet sa ii am pe ai mei langa mine insa....nu se poate. Cel mai ideal e sa ii ai la cateva strazi sau cartiere departare de tine insa in cazul meu ma multumesc cu cateva saptamani si in casa cu mine, chiar daca se mai isca si discutzii.
Sa ne traiasca parintii si sa le dea D-zeu sanatate tuturor.

Laurica
doar atat scrii?! Impresii de la gradi?!nika , nika??

Ela ,draga de tine cu maselutza ta . sa nu ma doara.
Cu Hanna merge bine la gradi, avem acu si preferinte cu ce sa mergem la gradi. Intr-o dimineta vrea cu mami cu bicicleta, in alta cu papi cu masina si in alta cu "mama Nela" (bunica" si Thea cu carucioarul.
Cred ca ii place din ce in ce mai mult mai alees ca ne-am facut si prieteni cu care ne vizitam si in afara gradinitei lucru ce-i face bine atat ei cat si mie (doar nu putem lasa fetele singure, tre sa vina si mamcile, nu?!)

Codrutza cum e Petra?

Hai ca o sa pun ceva poze cand am vreme acu fug ca la jumate tre sa iau fata de la gradi si.....ma duc cu

paaaaaaaaaaaaaaaa

Lavinia, mami de doua "cocoline": Hanna (16.04.2004) si Thea (22.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Ela imi pare tare rau ca te chinuie o masea ! Cam stiu ce inseamna: pe mama au chinuit-o cand era insarcinata cu mine, asa de rau ca prima grija cand a auzit ca vrem bebe m-a trimis la stomatolog. Nu te gandi ca vreau acum bebe, e vorba de Daria !

Daria povesteste de la gradi, dar pentru ca eu sunt ultima care ajung acasa e deja satula de intrebari. Fabuleaza mult, scapa si cate un adevar pe ici pe colo, dar cica eu sunt singura care primesc ceva raspunsuri. Mama si sotu' sunt tare necajiti ca nu scot nimc de la ea. Cristina e deja veterana la gradi. Inca se duce cu placere ?

Lavi, laptop ??? Ce dragut ! As vrea si eu; eu una nu ajung deloc la calcul de acasa de raul sotului si al Dariei, nu ca as avea timp si pt el. Asa ca in loc de laptop am sa-i spun sa-mi cumpere ceva bijuuri !
Andreea, succes la noul loc de munca ! Cum e ? Te-ai acomodat ? E acelasi domeniu de activitate ? Puiul tau ce mai face ?

Mergi la inceput

Lavi cu bicicleta ? Tu ma uimesti fata draga ! La noi dupa ce ai nascut n-ai voie nici copilu' sa-l tii in brate prea mult ! Esti atat de ...sportiva ! Bravo !
Hanna sta pana 15.30 la gradi ? Doarme acolo ? E tare buna ideea cu vizitat colegii de gradi, asa am convins-o si eu pe Daria sa nu mai planga. Acum asteapta cu nerabdare sa se intalneasca cu "petena mea Nicoia " ( prietena ei Nicola).

Daria a facut o pauza de gradi. Are otita, avea ceva mucisori pe joia trecuta, iar duminica la pranz n-o puteam linisti din cauza durerii de ureche. Am scapat fara antibiotic, doar cu picaturi Otocalm (e o otita usoara cica). Nu face febra, e vioaie si alintata. Deci vom relua de luni gradi cu plansetele de rigoare cu siguranta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Fetelor toate sunteti tare dragute si va cu drag!

Ela, oare poti sa-ti imaginezi cat de rau imi pare ca nu ne-am intalnit??? Efectiv imi vine sa ma iau de par! Sunt curioasa pe unde ati mancat si la ce ora; noi aveam nunta la un restaurant f bun chiar la iesirea din Cj spre Bucuresti. Mi-e ciuda ca am lasat tel acasa; si mi-e ciuda ca era pus pe vibratii si maica-mea nu l-a auzit; si mi-e ciuda ca nu ai avut si celalalt nr al meu; si mi-e fffff ciuda!
Sper sa iti treaca durerea de masea cat mai repede ca-s nasoale fazele astea.

Fetelor, hai sa va zic ceva: sunt ffff incantata ca sunt muuulte gravidutze in jurul nostru; si la Cj e aceeasi poveste; a inceput serios tura 2 de bebici; una din fete e insarcinata cu gemeni; suntem tare incantate!

Lavi, si tu esti prietena mea cea mai buna ; sa-ti spun de ce: si eu zic mereu ca scriu "unul scurt", dar nu-mi prea iese, exact ca la tine.
Si nu am spus doar asa ca sa te simti tu bine; chiar mi se pare ca Hanna seamana cu tine; e tare frumoasa domnisoara! imi place tare de nora !

Laura, sper sa va treaca otita cat mai usor si sa nu luati antibiotice. Tare rau imi pare cand ne spui ca iar e bolnavioara Daria!

Si apropos de antibiotice, vreau sa va povestesc o faza nasoala.
Am un finutz (forumist ) care a fost azi la pediatru pt analize (pt linistea mamei); medicul f bun l-a tot consultat pe copil (fiind prima intalnire) si i-a descoperit niste ganglioni cervicali, la care i-a spus mamei ca bebe a avut rubeola; fina habar nu a avut de treaba asta; am stat noi si am facut istorie si ne-am amintit ca finutzul a facut de ~ o luna febra destul de mare vreo 2 zile fara alte simptome vizibile; mergand la medicul de fam la control, i s-au dat antibiotice pe motiv de rosu in gat f tare! de fapt era vorba de rubeola, iar copilul nu a mai facut eruptie din cauza antibioticelor. Horor! Iti vine sa te iei de par la faze dintr-astea!

Revin.

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Acum vreau sa va povestesc f pe scurt prin ce am trecut noi (inca nu s-a terminat).
Am inchis firma de 3 saptamani, iar acum suntem fara venituri (in afara de cic - nesemnificativ); e stresanta situatia, dar suntem totusi optimisti; avem ceva promisiuni de job-uri; sper sa se concretizeze ceva cat mai repede.
Inchiderea firmei nu ar fi cauzat probleme mari (eram pregatiti psihic pt asta), daca nu intervenea factorul "tzepuire de catre prieteni fff apropiati". Daaaa! Asta m-a dat gata; prieteni "f buni", nashii de botez ai lui Simon au facut o faza execrabila care ne-a afectat financiar si mai ales psihic (pe mine). Pe scurt: trebuia sa vindem afacerea cu o sumitza de bani (bani ffff bine veniti, data fiind situatia noastra); nu am mai putut vinde din cauza acestor indivizi care si-au urmarit doar interesul lor propriu si ne-au taiat craca de sub picioare (cum se spune).
Efectiv am fost in stare de soc 2 saptamani; nu se putea discuta cu mine; nici acum nu-mi vine sa cred cat de mizerabili pot fii unii "oameni". A fost ca o lovitura de tren cu atat mai mult cu cat nu m-am mai confruntat cu asa ceva.
Am aflat despre marsavia lor luni, dupa ce ne-am intors de la Herculane (pana la urma am fost la Orsova, dar asta e alta poveste); asta este motivul pt care nu am mai scris in zona; pt ca am fost in stare de soc.
Sper ca nu v-am plictisit prea tare.

Va si va doresc somn usor!

Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Horor! Am senzatia ca am incremenit cu totii pt o zi! Nasoale sunt opririle astea de forum!
Brrrr!

Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaviB spune:

servus fetele!

Mariana draga mea m-am gandit eu ca e ceva legat la voi de firma.Ne pare rau ca s-a dus totul pe apa sambetei. Cel mai nasol e cum s-a dus.
Nu stiu acu de cata vreme erati voi prieteni cu nasii lui simon insa pt o calmare asa in timp mai rapida, sper sa-i fi avut de vreme putina ca de sunt si vechi prieteni atunci.....e naspa rau.
Asta e cu prietenii, nicioadata nu stii cum se intorc impotriva ta si te "injunghe" pe la spate.
Noi incercam acu pe cat posibil sa nu ne mai legam asa tare de pretenutzii mai noi sau mai bine zis cunostintele sa nu le transformam in prieteni ca am avut si noi experiente neplacute. Nu la modul vostru insa socati si dezamagiti am fost si noi.
Curaj mult si tarie mare sa treceti peste tot raul si revenire psihica si financiara cat mai rapida.
Multumim de complimente (nici mie nu-mi e rusine cu GINERICA)

Laura
pe Hanna nu o las decat pana la ora 12,30. Ne-am hotarat la 4 ore acu pt inceput.Eu sunt oricum acasa deci....
Poate mai incolo o sa o las si la mancarea si somnul de amiaz insa momentan , nu.
Initial avem si asa zile fff incarcate, ca deh! mami are ganduri mari cu fata
Maine cica ne ducem la ora de dans.
Am observat-o pe Hanna ca danseaza cu f mare placere si pt ca tot am niste mamici de la gradi care merg cu fetele lor la o scoala de dans, maine merem si noi cu ele.(cica avem trei sedinte de proba si daca fetei nu-i place sau nu tine pasul...o lasam balta)

va pupam ca iar m-a prins tarziul

o noapte usoara si linistita la toate mamicutzele si copilasii

paaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Lavinia, mami de doua "cocoline": Hanna (16.04.2004) si Thea (22.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

neata si de la noi.

La multi ani cu intarziere, alona!

Mariana, bine-ai revenit . Am incredere ca veti depasi situatia de acum. La noi de fiecare data cand ajungeam pe marginea parpastiei financiar, aparea ceva de unde nici nu gandeam!

Eu am intrat doar sa va salut, sa nu ma dati disparuta fara urma. Probabil o sa iau o pauza de forum, nu stiu cat de lunga sau scurta, dar voi sta cu okiul pe voi .

Pupici si toate cele bune tuturor!

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

Mergi la inceput

De ce pauza , Mickyyy? Cine a reusit sa te supere ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Da' chiar asa, de ce pauza, Mickyyy?? Sper ca nu e nimic de rau.
Mariana- sa nu fii suparata, am mancat ceva rapid la McDonald's, ca oricum nu stiam unde sa ne oprim mai repede. Deci n-am stat mult. Dar nu te teme, mai gasim noi ocazii sa ne vedem, poate cu copii cu tot! Imi pare rau ca ati trecut prin asa incercari, dar poate ca tot raul va fi spre bine. Cum te stiu eu de optimista si puternica, sunt convinsa ca vei si uita de toate astea. Mai zi-ne de blondutzii tai.
Laura- bine ca nu e o otita prea grava si e suficient numai otocalmul. Ati reinceput gradinita?
Lavi- ce mi-ar placea sa am si eu atata energie dupa nastere! Sa-mi dai reteta, auzi? Chiar ma gandesc daca nu te deranjeaza mersul pe bicicleta - avand in vedere nasterea naturala si ca nu a trecut prea mult timp de atunci. Nu uita ca astept reteta Si abia astept impresii de la dans!
Codruta - ce mai faceti? Sper ca sunteti bine, sanatosi, voiosi!
Corina - mi-era dor de printesa ta si sa stii ca mi-am aruncat ochii pe cele cateva poze din albumul de pe yahoo. Mai vreau noutati (eu vorbeam, care nu am mai pus o poza noua de secole

Maseluta pare ca s-a mai indurat si nu ma mai doare chiar asa de tare. M-a trezit si azi-noapte din somn, dar intensitatea durerii e mai mica, oricum. Astept sa ajung in trimestrul 2, sa o pot trata cum se cuvine si cum merita

Pupici!

Ela 10+ si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput