Copilasi martie-aprilie 2004(81)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

A! Super ideea cu albumul! Poate o sa incerc si eu intr-o buna zi!

Stanca, tocmai ma gandeam la tine; nu a venit Bogdan acasa? am chef sa probam rochii

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Fetelor, sunt in delir! Am cumparat cadourile pt mos! Am scapat de-o grija imensa.
Le-am cumparat cate o carte (pt Simon cu animale, pt Stefan cu numere), cate 2 masinutze pt fiecare (asta cred ca v-am mai spus); iar la comun am cumparat www.quelle-international.com/ro/q3r/kinderweltspielwelt//m-5775/z-2/f-9357/index.html?nfh_action=zoom&EMBPERL_UID=:69331378f3d20c057f0a5959094bd5a6" target="_blank">acest trenulet si o orga muzicala (cu masuta si scaunel).
Am cautat orga ca si a noastra ca am vrut sa va dau un link sa o vedeti, dar nu gasesc; intre timp am gasit si locomotiva Thomas si prietenii si as putea sa le mai iau cate o locomotiva (lui Stefan www.crazytoys.ro/product.php?prod_code=TO4536-1&jucarii=locomotiva-thomas" target="_blank">Thomas, lui Simon - www.crazytoys.ro/product.php?prod_code=TO4536-2" target="_blank">Percy). Vai! Ce-as vrea sa le iau! Mi-a trecut delirul

Va de somn usor!

Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Fetele, va pup cu mult drag!
LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR, MARI SI MICI!!!
Subscriu si eu la acest "colt de suflet", cred ca as simti ca imi lipseste ceva important daca n-ar mai fi subiectul si as pierde legatura cu voi.
Chiar ma gandeam zilele astea ca parca nici nu-mi vine sa ma inscriu in clubul viitoarelor mamici de mai-iunie, n-as sti ce sa scriu.
Burtica mea incepe sa se bombeze si parca incep sa simt si ceva kg in plus (desi pana acum eram mandra ca nu dadeam semne de ingrasare). Adevarul e ca am o foame permanenta, sper sa scap de ea, ca daca o tin asa pana in luna a 9-a am incurcat-o!
Nu mai stiu cate saptamani sa-mi pun la semnatura, caci am fost la o eco luni si dr mi-a spus 13 sapt si 2 zile, cand eu consideram ca as avea cu o saptamana mai putin. Placenta s-a fixat cam jos si s-ar putea ca ea sa dea semne de 'suparare' la efort. Parca incepe sa-mi creasca si curiozitatea in legatura cu sexul bebelusului, as vrea sa vorbesc la genul potrivit despre el. Parca pana acum am tot zis ca ar fi baietel, dar la eco de luni am avut sentimentul ca vad o fetita, dar poate e din cauza amintirilor cu Cristina.
Ah, si eu as vrea sa gasesc timp sa vad ce traznai am scris prin primele mesaje, ca zau nu mai stiu! Eram tanara si nelinistita pe atunci, acum m-am mai ramolit
Va multumesc de sugestiile de cadouri, dar inca trebuie sa ma gandesc... orga avem si deja o folosim doar cand vrem sa descifram cate un cantecel pe care-l primim de la gradi cu note; papusi si jucarii de plus are deja cam multe si spatiul e limitat; laptop a vazut la niste prieteni si nu a tentat-o deloc... ma mai gandesc si mai testez si dorintele Cristinei.
...
Ah, ma duc sa iau masuri drastice, nu vrea sa se culce nici macar la ora asta si e maraita rau! Maine plecam la bunici, sper sa fie vreme frumoasa, sa mai iesim pe afara.
Va pup si va doresc toate cele bune!

LA MULTI ANI, ROMANIA!

Ela 13+ si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Fetele ati intrat in butoiul cu melancolie! Si mie mi-e drag aici cu voi, mai intru pe la Petra sa vad ce au facut bb-i de o varsta cu ea, dar tot aici scriu si ma simt bine. Va pup
Hai sa va mai zic una de-a lui Tudor: azi ii citea lui Petra dintr-o carte si ii spunea ce e in fiecare poze, ba in romana ba in engleza. El zice ca acasa se zice asa si la gradi se zice asa, buuun si ajunge la partile corpului pe care le ia in engleza, uite Petra this is the nouse....pana ajunge la tzitzi, sta ce sta si zice uite Petra the tzitzili.Caragiale e mic copil pe langa ce face el.
Mariana, crede-ma ca eu te inteleg ca si Tudor face tot felul de figuri legat de Petra, acum e indragostit de ea si o iubeste si intr-o secunda o loveste si ii zmulge jucaria doar pentru a o arunca mai incolo.
Ela, ce vremuri, mi se face dor de burtica desi la cate kg mai am de dat jos burtica mea e foarte vizibila, doar ca nu am bb in ea.

Comorile lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

La multi ani ROMANIA!

Va pup pe toate! Sa avetiun week-end frumos!

Mergi la inceput

LA MULTI ANI, TUTUROR ROMANILOR!

Cum ati sarbatorit azi?
Eu mi-am inceput curatenia pt Craciun; am muncit ca robii dar a meritat; straluceste aproape totul!

Codruta, daaaa, din pacate si eu te inteleg; e tare greu cu copiii astia gelosi; si vorba ta; acum sunt cei mai buni frati, se iubesc, se pupa, se joaca frumos impreuna si dintr-o data il apuca batzu pe Stefan.

Ela, ce fain ca se bombeaza burtica! Ai grija cu placenta sa nu ridici, sa nu te obosesti!

Va

Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Mariana, locomotiva Thomas ai luat-o de pe net?? cred ca o comand si eu pentru Raul, ca e inebunit dupa Thomas si prietenii

Ela, ma bucur sa aud ca sunteti bine

Noi tot bolnaviori suntem deja am impresia ca nu mai scapam de muci si alte cele De luni incep sa-i dau Bonhovaxon ca nu se mai poate altfel

Am fost azi in oras, mult prea multa lume, n-am stat prea mult, ne-am luat niste mici ptr acasa si in rest a avut Raul grija de buzunarele noastre...vreo 4 pistoale i-am luat MICULUI BIN LADEN (noua lui porecla )
Am fost si la apart, am fi ramas peste noapte acolo dar cum n-avem nici satelit ne-am plictisit de moarte si ne-am intors la mama. Doamne abia astept sa ne mutam ca e asa de bine la casutza noastra!
Va doresc somnic usor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Uite de aia va iubesc eu pe voi !!!!! Va pup dulce pe toate si imi doresc cu ardoare ca si la pensie sa fim tot aici ca bine zice Mariana, si as vrea sa facem cumva sa ne intalnim toate. Stiu e foarte improbabil, e foarte greu sa se realizeze asa ceva, timpul, banii si distanta ne sunt obstacole serioase dar tare mi-ar placea. Si ar trebuie sa stam macar o saptamana ca am avea ce povesti ! Macar peste cativa ani ( mergem in aceeasi tabara cu copii nostri, asta-i scuza pentru soti )

Din pacate nu pot detalia sentimentele mele acum ( nebunul de contabil m-a chemat si azi desi i-am spus ca botezam) trebuie sa termin ceva repede ca sa apuc si eu sa-mi pun doua bigudiuri ! Va pup !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Subiect nou

Mergi la inceput