Copiluti de mai-iunie 2005 (8)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simiena spune:

Androix-mii de felicitari!!!!!

Oricum se cam banuia din mesajul de ieri.

Mamicul lui Elian
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Androix, nu stiu ce ai vrut sa ne arati acolo, dar este private albumul, nu se vede. Era vreun test de sarcina, ceva? Nu ne-ai zis nimic de reactia lui Mihai.

Teddy, daca pitika nu arata afectata in vreun fel, nu cred ca e cazul sa te agiti. Ca am inteles ca nu s-a lovit la cap, doar ca a facut un fel de podul de sus in cap/gat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Androix, daca este ce banuiesc eu, FELICITARI!!! Sa fie intr-un ceas bun!
Sa fiti sanatosi cu totii si sa ai o sarcina usoara, fara greturi si alte minuni!

Mey, pe cuvantul meu daca inteleg ceva din pozele pe care le-ai pus, da' ma cam ducea capul la ceva teste pozitive...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Auoleu, zapacita sunt Am uitat sa-l fac public.
Am remediat, vedeti aici 4 teste de 3 feluri toate pozitive

Andreea mamica lui Filip Stefan

Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Androix mi-au dat lacrimile de emotie. FELICITARI!!!!
Sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos.

Votez pt Parcul Carol, ora 17.00. Punct de reper pt intalnire?

18+ si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Va multumesc pentru felicitari!
Pentru mine e o surpriza destul de marisoara ca nu ma asteptam sa se intample asa de repede. Cand cu vacanta relatia noastra se apropia de ce a fost in vremurile bune si atunci am hotarat sa nu mai numar zilele, sa nu mai calculez sa nu ma mai gandesc la nimic si ce-o fi o fi. Si uite ca a fost asa la foc automat. Si prima data mi-au trebuit 9 luni ca sa raman. De-asta sunt uimita. Am asa un zambet tamp pe figura cam cat e ziua de lunga.

Gabitza, scuze ca aseara n-am mai putut sta pe mess, mi-era frica sa nu vina Mihai sa-mi citeasca peste umar, plus ca erau niste prieteni in vizita. Dar cand am vazut ca ma iei asa la sigur nu m-am putut abtine sa iti raspund

Mihai a reactionat bine. Am incercat sa-i zic si mai devreme cand nu stiu ce-i venise sa-l intrebe pe fi-su daca vrea o fratioara. Si i-am zis ca e cam tarziu sa-i mai ceara acordul dar el tolomac nu s-a prins. Apoi au venit prietenii si eu a trebuit sa mai tin putin galusca. Imi venea sa strig in gura mare. Si pe la unu cand au plecat ei i-am zis ca in curand o sa fim patru si abia atunci i-a picat si lui fisa. S-a bucurat, a zis ca o sa ne descurcam, ca e fericit si azi a plecat in deplasare si vine abia duminica.

Acum trag de o cafea pentru care nu ma ingrijorez ca am tensiunea mica si altfel ma doare capul si mai si pipez cate o tigara cu nesat. Ca dupa ce termin pachetul nu mai cumpar si tare rau imi pare, dar asta e, pentru o cauza nobila las tigarile. Sunt sucarita in ceea ce priveste ingrasatul. Mai aveam 5 kilograme sa ajung cum am fost inainte de prima sarcina. Daca e sa calculez asa, cu mare efort voi ajunge sa am doar 10 kilograme in plus la un an dupa ce voi naste a doua oara. Exact acum cand calaream cu drag bicla. Acum mi-e frica sa ma mai urc pe ea. Dar de data asta o sa merg la gimnastica de gravide ca sa nu bat suta. Ca am toate sansele.

Andreea mamica lui Filip Stefan

Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Aoleu,Andreea,miS-auUmplutOchiiDeLacrimi.NuMaiAmCuvinte.MaBucurSiEuPtFericireaTa!

Mooooor,nuMaiMergeTAB-ulSiNuPotSaScriu.ExistaAltaModalitateDeAlasaSpatiuIntreCuvinte?

Ioana,euIncaMaStraduiescSaOinvatPeEmaSaTinaCapulPeSpateCandOclatesc.SiLaNoiEcuUrleteCandVineVorbaDeClatit.

Monu,siEmaAcrescutBrusc.FustaPrimitaDeLaLucasDeZiuaEi,ceaCareIiAjungeaPanaJos,acumIiAcoperaGenunchiiDoar.CrescInSalturiCopilasii.

Intalnirea
MonuAavutIdeeBunaCuChat-ul.DupaCeDecideti,anuntati-ma,pls.SauIntruSiEuSiVaCitescDoar.

GataCaFierbDejaDeNervi.NuMa-njurati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Babygirl, e misto scrii

18+ si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Hello!

Ei, azi eram pregatita sa citesc max 2 pagini si cand colo sunt cinci!
Am citit tot si la ultimul mesaj m-am infiorat toata, mi s-a facut pielea de gaina de emotie. ANDROIX, FELICITARI[/b]!
Am vazut ca se discuta intens despre intalnirea de sambata. La noi e cam ciudat cu somnul, cu unul singur pe zi nu prea se descurca iar cu 2 ar trebuie sa il faca pe ala de frumusete in carut f devreme si apoi la ora 14 al doilea. Nu stiu cum se face dar daca are 2 somnuri al doilea e mai lung - aprox 2,5 - 3 ore - decat daca ar dormi unul singur - asta e numai de 2 ore.
Am incercat zilele astea sa o las cu un singur somn pe zi de la 13 la 15 si a mers bine, seara pica lata la 22 dar ieri a adormit la masa la ora 12 si aseara la ora 20 a adormit in masina venind din parc. S-a trezit la 12.30 de foame si azi la 7 dimineata era fresh. Am scos-o afara la ora noua si a facut nani si sper sa faca iar la 14.
Hai ca numai cifre am scris:)))) Dar nu stiu cum sa mai fac sa fie odihnita pentru ca e clar ca daca se trezeste la 7 dimineata nu ii ajung 2 ore pe zi. In plus alearga de zici ca e iepurasul Duracel, nu am vazut asa ceva, nu sta o clipa. Ieri a scos untul din mine, nu cred ca a stat cinci minute aproape de mine cat am stat in parc.

No, in functie de somnul ei venim si noi in parc daca nu e Herastrau care e f departe pentru noi acum. In CArol sau Tineretului ajung repede si pot veni fara masina - Tineretului insa e f aglomerat, eu merg de ceva timp acolo dar avem un loc ceva mai retras. Acum ca a inceput scoala cred ca o sa ne cotropeasca gasca de chiulangii si pe locil nostru dar asta e.

Mai am citit de faza cu Nelia, nu vreau sa ma gandesc la ce a fost in sufletul ei. Nelia, suntem alaturi de tine!
OLgaT, ma bucur ca ai revenit, imi pare tare rau ca nu am mai avut timp sa vorbim, am ajuns sa deschid calcu la doua zile iar seara nu mai intru deloc.
Imi pare rau sa vad ca Tony are in continuare probleme cu burtica, multa sanatate!
Am salivat la tort, sa ne dai reteta
Elisor, sa ne spui cu rezultatul de la analize ce si cum. Scoala a inceput azi, cel putin la noi in zona era plin de copii.
Tdi, daca nu da semne ca o doare sau nu ai auzit ceva suspect nu cred ca are ceva dar daca nu esti linistita vorbeste cu medicul totusi. Pupam Alyssa.
Loreen, ce bine ca ii trece Deliei vanataia, doamne mititica cum arata. Incearca sa te relaxezi in concediu, poate iti reincarci bateriile ca ai mare nevoie
Mygirl, te asteptam cu drag in Bucurestiul balamucit:)
Gabitza, am senzatia ca Andrei e un pui tare lipicios si iubaret, de fiecare data cand povestesti despre el "citesc " asta in mesaje.
Am zis bine cu rodajul spre Constanta se pare.
OlgaM si Teodora e pasionata de carti, uite ca se joaca si Maya singura daca are ce ii place. si ce daca ii iei masini, camioane? Si eu am cumparat cateva masinute si o incanta, am vazut baieti care plimba carucioare de papusi in parc iar a meanici nu se uita la el desi i-am cumparat de cateva luni. Nu se bucura la papusi, ii plac mai mult animalutele din plus, jucariile muzicale, cu butoane, colorate, cartile nu mai spun.

[b]Andutzy
, iti sta foarte bine cu ochelarii, daca nu trebuie sa ii porti permanent sa nu abuzezi de ei mai ales daca ai dioptrii mici. Eu sunt dependenta de ei, e adevarat ca am dioptrii mari dar cand nu ii purtam permanent era mult mai bine, fara ei acum sunt in ceata rau.
Sa inteleg ca te simti mai bine de cand cu ochelarii? Analize nu faci pana la urma?

Ioi, iar nu mai stiu ce am vrut sa mai scriu, ma duc sa mai beau niste cafea:)

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

ANDROIXXXXXXXXXXXXX

Felicitari, sa va de-a dumnezeu multa sanatate, BRAVOOOOOOOO!!!

uff ce rau imi pare ca nu ne putem vedea in w/e

va pup si am zburat catre scoala, bleah.

w/e bestial!!!!

Mergi la inceput