Copiluti de mai-iunie 2005 (8)
Raspunsuri - Pagina 7
simiena spune:
Maimuta aia nu e in toate mintile!
As incerca sa vin si eu la intalnire , dar nu promit nimic pentru ca dimineata sunt la servici si nu se stie niciodata ce mai apare . Si mie mi-ar place parcul Carol.
Mamicul lui Elian
povestea nasterii
loreen spune:
Buna dimineatza...
Va scriu in graba ca nu am timp...asta ca sa nu ma dati disparuta...e ultima zi de munca la mine dupa care am doua saptamani de concediu...halal concediu dar asta e...
Delia este bine cu ochiul...cicatricea pare sa treaca fara urma...a mai ramas putin vanata insa trece...intre timp si-a spart si buza dar trece si asta...ma intreb cu disperare ce-o mai urma...
Dar mananca,doarme si e sanatoasa...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
ChrisDun spune:
Loreen, concediu placut si vreme buna!
Deliuta, sa nu mai aiba parte de cazaturi de nici un fel!
elisor spune:
Neatza!
Pe fuga mare ca plec la ortopedie si la laborator.
Ioana gasesti tava aia cu gauri in Carref..la tavi, tigai bineinteles pe la 26 ron, parca, e nemteasca. Iti ploua in gura de buine ce sunt.
Ati terminat de renovat in casa de e timpul sa va mutati???
Monule dar vecina ta unde naiba gateste de tu ai mirosul in sufragerie. Eu mai simt mirosuri pe holul blocului dar never in propria casa. Ai grija de tine, relax ca o sa cereasca burtica.
Si noi ne incadram la 1h de somn pe zi
Nelia un gandf bun si de la noi, sper ca esti ceva mai bine.
Eli mami lui Andreas si Bianca
simiena spune:
Daca ar fi sa ajungem si noi in parc tot pe la 17:30-18:00 pentru ca tanarul doarme pana aproape de 17 si apoi papa ceva .
Mamicul lui Elian
povestea nasterii
Tdi spune:
'Neatza fetele!...ca
buna-i, ploua si bate un vant siberian, azi noapte a plouat pe rupte de-am zis c-o sa plutim cu casa de pana la venezia nu ne mai oprim.
Am citit acum de la voi de ce s-a intamplat la montreal, doamne saraca Nelia prin ce-a trecut! bine ca n-au patit nimic, din pacate n-au n-au fost toti asa de norocosi.
Loreen - ma bucur ca-i mai bine Delia si nu-i ramane semn...iar s-a lovit?!...mey da' tare naszdravana mai e!
Elisor - care-i faza cu cutzitul?
n-am pus nimik, ma gandeam la gheatza dar n-o suport asa ca pauza, poate mi-ar fi trecut deja.
Ce fain de voi felele de la Bucuresti ca va puteti intalni, tare am mai veni si noi da' suntem departe
. Sa va distrati bine!
ma cheama datoria...revin.
Album Alyssa
Androix spune:
quote:
Originally posted by OlgaTarziu
Am vorbit acum 5 minute cu Nelia. Ieri a fost un atentat in Montreal la Colegiul Dawson unde merge Tudora la gradinita. S-a apucat unul sa impuste in jur. nelia trebuia sa-si ia pitica la 12.30 exact cand a tras asta, norocul ei ca a pierdut metroul si a ajuns doar la si 45. Daca nu ar fi fost in calea focului. A asteptat o ora sa-si ia copila, timp in care era sa moara de ingrijorare. Educatoarele au dus toti copiii in subsol sa-i protejeze. Dar lumea de afara stia ca ala trage, ca mai sunt si altii cu arme si ca sunt ostatici. Deci va imaginati ce a trait. Sunt amandoua bine dar Nelia inca nu si-a revenit.
Mi-a stat inima! Mereu m-am gandit la voi canadiencele cand vedeam stiri despre ce s-a intamplat acolo dar ma rugam sa fiti bine cu toatele si am tot zis ca orasul ala e imens, ce sanse sunt sa fie una dintre voi prin zona? Domne fereste, bine ca n-au patit nimic, desi asa sperietura te baga in mormant.
Nelia, nici nu stiu ce sa-ti zic sa te incurajez. Tu esti puternica si sigur o sa-ti revii din sperietura. O sa fie bine. Multi pupici pentru tine si pentru fete.

Cu intalnirea e musai sa ne hotaram azi. S-a votat ferm de doua ori Carol, ba si Fran a zis ca vine in Carol daca o asteptam ca doarme Iepurete. Gresesc? Iar restul lumii adik eu, Andreea si Adina venim oriunde. Adina, zic bine? Mihai e liber, veniti cu masina? Daca e asa ramane Carol. Astept sa confirmati. Cu ora, avand in vedere ca mai multi pici dorm de dupa-masa, zic sa ne intalnim la 17. Dar tineti seama ca avem o domnisoara cu oki albastri care nu sare peste biuti slipul ei aproape niciodata deci Ema pe la 19 pleaca.
Altfel o sa fie destul de greu sa gasim un parc aproape de toata lumea. Singurul din buricul targului e cismigiu dar asta pentru alta data cand poate ne-om intalni in timpul saptamanii ca in weekend nu ai loc sa arunci un ac. Sau poate organizam o intalnire matinala. Cati oameni pot sa fie in parc la ora 10 dimineata sambata?
Invitati speciali: Loreen & Delia

1. Androix & Filip
2. Adina & Ema & Mihai
3. Monu & Alexia & Tati & samburelu' De ce nu ma tragi mey de maneca?
4. Flori & Maya & samburelu'
5. Fran & Patricia (dupa ce termina somnicul
)6. Andreea & Eric
7. Maysa & Rares
8. Chris & Carina (dupa ce termina somnicul
)9. Simiena & Elian
Si acum hai sa va arat ce patiti daca impaketati copilul si-l duceti la socrii si va lasati dusi de val. AICI
PS Asta ma mancau degetele sa va spun dar nu v-am spus ieri ca am asteptat sa-i zic mai intai lui Mihai.
Andreea mamica lui
Filip StefanCainele moare de drum lung si prostul de grija altuia.
Tdi spune:
Sa va povestesc ce-a facut aseara pitik, m-am speriat de moarte
... a cazut in cap de pe canapea, faza e ca nu s-a lovit deloc pentru ca e baricadat cu plapuma si perne pe jos dar a stat cateva secunde cu gatul sucit, intr-o pozitie nasoala. ultimul racnet in materie de mofturi la noi e alergatul in picioare pe pat si canapele, seara mai ales vrea sa stea cu noi la tv pe canapea asa ca am luat masuri de precautie cu pernele pe jos, se vede insa ca nu-i suficient pentru inventivitatea ei
...a cazut cu fatza in jos si picioarele in sus, corpul/coloana a facut un fel de litera C invers decat curbura fiziologica...daca nu o ridicam in secunda urmatoare cred ca-si rupea gatul! nu stiu daca ati inteles ceva din descriere... oricum, nu pare sa fi patit nimic, dupa un plans scurt de la sperietura s-a cocotzat inapoi sa faca alte prostii si alerga peste tot...dilema mea e ca nu stiu daca trebuie s-o duc la doctor sau nu, sotzul zice ca nu-i cazul, poate ca exagerez si eu dar mi-e tare frica...voi ce credeti? va rog sa va dati cu parerea!
Album Alyssa
gabitzam spune:
Bravo, Androix! 

Stiu cat de mult iti doreai! Ma bucur foarte mult pentru tine.
Ai vazut ca te-au "citit" mai multe fete?
Asta va sa zica ccc ca suntem prietene cu adevarat
Sa faci musai o surioara la Filipete, dar e buna si o fratioara ![]()
Gabitza si nazdravanul
Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni | Andrei 11-12luni | Poze noi cu maimutzica ![]()