Copiluti de mai-iunie 2005 (8)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Eu nu am mai vazut stirile de nu stiu cand. Nu am stiut de intamplarea din Montreal. Cumplit.
Nelia, ma bucur nespus ca sunteti nevatamate. Tudora cum se simte?

17+ si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Androix,esti...?:)Pozitiv?

Mi-e calc.pe moarte.Ema a rezolvat prea multe taste.Revin cand pot scrie fara sa ma enevez.De m-ati vedea..:D

Ramane pe sambata unde vreti.Recomand Floreasca.

Mergi la inceput

Androix, ce pui la cale? noi venim in orice parc decideti.

17+ si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Salutare, am reusit sa dau o tura si eu pe aici, ca vad ca a dat logorita peste vois, ca in vremurile bune.

Beatrice - am luat si eu revista, sa traiti si la mai mare!

Nelia - hai, intra si asigura-ne ca sunteti bine, tu si fetele! Sau inca nu ati instalat netul?

Andutzy - ma inscriu si eu in cercul celor care apreciaza cum iti sta cu ochelari; dar acum semeni a profesoara. Eu sper sa scap in curand de ai mei ca barbatul a scapat o vorba ca imi da bani de lentile de contact (Doamne, ce vremuri am ajuns: sa imi dea barbatul bani, dupa ce nu cu multe luni in urma tocam si spanzuram tot ce prineam; pe de alta parte e asa de bine sa nu mai stai cu grija zilei de maine, sa se streseze el!).

Elisor - de unde ai luat tava de mufini si cat costa? Eu m-am tot uitat prin Cora/Carrefour, dar n-am vazut, nici forme de hartie nu am vazut. Poate ma apuc sa fac si eu daca gasesc tava. Ah, stati ca mi-am amintit ca nu prea imi merge cuptorul; nu stiu daca a mai patit cineva asa: mi s-a rupt garnitura aceea de cauciuc care incojoara cuptorul (e aragaz clasic, nici temperatura nu o masoara, asa ca la mine 180 de grade nu stiu ce inseamna) si nu mai este perfecta etanseitatea. Nici macar nenorocitele alea de foietaje de cumparat nu mi se umfla pentru ca nu e temperatura constanta.

OlgaT - gata cu depresia, m-am restabilit. Mi-am dat seama ca decat sa ma plang ca ce greu e si cu slujba si cu casa si cu copil si cu invatat, mai bine fac ce pot si asta e! Bine, ma plang in continuare la toata lumea, inclusiv la voi, dar nu mai simt toate aceste obligatii ca pe niste poveri, am ajuns chiar sa imi placa sa invat (poate totusi a placea e un cuvant prea tare) pentru ca ma consolez cu gandul ca nu fac asta mai mult de cateva ore pe zi si asta e! Iar cand fac pauze, ma apuca stransul prin casa, aruncatul prostiilor (in vederea unei mutari care se dovedeste iluzorie, dat fiind ca tocmai i-am dat voie fostei proprietarese sa stea pana la 1 octombrie, desi azi a expirat termenul de eliberare), lucruri pe care nu le faceam inainte, cand aveam tot timpul din lume dupa ce se culca maimuta.
Acum imi pica fisa ca poate refacerea mea se datoreaza si faptului ca de cateva nopti dorm si eu ca omul. Cert e ca vreo 7 zile Mogo s-a trezit direct la 7, iar azi s-a trezit la 5.30 sa bage un lapte si apoi tocmai la 8.30 de era sa intarziem si la munca.
Deci, Olga, capul sus, am vazut ca ti-ai schimbat semnatura, nu ti-e bine acum, dar vor veni si vremuri mai bune, zic eu.

Apropo de sarcini, tocmai am aflat ca o colega de birou e insarcinata in 8 saptamani (asta dupa ce la nunta in week-end am aflat de alta fosta colega de facultate ca e in 11 saptamani, parca v-am spus). Iubeste foarte mult copiii, dar sunt curioasa cum va impleti asta cu cariera, dat fiind ca fix acum pe vremea asta a fost facuta partenera si nu cred ca se va putea bucura prea mult de avantajele maternitatii; sefei i-a cam picat fata cand a aflat vestea, dar cum ne-a dat voie la sarcina la 2 pe an (asta apropo de colega mea si de mine, care am fost deodata burtici) si momentan nu e decat una, eu zic ca e bine. In orice caz, nu voi avea ocazia sa savurez momentele de a vedea o burtica crescand dat fiind ca plec .
SI tot ca o coincidenta, acum 2 ani pe vremea asta imi venea pentru ultima oara, Doamne, ce vremuri!

Care avea problema cu bb urlator la baie? De cand am venit de la tara urla Mogo la baie ca la balamuc, nici nu putem sa o tinem in cada, se tine ori de gatul nostru ori se da pe spate de mi-e teama sa nu dea cu capatana; iar la spalatul pe cap zici ca o omori, nu alta. In seara asta m-am bagat cu ea in baie, am facut dus si a fost mai bine, dar la un moment dat tot se impacientase ca nu se mai termina. Cum ati rezolvat problema?

Mi-am mai amintit ceva: azi am fost pana la Carrefour si m-am imbolnavit ce carti am vazut (am cautat cartea recomandata de Gabitza); sa dea naiba, daca vreodata o sa ma bani, imi fac o biblioteca de n-a vazut Parisul. SIgur ca la ora asta se pune problema depozitarii (presupunand ca as avea bani sa-mi iau tot ce vreau), caci mobilierul vreau sa fie minimalist unde ne mutam, ca oricand in timp se strang atatea ca te ingroapa.

SI acum, ca am revenit la mesajele mele kilometrice (in loc sa mai fi cetit ceva) si ma simt si eu bine, pot sa ma duc la culcare. Noapte buna, ce bine ca vine ziua de vineri!!!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Neatza, va zic si eu cu ochii carpiti de somn. Saptamana asta a fost un cosmar. Alexia nu dormea peste zi decat vreo ora si se culca in urlete la ora 23. Nopatea se trezea urland iar dimineata ce e drept se trezea la 8. (Bleah ce pute sufrageria mea a peste prajit de la vecina de jos!) Oricum bag cafea la greu desi nu e voie - adica o ceasca. Ma uit si la burtica mea care e asa de mica ca nici nu zici ca sunt gravida. Ieri am fost asa de suparata de la oboseala incat ajung si eu la concluzia ca incep sa incerc sa supeavietuiesc de pe o zi pe alta. Sper sa treaca.

Am fost ieri in Cora si mi-am dat seama ca am bb mare. Ii vin hainele fix cele de 18 luni pt 81 cm. Ce pacaleala sa ii iau de 12 luni! Nimik! Si zilele trecute am ajuns si noi la concluzia ca bietul copil a crescutbrusc in 3 luni 6 cm si de aia arata si asa slaba. Dr nici macar nu a bagat de seama cresterea brusca (noua asa ni se pare ca mult 65 cm in 3 luni) si scaderea in greutate.

Maine ma duc sa trag cu ochiul la magazinul acela din Obor. Chris, te rog spune-mi si mie pe unde e!
Sambata venim la intalnire. Poate ar fi mai bine sa ne intalnim seara p echat si sa fixam direct parcul.
azi bb2 incepe sapt 18!

18+ si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ce-mi place cind am ce citi la prima ora dimineata la cafea Aseara am cazut la datorie impreuna cu Andrei inainte de 10, ma dureau ochii ca la balamuc. Andra, cred ca in curind iti calc pe urme cu ochelarii. Stau toata ziua cu ochii in calculator concentrata pe munca mea si nu-mi dau seama ca stau cu privirea tinta si incordata. Si seara ma usura ochii si ma inteapa. In prima faza cred ca o sa incerc cu Visine.

Efectul culcatului devreme a fost ca m-am trezit peste noapte, spre dimineata, 4-5, cam asa ceva, si ma uitam pe pereti si pe geam. Cred ca mi s-a obisnuit organismul cu somn putin.
De cind ne-am mutat in camera cealalta cu dormitul, Andrei doarme foarte bine peste noapte, nu se mai trezeste deloc, dar dimineata la 6 jumate cind ma duc la baie si pun de cafea, cine lipaie in urma mea? Mai rau e cand ma pun si eu pe toaleta, ca omul la prima ora, si vine maimuta si vrea sa se catere pe mine. Sau devine curios de ce se intampla si ce dotari au mami sau tati prin unele parti Nu pot lasa usa inchisa ca se chitaie pe la usa sau incepe sa planga si il trezeste si pe Costi.

Gabitza si nazdravanul Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni | Andrei 11-12luni | Poze noi cu maimutzica

Mergi la inceput

Gabitza, te-am visat azi noapte se facea ca am venit si am mancat muffins la tine. Yamiiii yamiiii.

Am vazut tavi de silicon (cred - alea moi) pt muffins la Bamboo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Daca ajungem la vreo intalnire impreuna am sa fac niste muffins special pentru tine

Gabitza si nazdravanul Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni | Andrei 11-12luni | Poze noi cu maimutzica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Monule, intri pe la intrarea dintre MacDo' si BRD, mergi drept inainte, si la un moment-dat, pe stanga, o sa vezi o vitrina de sticla cu tzoale pentru plozi. Nu stiu sa iti explic exact, dar e usor de ajuns. Si eu am primit aceleasi explicatii, si mi-a fost teama ca o sa ma invart ca un titirez pe-acolo (eu nu reusesc sa ma descurc niciodata in Obor)... dar l-am gasit super repede.
Nelia, prin ce spaima ati trecut. Bine ca sunteti bine!
Androix, ce vrei sa ne spui... sau sa nu ne spui ?
Andra, imi place cum iti sta cu okelarii.
Oana, unde o sa stati, in Buc?

Despre intalneala din parc... pe acelasi motiv ca Fran cred ca prefer Carol dar numai asa, ca vorba. Indiferent unde ar fi intalneala, de data asta nu mai vreau sa o ratez.
[red]Tina, daca reusim sa ne sincronizam cu voi, poate trecem sa va luam. Vorbim sambata la tel.

Aseara i-am dat Carinei lapte (de vaca, Angst) cu gris si i-a placut teribil. Trebe musai sa fac si budinca despre care vorbeati

Mergi la inceput

http://www.e-tare.ro/votez-4-66-455-10.htm
haios tare

Mergi la inceput