Copiluti de mai-iunie 2005 (8)
Raspunsuri - Pagina 9
gabitzam spune:
Adina, incearca cu underscore, daca nu ti l-a papat si pe acela Ema ![]()
Adica_incearca_sa_scrii_asa,important_e_ca_intelegem_ce_scrii 
Sau*cu*stelute*ca*e*mai*funny 
loreen spune:
CUSCRA SA FIE INTR-UN CEAS BUN ,SA AI O SARCINA CUM NU A MAI AVUT NIMENI,SA FI O GRAVIDA FRUMOASA ...CE MAI...SA TE BUCURI SI SA FITI SANATOSI...

Ai grija ca iese taur...poate nu se confirma insa iti doresc din tot sulfetul sa nu semene cu fii-mea ...sa fie un tauras ca al Neliei...
Nelia am citit despre voi si chiar m-am gandit la voi cand am auzit la tv fara sa stiu ca poti fi implicata in asa ceva.Esti o luptatoare si stiu ca vei trece peste socul asta...iti sunt alaturi de la departare...
Multumesc pentru urarile de CO,dar numa placut nu va fi...merg la mama pentru parastas care va fi pe 23...si in loc sa beau sampanie mananc coliva ca asa-i viata impartita pentru unii...imi este groaza,ma ia cu friguri numai la gandul drumului cu Delia in masina,la intalnirea cu mama...etc...oricum acolo am net si va mai tin la curent...asa imi mai iau si eu doza de realitate de la voi,ma tin la linia de plutire...
Cuscra iti multumesc din suflet ca sunt in cap de lista la invitati...chiar sunt alaturi de voi si regret ca nu pot sa vin...as vrea sa va cunosc pe toate...fetele de aici sunt singurele prietene care nu au nici un interes ascuns...
Andutzy iti sta bine tare cu ochelari...sa-i porti neaparat...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Androix spune:
Adina, mi-e rauuuuuuu, ce ti-a facut Papadia la tastatura? Era sa cad de pe scaun cand am vazut cum scrii. 
Andreea mamica lui
Filip Stefan
Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia.
Cloreta spune:
Elisor, am tot zis sa iti arat cum adoarme Teodora ca tot intrebai mai demult:)
nani ziua
si
aici
facea cucu-bau cu tati:)
Pozele mele
gabitzam spune:
Androix, cred ca tot mamica de mai-iunie o sa fii, asa-i? Se pare ca ti-a placut mult perioada asta
Cam pe cind ai DPN-ul?
Gabitza si nazdravanul
Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni | Andrei 11-12luni | Poze noi cu maimutzica ![]()
sufletzica spune:
salutare...
ne mai tineti minte?
am tot citit dar nu am mai scris...din multe motive.Principalul este lipsa de cupchil.Sara este la tzara de vreo 2 luni, noi facem naveta la sf de saptamana sa o vedem, asa ca mari vesti nu prea aveam ce sa va dau.Dar am fost alaturi de voi, am aflat ca Ioana isi schimba job-ul - felicitari!-ca Maya si Bianca merg - bravo lor!- si ca Androix este insarcinata.Asta m-a facut sa va scriu.Vreau sa te felicit Andreea! sa ai un bebe frumos si sanatos, binecuvantat, si o sarcina si o nastere usoara.Tot la Tutu mergi, nu?
Tare mai imi doresc si eu un bebe, mai ales dupa ce s-au inmultzit gravidutzele la noi in grupa.Dar nu este deloc momentul acum.Suntem cu casa in santier de mai bine d eun an, plini de datorii...si eu tot caut un servici mai rasarit si nu gasesc.Dar tare mi-e dor de burtica, de bebe miscator si toate cele...OFFFF
Dar ma bucur pt fiecare gravidutza si deja vad ca avem 4, daca nu gresesc...
Sa va spun si despre Sara una alta.a crescut f mult, ii iau haine deja de 2 ani.are vreo 12 kg cred.Acum 2-3 sapt avea 11.5 dar cred ca a mai pus.Este f fericita la curte, la tara.Are leagan, nisiparul ei, bate curtea in lung si in lat...Are deja 4 masele si 8 dinti si se pregatesc sa iasa caninii.
De vorbit nu zice prea multe dar stie sa iti spuna in felul ei ce vrea si cum, astfel incat te intelegi cu ea.De inteles te intelege de mult.Pupa, cand are chef si musca mai mereu
Rade tot timpul, danseaza cum aude muzica si este intr-o continua miscare.Are o claie de par blond si cret in cap , trebuie dusa la tuns cat de curand.Mananca f bine, nu prea mai sta pe oala de cand este la curte si cam atat.
aaa...si ii plac gainile si cocosul la nebunie.Au surclasat pisica.Cunoscute sub numele de cod: COCO, sunt pasiunea ei.Se duce si se uita prin ulucile gardului la vecin, la gainile lui.Si iese de acolo murdara pe nas de stii precis ce si cum a facut.Isi culege singura struguri si papa.la fel si prune sau piersici.
Merg duminica la ea si de-abia astept.Saptamana trecuta nu am fost si mor de dor.
Pup toate mamicile si toti bebeii
Androix spune:
Pai mi-a placut mult de tot ca e fix aceeasi perioada, ma rog asa cu diferente de cateva zile. La Filip am avut UM 11.08 si acum e 19.08. DPN din ce am calculat eu ar fi 26.05.07 dar asta la un ciclu de 28 de zile. Ma rog, cred ca va veni ceva mai devreme, mai ales ca acum stiu si cum

Andreea mamica lui
Filip Stefan
Florentina G spune:
Nici eu nu pot vedea poza!
Sa inteleg ca mai avem un samburel pe lista la intalnire?
Uraaaaaaa! Felicitari, sa fie intr-un ceas bun, o sarcina usoara ca a mea iti doresc!
In privinta kilogramelor nu-ti face griji ca acum nu o sa mai pui la fel ca la Filip pentru ca nu o sa ai timp sa savurezi aceasta sarcina ca pe prima! Eu una alerg intr-una dupa Maya prin casa, de multe ori uit sa si mananc!
Pentru mine este perfect Parcul Carol! Si ora ne convine! Monu avea o idee buna sa facem un chat seara, asa ne putem schimba eventual si nr de telefon.
Chris, multumim mult! Eu aveam de gand sa venim cu un taxi pentru ca socra-miu o sa fie plecat sambata. Ar fi bine sa ne sincronizam, oricum cred ca o sa ne auzim la telefon maine!
Adina, si pe mine m-a bufnit rasul cand am citit mesajul tau! In curand si eu o sa ajung ca tine, nu de alta dar astazi si-a lasat morcovul pe tastatura de la laptop si apoi a trantit capacul cu putere! Stie ca nu are voie dar daca ne vede pe noi ca butonam intr-una vrea si ea sa vada cu ce se mananca chestia asta!
Cloreta, pai chiar daca se trezeste pe la cinci, tot aveti timp sa trageti o fuga pana in parc!
Chiar am emotii, mi se pare ca va cunosc pe toate atat de bine si totusi ...nu ne cunoastem! Abia astept ziua de maine!
Tina
25+ cu
si
Maya
Pozele noastre
Maya dupa 1 an
Androix spune:
Adela, multumesc mult de tot!
Cred ca ti-e dor de Sara. Si noi cand am stat 4 zile fara Filip in ultima zi cam incepusem sa fierbem. E bine ca e pe maini bune si sunt sigura ca e fericita la curte.
Flori, uite aici
Si eu abia astept sa ne vedem. oauuu dupa intalnirile de gravidoase asta e cea mai mare intalneala de mamici.
Si cum cu ce se mananca laptopul? Cu morcov! ![]()
Andreea mamica lui
Filip Stefan