Copiluti de mai-iunie 2005 (8)
Raspunsuri - Pagina 10
andutzy spune:
Androix, ma bucur sincer pesntru tine!!! felicitari!
Cat despre intalneala, daca va fi prin Tineretului sunt sanse mari sa ajungem si noi, la fel si la Circ.
Eu tocmai vroiam sa ma plang ca luna asta trebuie sa stau pe bara cu incercarile de bb2, deoarece am luat 2 pastile, doza unica pentru giardia si dupa aia am citit pe prospect ca dupa tratament o luna nu e bine sa ramai gravida. BIne, pentru alte afectiuni acest tratament se face pe perioade mai lungi, nu doar 2 pastile cat am luat eu, dar mai bine sunt precauta! Dar uite cum mai trece o luna fara folos!
Nu ma intrebati cat ma supara asta!
Adina,nasol cu Ema si tastatura! Dragos si-a manacat tastele de la tel lui mobil de jucarie acum cateva luni, deocamdata tasatatura e intacta!![]()
Andra si Dragos Alexandru
- 31.05.2005
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
simiena spune:
Daca nu ajungem la timpul fix de intalnire cine imi da si mie un nr. de telefon ca sa va pot gasi ?
Sau cum facem?
Mamicul lui Elian
povestea nasterii
andutzy spune:
Pentru fetele care m-au intrebat,ochelarii trebe sa-i port permanent, desi au dioptrie mica, +0.50. Afara nu e greu, deoarece eu eram dependenta de ochelarii de soare, dar exista tentatia cum intru in casa sa-i ridic pe freza, in casa e mai greu cu ei pe nas...dar facem eforturi.
Mai, sa stabiliti ora si locul! La 10 e chiar mai bine, chiar daca noi ajungem pe la 11, dar sunt sanse mai mari ca dupa amiaza sa ne deplasam pana la locul intalnirii. Pentru noi si Cismigiu e ok, vorba Clarei, cu Herastraul ce e mai greu!
- 31.05.2005
Androix spune:
Mey, nu incurcati borcanele! Intalnirea matinala o propuneam pentru alta data. Pentru maine e aproape stabilit parcul CAROL ora 17. Andutzy, pai ce mi-e carol ce mi-e tineretului. Cu ce vii daca e?
Multumesc de urari. Relaxeaza-te si tu ca o sa fie bine, lasa sa treaca luna asta ca e naspa cu pastilele si pe urma
vorba lu' mircea radu bre: iubiti-va mult 
Simiena, iti trimit numarul meu pe pm.
Andreea mamica lui
Filip Stefan
Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia.
andutzy spune:
Androix, vroiam sa vin cu 133 pana la Palatul copiilor. In Carol e mai complicat ca nu am fost nicoodata. Om vedea cum facem! Poate ajungem totusi!
- 31.05.2005
Androix spune:
Uite ca mi-a venit si mie ideea geniala sa fac o adresa de mail comuna pentru noi
mai_iunie_2006@yahoo.com
Pentru parola dati PM.
Andra, da-mi numarul pe pm si o sa te sun maine si poate trec eu sa va iau. In principiu, depinde daca vine Andreea cu mine sau vine cu sotul ei. Oricum spatiu ar fi si asa dar una din voi ar trebui sa stea in fata.
Andreea mamica lui
Filip Stefan
Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia.
gabitzam spune:
Androixxxxx, noi sintem de 2005 ![]()
Gabitza si nazdravanul
Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni | Andrei 11-12luni | Poze noi cu maimutzica ![]()
Androix spune:
quote:
Originally posted by gabitzam
Androixxxxx, noi sintem de 2005
Gabitza si nazdravanulAndrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni | Andrei 11-12luni | Poze noi cu maimutzica
Deci nu se poate asa cevaaaaaaaaaa

Deci daca pana acum mai aveam vreo indoiala, gata! Sunt atat de zapacita incat sigur sunt
OK si acum ce dreq mai fac? Fac alta?
Later edit: gata am facut alta! Si ca sa nu ma mai incurc cu numerele le-a scos de tot.
Uitati aici
copiluti_mai_iunie@yahoo.com
Andreea mamica lui
Filip StefanCainele moare de drum lung si prostul de grija altuia.
simiena spune:
Androix-am primit numarul - ne vom stradui sa ajungem.
Mamicul lui Elian
povestea nasterii
OlgaTarziu spune:
Buna dimineata.
Nelia si fetele sunt bine, nu fa face-ti griji. Octav sotul Neliei era sa faca infarct ca auzea la lucru saracul tot felul de zvonuri si stia ca are copila si nevasta acolo. A dat cica vreo mie de telefoane si la gradinitza si peste tot.
Androix felicitari!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sa ai parte de o sarcina usoara si frumoasa si da-o dracului de greutate. Acu mananca pentru samburel. Ai vreme apoi sa te stresezi cu asta. Deci asa cu timpul de exercitiu? Eu prima data am incercat 6 luni si ma gandeam ca la nr 2 o sa-mi ia un an.
Tdi mare piticuta ai. Dar de curiozitate, cum o masori? Ca Tony intins jos e mult mai lung. Eu il masor in picioare la tocul usii. Incearca sa vezi ca iese diferit.
Loreen hai ca sunt aici... Ne consiliem una pe alta de ne sar capacele. O sa treaca si perioada asta cumva. Cert e ca undeva trebuie sa facem niste schimbari radicale. Nu stiu unde inca.
In caz ca nu v-am zis inca de cumnata-mea.... A venit in Sua acum un an jumate. Si-a facut un master in drept, si-a luat licenta de avocat pe New Jersey si isi gasise un job cu vreo 50 000 pe an. Acum s-a mutat la al doilea loc de munca. Cat castiga? Ghiciti? 150 000 an
Are un noroc de nu am cuvinte. Mno inspirat fiind de chestia asta sotul incepe sa comenteze lipsa mea de interes privind cariera. Traiesc momente grele fetelor.
Olga
When you're strange
Faces come out of the rain
When you're strange
No one remembers your name
-The Doors-