Copiluti de mai-iunie 2005 (8)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monu spune:

OOFFF!!! Copilu' asta imi mananca zilele. Iar nu a dormit decat o ora si de dimineata umbla non stop si ma tin dupa ea si ma aplec si deja se intareste burtica. Nu vrea sa doarma desi ii pica ochii in gura. Singura chestie buna e ca azi a fost aceea unica zi pe luna cand mananca bine.

Si si-a mai rupt si toti piticii de pe perete. asa ca, acum avem un intreg perete scorojit.

18+ si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Tony a urlat azinoapte in 5 reprize de ziceai ca-l jupoaie cineva. A dormit in pat cu noi, vorba vine. Noi am dormit cam 3 ore in rest a avut piticul program. I-am dat si de durere si cu gel nimic nu a functionat. Asa sunt noptile noastre de 2 saptamani. Cred ca daca mai prind cateva crap.

Olga

When you're strange
Faces come out of the rain
When you're strange
No one remembers your name
-The Doors-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Androix, feliciari!!! Sarcina usoara!

Pupici tuturor copilasilor!

Cornelia, inainte de a iesi pe usa de la birou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Azi a inceput sa zica ta-ta si nu ba-ba. sa vedem cat o tine.

18+ si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corail spune:

Androix, felicitari!! Sa ai o sarcina usoara si fara prea multe greturi!
FlorentinaG, abia acum am apucat sa vad filmuletele facute de tine! Sunt super!!!Multumim!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Androix-felicitari, o alta mamica curajoasa! Eu va admir, pe cuvant de onoare. Din pacate eu numai intr-o singura poza am distins bine 2 liniute, in celelalte parea doar una. Dar sunt cam chioara in ultima vreme.

Tdi-eu cred ca Alyssa nu are nimic. Iti dai seama ca daca avea ceva nu se mai zbenguia dupa aceea. Probabil ca la varsta asta au coloana foarte flexibila si apoi mai au si un inger pazitor.

Ioana-eu cand am fost in Romania am vazut tavi de muffins la Cora.
Ma bucur ca mesajul tau era mai optimist

Ilinca-ti-am trimis un e-mail acum cateva zile, l-ai gasit?

Laura-concediu placut. Stiu ca nu va fi concediul ideal, dar poate ai putin timp sa te reculegi si sa te odihnesti. Asta daca nu-ti face nazdravana vreo figura.

La noi este a doua zi cu ploaie si-mi vine sa fug de bucurie. Nu se mai termina ploaia asta odata.

Va pup si week-end placut daca nu mai intru.

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Olga, o masurai pe pitik cu metrul-ruleta, fugind dupa ea prin casa, prinsa la inghesuiala intre dulapuri!...si este mai inalta cu 3 degete decat amicul ei masurat de doctor la 85 cm. Imi pare sincer rau ca se/va chinuie atat Tony, stiu ca si noi tragem n-spe treziri pe noapte si ne intrebam cat mai rezistam...de 1 an ne chinuim cu nenorocitii astia de dinti dar la masele si canini e nasol, partea buna ca odata iesiti terminam circul...sper!

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

va multumesc celor care mi-ati raspuns la "dilema" cu cazatura...m-am mai linistit intre timp desi pitici pe creier inca mai circula, faza e ca sunt ingrozita de cazaturile progeniturii si cu toate eforturile posibile si imposibile de a evita tot se mai intampla cate una...of of!

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Ce agitatie mare la Bucuresti...Andreea cu burtica, intalneala de maine, of, ma bucur tare pentru voi!

Androix felicitari ! Pana la urma ai reusit intr-un timp relativ scurt. Ce senzatie placuta trebuie sa traiesti. Sa te simti bine cu tine, sa fii prudenta si sa ai grija.

Tdi faza cu cutitul n-o stiai? E de pe vremea bunicii, pui lama cutitului pe lovitura sa nu iasa cucuiul.
nazdravanei.

Clara am vazut micul contorsionist, ma uit de multe ori cum doarme Bia inghesuita intr-o margine sau cu fundul in sus, pregatit pentru o palmuta, ce-or gasi ei in pozitiile alea nu inteleg, vazand-o pe Teo m-am convins inca o data ca e mica mica mica fata mea, cati cm are? Si labuta mi se pare mare.

Adina ce prapad e cu tastatura voastra, sa iau aminte la ce se poate intampla ca si bia are aceasta pasiune. Daca ar avea o tastatura nefolositoare oare i-ar mai tenta? Cum iti mai e, parca dum. papi tort, nu? Yami, yami, de abia asdtept...

Flore scumpa foc Maya cu morcovul

Sufletzica tare scumpa trebuie sa fie Sara din ce povestesti, ti-e greu fara ea, dar e pe maini bune si poti la sfarsit de saptamana s-o vezi, eu tb. sa ma pregatesc sufleteste pentru vara viitoare.

Zilele trecute de-abia ce aparea cate-un mesaj, iar acum nu le mai termin. Iesim in parc ca am dat rateu cu somnul, de azi dimnineata n-a dormit decat vreo juma de ora in carucior in parc cand a inceput un nene sa tunda iarba. Si m-am grabit sa vin acasa s-o pun la nani, degeaba. Cand citesc ce mult mai dorm puiutii vostri, adik bine pentru varsta lor.

Mai intru diseara sa va mai spun.

Eli mami lui Andreas si Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

pupici pentru mamici si pitici!!! ne-a fost tare dor de voi si eram tare nerabdatoare sa intram sa vedem ce mai face gasca de piticlonti. noi am fost in concediu, punem pozici si revenim, caci acum...

in sfarsit avem internet!!!!!!!!!!!!!

... si albastricile lui mami 08.05.05

Mergi la inceput