Copiluti de mai-iunie 2005 (8)
Raspunsuri - Pagina 12
fran spune:
Buna !
Mey e intalneala de buritici sau kupii?
Primiti si ne-burticoase?
Androix- felicitari mami, cati taurasi va adunati voi acolo mey?
Noi venim in Carol fara probleme, pe la 17,30 sper sa ajungem. Punct de reper, ceva? Androix da-mi si mie te rog PM cu parola si eventual nr. tau de tel, plizzzz.
Daca se schimba ceva cu intalneala va rog frumos scrieti si aici ca msg nu-mi merge.
Ma cheama datoria...
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
gabitzam spune:
Fetele frumoase, daca tot a avut Androix ideea foarte buna sa faca o adresa comuna de mail pe yahoo, eu am alta propunere. Sa ne folosim de contul asta si sa posteze fiecare un album de poze cu piticul ei si tot acolo sa punem poze de la intalniri. Ma gandesc ca ar fi dragut sa avem copilutii toti la un loc. Eu as vrea sa pun poze cu Andrei cu evolutia lui in timp (ideea Adinei de fapt, la ea am vazut un album minunat cu Ema de-a lungul primului an).
Androix, please, vreau si eu parola pe PM sau YM.
Gabitza si nazdravanul
Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni | Andrei 11-12luni | Poze noi cu maimutzica ![]()
andutzy spune:
gagici, dati si voi o idee cum sa ajungem in Parcul Carol venind de la Unirea sau Hala Traian. Si unde in Parcul Carol? De fapt eu despre parcul asta nu stiu mai nimic, nici intrare, nici puncte de reper
. Deci daca nu venim cu Androix cu masina, suntem mancati! ![]()
Andra si Dragos Alexandru
- 31.05.2005
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
andutzy spune:
Eli, de faza cu cutitul si eu stiam, sau cu lingura, dar verisoara mea a fost sfatuita de la pediatrie sau neorologie, nu stiu exact de unde, sa nu puna rece pe lovitura, ca se pot forma cheaguri. mai bine se maseaza zona si atat! Acum daca mint aia, mint si eu, cert e ca eu am retinut si nu am mai avut curaj sa-i pun lui pitic cum imi punea mie mama....
- 31.05.2005
pisik 4ever spune:
parcul carol e pe linia tramvaiului 5 care trece pe la unirea, cred ca statia de langa sediul protv e cea mai aproape...
... si
albastricile lui mami 08.05.05
andutzy spune:
Tramvaiul 5 are statie chiar la Hala, dar el la Unirea face dreapta spre Sf Gheorghe, ce treaba are el cu Parcul Carol, care stiam ca e undeva pe langa Tineretului? Sau stiu eu gresit? Ajung insa cred tramvaiele alea care circula pe la Nerva Traian?
- 31.05.2005
elisor spune:
OlgaT n-am primit nici o reteta, uite aici adresa: elinor@easynet.ro sau elinor@rdslink.ro sau cea de pe yahoo.
Cumnata-ta are un Tony prin preajma? Presupun ca nu, oricum felicitari pentru reusita.
Laura cand plecati?
Gabitza drum bun si placut in noua masina, sa ne spui cum s-a acomodat Andrei
Bea am cumparat si eu revista azi. Te voi pastra...
M-am edificat cu analiza asta, MFOP e una si aceeasi chestie cu coproparazitologic si se face pentru toti viermisorii si e gata azi, astept pe mail rezultatul, dar pentru siguranta ar mai trebui repetata de 2 ori.
Am cumparat si eu Biotcs ca incepe sa dea senmne ca nu e ok, are scaune care put a peste stricat si sunt dezlanate (scuze pt. detalii), tb sa-i mai dau si altceva sau numai astea sunt suficiente?
Merg sa caut pe harta parcul Carol ca habar n-am unde va intalniti si sa stiu unde-mi trimit gandul.
Eli mami lui Andreas si Bianca
elisor spune:
Andutzy nustiam ca e gresit, eu intotdeauna mi-am pus rece la lovituri
Pisik bine ai revenit, te-ai mutat, nu?
Am primit analizele: negativ. Au fost gata in 4 ore.
SA AVETI O ZI EXCELENTA MAINE LA 
MAREA INTALNEALA!
p.s. OlgaT am primit reteta, mersi
Eli mami lui Andreas si Bianca
Androix spune:
Pentru intalnire a ramas asa:
Parcul CAROL, la tunuri, unde sunt soldatii, la ora 17:00
Lista:
Invitati speciali: Loreen & Delia si Elisor cu Bianca si cu gandul ![]()
1. Androix & Filip
2. Adina & Ema & Mihai
3. Monu & Alexia & Tati & samburelu'
De ce nu ma tragi mey de maneca? dusa sunt...
4. Flori & Maya & samburelu' ![]()
5. Fran & Patricia
6. Andreea & Eric
7. Maysa & Rares
8. Chris & Carina (dupa ce termina somnicul
)
9. Andutzy & Dragos
10. Margott
Andra, ramane cum am stabilit, nu te mai stresa trec eu sa va iau. Te sun maine pe la patru.
Andreea mamica lui
Filip Stefan
Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia.
omustata spune:
Androix-eu am avut UM pe 19.08 cand am fost gravida si a iesit pe 28 mai. Deci o sa fie geaman(a). Inca odata, ma bucur mult pentru tine.
Clara-chiar ca fetele noastre seamana, pana sila preocupari. Doar ca a mea prefera cititul mersului si asta nu-mi prea place deocamdata. Cred ca o sa fie o tocilara
.
Nelia-da-ne si noua un semn sa stim ce faceti.
OlgaT-merci mult de reteta. Este exact reteta soacrei mele. De cate ori mergem in Romania ne face tortul asta si intr-adevar este foarte bun. Ce ai facut ieri cu Tony la doctor?
Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya