Copiluti de mai-iunie 2005 (8)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Eli, cum sunt copiii?
Flori?

Andra si Dragos Alexandru - 31.05.2005

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

chiar asa, ce mai fac copii elisor si flori? sunt mai bine?

flori, eu mi-am vopsit parul cand eram burticoasa, am trecut de la blond la roscat, a prins si nu a fost nici o problema.

multumim ptr urarile voastre, tdi si loreen! sper sa ne mai linistim un pic, ca suntem satui amandoi de trambalat. anul asta ne-am mutat de trei ori din ianuarie...

nu ma lasa tati sa citesc din urma ca cica trebuie sa aranjam camera fetii... e plina de bazaconii, si am zis ca doarme cu noi pana rezolvam... am regresat. mai e cineva care doarme cu puiul???

... si albastricile lui mami 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Vorba lui Tdi, am lipsit si eu putin si cate s-au intamplat!

Eli-imi pare tare rau de sambata ta neagra. Eu am avut mana rupta cand eram cam de varsta lui Andreas si-mi maintesc ca m-a durut groaznic cand mi-a tras-o, dar apoi nu am mai avut nici pe naiba. Sa dea Dumnezeu sa se refaca repede. Cat despre Bia, nu m-am confruntat niciodata cu asa ceva cu Maya, dar imi inchipui ca este tare rau. Multa sanatate!

Nelia-imi pare tare bine ca ai dat un semn de viata. Ce program incarcat are Agata! Nu-i prea obositor?

Am vazut pozele de la intalnire si sunt superbe. Cine-i blondul ala carliontat ca nu mai pot dupa el? veti niste copii tare frumosi si voi niste mamici una si una.

monu-vad ca nu prea ti-a crescut burtica d ecand te-am vazut eu.

Flori-sanatate puiutei!
Sa Stii ca eu m-am vopsit de vreo 2-3 ori cand am fost gravida, cu vopsea obisnuita si a prins foarte bine. Poate depinde de persoana. In orice caz, eu am intrebat medicul inainte si mi-a zis ca este ok.

Maya merge ceva mai mult insa trebuie sa stau mereu dupa ea sa nu cada. In nici un caz nu am ajuns la performanta de a o lasa de capul ei si eu sa-mi vad de treaba mea. Stau cu ochii pe ea ca pe butelie atunci cand merge. Si vorbeste pe limba ei de ma sperie. De fapt este mai mult ca o cantare taraganata, dar continuu. Ieri am fost cu trenul la New York si o ora dus si o ora intors cat a durat drumul a vorbit in continuu. radeau toti care erau in jurul nostru.

Va las ca tocmai m-am vopsit si mi-a expirat termenul.

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Salut.

Noi tocmai ne-am intors de la Niagara. Ne-am simtit tare bine si Tony a fost un scump si un dulce. Are copilul asta o carisma de speriat. Unde merge isi face prieteni cu viteza luminii.

Eli, Flore sper ca va sunt puiutii mai bine.

Flore eu m-am vopsit cu vopsea de plante cat am fost insarcinata, ca asa ajunsesem de la blond la aproape saten. Dar stiu ca doctorul mi-a zis ca e ok si nu e nociv dupa primul trimestru.

Rabdare Olga. Va alerga mai curand decat iti poti tu imagina. Pupici vorbaretei.

Uite ce colacei am facut sambata. Dupa cum vedeti Tony e mort dupa ei.
http://good-times.webshots.com/album/553808379PbEjpt

Ne vedem dimineata...

Olga

When you're strange
Faces come out of the rain
When you're strange
No one remembers your name
-The Doors-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna dimineatza...

Am uitat ce bine-i sa te terzesti dimineatza dar sa stai acasa...iar ma ia cu regrete ca am inceut serviciul...robabil imi va trece repede...
Ma chinui sa beau o cafea acompaniata de gargara lui fii-mea...vorbeste frate intr-una,nimic inteligibil,imi si arata cu degetul despre ce-i vorba.Cand vede ca-s tuta si nu pricep baga si intonatie...

Oana LA MULTI ANI,sa va iubiti toata viata,sa va respectati si sa va onorati unul pe celalalt pana la capatul vietii,sa mai faceti copii ca ies tare frumosi...

Olguta din America ce vise ai...io ma intrebam cum o fi fost sa mai fi amanat Delia mersul...ca numa liniste nu am de cand merge...in orice caz numa linistita si sa-mi vad de treaba mea nu o pot face...o gasesc in niste cotloane unde nu ma asteptam...

Elisor ce fac bolnaviorii?!Andreas merge la scoala sau are o vacanta prelungita?!

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Oana, LA MULTI ANI si multa fericire!
Olga, blondul e baiatul prietenei mele si e mai mic cu 2 luni decat noi.
Noi suntem morti de oboseala. Aelxia nici macar noaptea nu mai are somn.

18+ si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

'neatza fete frumoase!

Oana, casa de piatra in continuare! Sa ramaneti o familie frumoasa ca acum, pentru totdeauna, sa va iubiti mult si sa fiti fericiti!

Ne-am intalnit ieri cu Laura si familionul, pot sa va spun ca Laura e din ce in ce mai frumusica, si-a facut parul mumos, iar Delia e o capritza zapacita, simpatica si dulce foc. Uitati aici www.dropshots.com/day.php?userid=142350&cdate=20060917" target="_blank">poze de la Constanta, fara mare de data asta, ca batea un vant turbat de nu ne-am apropiat prea tare de tzarmul marii.

Tare rau imi pare ca n-am fost cu voi sambata la intalnire, mi-e dor de voi si de toti copilasii, si de Adina&Ema in mod special. Pozele spun cat de bine v-ati simtit si ce s-au mai distrat copilasii, mai ales Astept cu nerabdare urmatoarea intalnire.

Gabitza si nazdravanul Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni | Andrei 11-12luni | Poze noi cu maimutzica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

elisor- cum sunt copilasii, cu andreas ai fost la scoala?

Noi am inceput azi prima zi de scoala ( vineri nu a participat la deschiderea anului deoarece eram inca la mare) deci emotii pe masura.Deocamdata imi place invatatoarea sper sa nu mi schimb parerea pe parcurs.

Androix- esti graviduta? daca da sa fie intr un ceas bun, sa termini cu curele de slabire atunci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Neata! Heideti la cafea ca suntem pe pagina2.

Eu iar nu am reusit sa intru in week-end, dar am reusit sa citesc despre toate evenimentele.

Androix - felicitari, sa-ti fie bine, sa te bucuri de sarcina si de un bb cel putin la fel de cuminte ca Filip (nu ca vreau sa fiu rea, dar ce te faci daca noul membru al familiei nu va dormi ca Filipete toata noaptea si ajungi ca sora ta; din fericire, deocamdata ai sa te gandesti numai la lucruri frumoase, vezi tu dupa aceea). SI mai am o intrebare: parca iesisesi din perioada de gratie de 2 ani in care puteai beneficia de o noua indemnizatie. Te intorci la lucru, asa bortomega?

Mygirl - felicitari si tie, sa va bucurati unul de celalalt si amandoi impreuna de copilas(i). Sarbatoresti singurica, nu-i asa?

La marea intalneala nu am reusit sa ajungem, bine ca nu ne-am inscris pe lista, pentru ca Mogo a dormit pana pe la ora 18 (ceea ce ei nu prea i se intampla) si dupa aceea n-am mai avut putere sa imi iat toate cele la spinare si de teama ca nu va mai gasesc. In schimb am fost ieri in Carol cu colega mea, dragut parcul si nu foarte aglomerat pentru duminica seara.

Elisor - ce face fetita cu ochi albastri? E mai bine? Si Andreas?

Florentina - eu nu m-am vopsit cat am fost insarcinata din principiu (suvite, nu integral), citisem ca nu e bine si am zis sa nu risc. Acuma, cand vad cata lume s-a vopsit si le-a mers bine imi dau seama ca a fost o tampenie, mai ales ca mi-am pierdut si obiceiul de a ma face in cele 9 luni + multe altele de stat acasa. Dar dupa ce ma mut la noul loc de munca si ma mai intremez cu banii ma duc precis.
Ce face Maya, ati dormit azi-noapte?

Gabitza - am vazut pozele de la mare, mai sa nu o recunosc pe Laura, ce mul conteaza parul lasat pe spate, in loc de vesnica coada, pe care si eu o afisez prea des.

Loreen - concediu placut!

Gata, ma intorc la munca desi nu am nici un chef, constat ca dupa week-end imi este tot mai greu sa ma reculeg, desi, dupa ce maraita a fost ieri Mogo, aproape ca sunt bucuroasa sa fiu aici si nu acasa. Pupici si un inceput de saptamana bun!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simiena spune:

Imi pare rau sa vad din nou copiluti bolnaviori .sa le treaca cat mai repede .
Am ajuns si noi pe ultima suta de metri in parc . Prea mult nu am stat dar mi-a placut foarte mult gasca misunatoare si mai ales ca i-am vazut in direct pe toti .
Din pozele de la Constanta deduc ca vanataia Deliei arata mai bine .

Mamicul lui Elian
povestea nasterii

Mergi la inceput