Copiluti de mai-iunie 2005 (8)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Helou
Mi-a aparut o in lista, Gabitza
Da a fost tare frumos la intalnire, eu una vreau sa repetam cat mai curand, atat cat mai tine vremea cu noi, desi vad ca se cam strica.
Flori, de afectat nu te afecteaza vopseaua, tre doar putina precautie in primul trimestru dar la tine nu mai este cazul acum. Insa oricum si fara burtica nu ti-ar prinde ce vrei tu sa-ti prinda. Decat daca ti-l decoloreaza putin. Eu cand ma faceam roscata, vroiam sa-mi prinda un roscat aproape rosu si foloseam oxidant mai puternic, deci intai il decoloram putin. Din cauza asta acum orice as pune in par imi prinde diferit. Insa daca il decolorezi exista riscul ca vopseaua sa nu prinda din cauza burticii, cum n-a prins la Monu, si ce te faci daca ramai decolorata, iar decoloratul asta poa sa insemne si un portocaliu turbat. Nu ai alta solutie decat sa astepti sa-ti creasca. Sau sa continui cu brunet.
Cum se mai simte Maya?
Cuscra, nu aveai mey cum sa nasti pe 4 mai si sa ai UM 13 aug. Am avut eu data trecuta 11 aug si am nascut pe 13 mai, oricum mai devreme cu 5 zile decat termenul. Cred ca nu-ti mai aduci aminte UM-ul corect. Uite www.desprecopii.com/info.asp?id=848" target="_blank">aici un tabel care e si in mama si copilul, primul rand e UM si al doilea e DPN.
Am vazut pozele de la constanta. Mey, da ia zi-mi si mie cum ii esplici tu la coafeza ta de te vopseste/suviteaza asa de meserias? Zau ca as vrea si eu ca tare misto iti mai sta. Moama ce gurita casca noru-mea la paharul ala de bere. Se potrivesc copiii nostri si Filip asa tragea la o cutie, culmea tot de carlsberg ca sa vezi...
Oana, tu vino in bucale si cand o sa stai pe st. cel mare te fac o intalneala in circ.
Ioana, nici gand sa ma intorc la munca pe ultima suta cu burta la gura. Oricum nu m-as duce, mi-as muta cartea de munca eventual o luna pe firma lui MIhai. Dar nu va fi cazul. Nu am aprofundat legea dar a mai intrebat cineva la legislative si se pare ca pot sa solicit prenatal.
Elisor, cum sunt copiii?

Am uitat:
Mercedes, multumesc mult. Da termin cu dietele dar ma documentez in legatura cu sportul in timpul sarcinii. Din ce am gasit pana acum se pare ca am voie si pilates si bicicleta stationara. Mai ramane sa ajung la medic si sa-mi dea si el voie si trec la treaba. Si cu putina vointa ma vad si respectand un monty, de ce nu? Vezi sa nu... dar visez si eu.
Andutzy, nu m-am suparat ca nu aveam de ce, stai calma. Imi aduc aminte ca ti-l l-am dat la un moment dat din mainile lui Filip care il dadea pe jos. Ar fi putut fi doar uitat in masina, dar cum ieri nu mi-am coborat monumentul din casa nu ti-am raspuns ca nu am avut cum sa verific. oricum bine ca l-ai gasit!

Mult succes pentru picii care au inceput azi scoala! Curaj pentru bobocei dar si pentru parinti!

Andreea mamica lui Filip Stefan

Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Oana LA MULTI ANI! Sa aveti parte de armonie si multa fericire!
Tina, si mie imi pare rau ca n-ati putut ajunge la intalnire. Multa sanatate Mayei!
Sotziorul meu a venit, bineinteles, dar n-aveam card suficient de mare in aparat, pentru ca il dadusem finutzilor nostri (care sunt in 'luna' de miere). Am facut totusi ceva poze.
Poate data viitoare venim cu sotziorii, macar sa aiba si ei un subiect comun - in afara copiilor, of course
Eli, multa sanatate copilasilor tai! Mey, da' ce ghinion cu Andreas... refacere rapida! Bibicu' mic.
Andutzy, frumos rezumatul tau despre intalneala
O mica mentiune: bilele colorate (din piscina de bile a lui Iepu) au avut un succes nebun In rest, copilasii exact asa cum ii stiam de pe forum, si dragalasi nevoie-mare
Pisik, bine ai revenit ! Frumusica foc printesa ta!
Moama da' ce mistooooo e la Yellowstone !!! Superbe pozele!
Margott, multumesc pentru poze.
DPN-ul, mey, cum il calculati ?! Eu am avut UM 14 aug, DPN 21 mai si am nascut pe 26 mai ... Daca e sa adaug 270 de zile la UM ar iesi 11 mai

O saptamana usoara sa aveti!

@later edit: hai ca am gasit link-ul cu DPN-ul
Intalneala oricand! Eu sunt pentru !... mai ales pentru 'fara copilasi'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Androix, cum sa nu te pun ca in lista cand ma bucur asa de tare pentru tine? Si pentru toate gravidutele noastre. Am vazut ca te-ai inscris si la mamici de mai-iunie 2007 dar clar ca ai o problema cu cifrele, ti-ai dat UM ca 19.09...adica maine

Am intrat pe contul nostru comun si mi-am creat un album nou de poze, dar n-am apucat sa si pun poze in el, ca le am pe calculatorul de acasa.

Gabitza si nazdravanul Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni | Andrei 11-12luni | Poze noi cu maimutzica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Cloreta, cutu tau are mare trecere la Alexia prin urmare am purces la cautarea lui.Am avut mari emotii sa nu am succes. Ce ma mira e ca accepta sa manance daca ii dau cutu sa se joace. Spre bucuria mea am gasit la Mihai Bravu asa ca azi dupa ce vine sotu' de la munca ma duc sa il achizitionez.
Elisor ce mai faceti? Cum se simt copiii?

Tocmai ce am sunat sotul si i-am stricat surpriza Tocmai e la un Miniblu si ii cumpara cutu si la promotie! Cred ca l-am capiat cu jucaria asta daca s-a hotarat sa se duca sa o ia.

18+ si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maysa spune:

Salutare!
Frumoase intilniri!!! Macar la ecouri suntem si noi prezenti. Rau imi pare ca n-am ajuns in parcul Carol dar motivele au fost pur 'tehnice'. Rares a trecut prin cea mai miriita saptamina, dupa cea mai plingacioasa saptamina. Greu sa-l vezi asa si multa rabdare iti trebuie sa-i poti face toate capriciile de bolnavior. N-as fi zis ca raceala o sa se prelungeasca si in w/e, dar din pacate asa s-a intimplat. Din cauza ca i se tot infunda nasul, a dormit foarte prost mai mult in brate decit in patut si in consecinta nimic nu i-a intrat in voie, nici chiar mincarea pentru care la cresa a lasat si plinsul deoparte. Ii curgeau lacrimile instant si nasul nu se lasa nici el mai prejos . Si cred ca a fost si un virus mai rezistent care umbla prin cresele noastre asa ca mai bine sa ne treaca si apoi o sa ne si vedem.
Androix, felicitari pentru reusita recenta. Sa ai o sarcina usoara si copii frumosi si sanatosi.
Elisor, e bine macar din punctul asta de vedere,adica sa stii ca daca ai o problema medicala poti sa apelezi si la urgenta. O fetita cu care se joaca Rares si-a rupt ieri dimineata mina si parintii nici nu au avut curaj sa mearga la urgenta. au zis ca asteapta ziua de azi sa mearga la doctor. Acum nu stiu daca au procedat bine, ca fetita avea dureri mari chiar si cind nu misca mina, dar au avut neplaceri mari la urgenta cu alte ocazii si au incercat sa ocoleasca situatia. Sanatate multa celor mici si ai grija ce salariu negociezi in noua meserie.
Fran, si Rares a plins foarte tare la controlul de saptamina trecuta. Noi am facut binenteles legatura cu cresa. Abia a reusit sa-l asculte la plamini si cel mai greu a fost cu privitul in git. Pina l-a urma l-a cintarit in brate la ta-su si apoi l-a cintarit si pe ta-su. (Si ca o paranteza:dupa cintarirea autorizata, cu cintar electronic tati a tras concluzia ca se impune alergare dimineata si seara pentru tati binenteles). deci ati facut varilix pina la urma. noi abia azi, daca ne da doctorita unda verde ca am scapat de raceala, facem priorix(adica ROR) si apoi varilix si cel pentru hepatita a. Eram aproape de o intilnire si desi nu a fost sa fie, parca simt ca se apropie.
Florentina pupici si multa sanatate pentru Maya. Pina la urma e raceala? Sa se faca cit mai repede bine sa ne putem prezenta la urmatoarea intilnire.
Sanatate si o saptamina frumoasa!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gabitzam

Androix, cum sa nu te pun ca in lista cand ma bucur asa de tare pentru tine? Si pentru toate gravidutele noastre. Am vazut ca te-ai inscris si la mamici de mai-iunie 2007 dar clar ca ai o problema cu cifrele, ti-ai dat UM ca 19.09...adica maine

Da e, lasa ca s-au prins ele. Insa nu prea ma trage ata sa scriu pe-acolo. Mi se pare un pic plictisitor Mai ales ca mie deocamdata nu mi se intampla nimic.

Si trebuie neaparat sa ma apuc sa trimit pemeuri cu parola de la contul comun... Il hranesc pe Filipoi si ma apuc de treaba.
Monu, ce cutu, mey?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

... am revenit pe baricade, moarta, frinta, fizic dar mai ales psihic.
Acum sa va povestesc sau nu cum a fost in Romanica ?! Hmmm, prima saptamina a trecut frumos, cu prieteni, cu vizite peste vizite, cu agatzamente pentru printzesa, dar la sfirsitul saptaminii, Isabella s-a simtzit pentru prima oara rau, a vomat, a avut diaree, ce mai, patru zile de cosmar pentru mine care nu dormeam nici noaptea. De duminica m-a luat durerea de burtica pe mine, mamoncica, asha ca...
Deci, a fost bine, nu mi-am cumparat decit doua sutiene pentru jumatatile de tzitze pe care le mai am, pentru Isa multe haine ca prea erau frumoase, iar pentru mine ... prea mult lucios in haine, iar eu sint stilul clasic si simplu. Urmatoarea saptamina si ultima a fost de cosmar pentru ca am controlat mica afacere pe care o avem la Iasi, si... surprize, surprize, bani ioccccc, nimic produs, lucrat totul la negru, iar eu am vazut , adica stele verzi, asha ca am pus totul in clar, sper. Deci nopti nedormite, Isabella care a devenit o miriita si o alintata in urma micului virus care i-a facut sa-i creasca cornitzele. In concluzie, Romania e neschimbata, pretzuri mari, oameni saraci, strazile la fel, dar iubesc Iasul asha cum este, numai ca am ramas cu un gust amar si profund dezamagita de persoana in care am avut incredere oarba.
Gata a trecut totul, mi-a fost dor de voi si acum saritzi aici la mine cu idei. Cum o fac pe Isabella sa doarma in patutzul ei, munca mea de 14 luni s-a dus pe apa simbetei, dupa doua saptamini de dormit cu Isa in acelashi pat. Cind o duc in camarutza ei, urla de duduie peretzii si ma mai si trezeste noaptea sa suga, asta tot in urma bolii, ca deh, nu minca nimic si ma tragea la greu de sutien, asha ca o rezolvam si ziua si noaptea cu suptul. Ieri noapte m-a trezit doar o singura data, azi noapte n-am bagat-o in seama, dar la ora 6 era prezenta in pozitzia drepti, pentru ca se trezise sotzul care, a capatat si el virusul cu pricina, voma, diaree, febra, frisoane, asha ca acum sta in pat, lipsa serviciu.
Va doresc o zi buna si sanatate la toate si la copilashi in special.

Androix felicitari pentru burtica si sarcina ushoara.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Androix e un telefon rosu cu cap de cutu de la k's kids. Fii-mea e terminata dupa el. sa vad cat o tine. si l-am gasit la promotie la 350.000 lei.
Danelutza noi nua m gasit solutia in ceea ce priveste dormitul. Doar ca dupa ce adoarme la noi o ducem pe furis la ea in pat.

18+ si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Cuscra citesc ce spui si apoi ma asez stramb ca sa gandesc drept ...am vrut sa te contrazic dar din pacate ai dreptate...am confundat data conceptiei cu ultima zi a menstruatiei...ai dreptate...e clar...m-am dus rau cu capul si is destul de tanara...
mai aveam ani destui in fatza...
Cu suvitele e poveste veche la mine... coafeza mea turba la inceput cand ii spuneam ca vreau suvite gri..ca nu se poate ca nu are cum...ei bine...acuma s-a lamurit ca se poate...ce-i drept si pretu-i pe masura,insa atata merit si eu...Mi le face cu Lorea'l,gama profesionala,pe folie dupa care ma pune la nu stiu agregat sa stau pana se albesc...cu totul dureaza vreo 3-4 ore...
S-o vezi pe Delia cum suge spritzuri din pahare...betiva ca tac-su

Gabitza saru'mana pentru compliment...io nu ma vad chiar asa cand ma uit in oglinda , dar daca zici tu...asa o fi...

Clara,Monu ce cutu'?!Ca si Delia a deschis oficial sezonul de greve la mancare...

Pentru cele care mergeti la targ vedeti ca vine Coccodrillo cu noua colectie...e dementiala...eu s-ar putea sa o ratez ca trebuie sa plec ...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Am inteles despre ce catel era vorba. Da intra-devar e dragut dar eu nu i l-am luat lu Filipu din cauza de pret, adik 450.000, tu il iei redus acum cu o suta de mii. Ma si mir ca imbecilii astia de negustori romani nu ar reduce mai mult de 5-10 mii la un rahat.

Am trimis pemeuri cu parola la cine a scris la capitolul asta. Gabitza eu propun sa pui adresa undeva sus in mesajul cu lista si daca mai vrea cineva parola sa dea de stire si ma execut.

Ma intreba cineva, Olga parca, ce ma fac daca al doilea bb n-o sa fie asa cuminte ca Filip. Pai daca o sa aibe colici si tot tacamul abia atunci o sa vad si eu ce inseamna sa ai copil mic. Pana atunci trag nadejde c-o sa semene cu frac-su.

Mergi la inceput