Copiluti de mai-iunie 2005 (8)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Buna !
Noi inca nu am descarcat pozele, dar ne revansam dupa-amiaza. In rest, cum a fost la intalneala au povestit fetele...
Iepu' nu a fost chiar in apele ei pentru ca dimineata am fost la dr. si pentru ca nu o mai vazuse de mult a vrut sa o controleze pe toate partile ceea ce s-a soldat cu un scandal montru din partea Iepuretelui. De fapt a inceput galagia de la cantarire-pentru ca a luat un kg in 4 luni (WOAU) nu le venea sa creada asa ca au mai adus un cantar sa verifice...la masurat nu a mai stat, iar la consult...sincer nu cred ca a mai plans asa de rau nici cand era mica. Si ca sa punem si cireasa pe tort i-am facut si varilix-ul. Noi vorbisem cu pedi sa nu-l facem-la recomandarea ei-dar ieri ne-a intrebat daca se joaca mult cu alti copii in parc. Cand a auzit ca da si mai ales ca e fascinata de aia...mai colorati( astia fac mai multa galagie si ii atrag atentia-explicatia mea) a zis sa-l facem totusi. Dupa ce plansese cam o ora cam ne-am invartit pe acolo a dormit tun 4 ore dupa-amiaza si tot obosita era si la intalneala...poate si vaccinul abia facut ii dadea o stare nasoala...in fine.
Mai citesc din urma si revin.

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Nici Teodora nu era ok ieri Fran, nu stiu ce a avut, poate unde a schimbat locul de joaca. Nu a fost deloc vesela, nu a "vorbit" desi de obicei ne face capul tandari, in general cam nauca a fost.
Restul puilor niste scumpi, Carina e o finete de fetita, mor cand o vad cum urca trepte, Filip e un cumintel si Dragos la fel. Ema umblareata si senina, ne-a dat sa mancam pana ne-am saturat:) Era insistenta nu gluma, ne-am indopat LOL
Iepurete e tare vesela ca si Alexia zambareata, imi sunt tare dragi toti puisorii la un loc. Elian a venit mai la sfarsit si nu l-am prins la joaca. Imi pare rau ca nu am putut sta si de vorba, cum spune Androix, singurele la o cafea poate.

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Eli, aoleu saracutza de tine, imi pare rau ca treci prin astea... Off! Sanatate multe sa va faceti bine... Nue bine cu atatea scaune... Mare grija cu deshidratarea... Baga electrolyt!

Vad ca v-ati distrat la intalnire nu gluma. Super pozici... Ce mi-ar fi placut sa fiu si eu cu voi, dar asta este!

Beatrice, mami de Alex pifos

www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">

MERG SINGUREL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Am revenit si noi ieri de la mare, a fost super pentru copii s-au balacit cat au putut.
Bianca a invatat sa mearga datorita nisipului zic eu ff bine, am ajuns sa nu mai fiu stresata in orice moment ca, acum va pica...
Cristi s a bronzat frumos iar de luni va merge la scoala...

elisor sanatate copilasilor nu ti mai spun ca si cu cristi am avut destule belele dar diferenta e ca a avut piciorul in gips.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Buna,

Sa dea naiba daca Maya are ceva la stomac. Nu cred ca enterocolita a fost cauza varsaturilor ei. Mai de graba eu cred ca a fot de la raceala. De ieri de la pranz nu a mai facut kk, clar e constipata pentru ca ea dimineata obinuia sa ne serveasca cate o placinta, la 10-15 min dupa ce se trezea. Nu ii mai dau ceai de menta, regimul i-l mai tin vreo doua-trei zile, nu stiu ce sa fac cu antibioticul insa.

Nelia, ma bucur ca vi cu vesti si imi pare rau ca a trebuit a treceti prin asa clipe de cosmar. Nici nu-mi pot imagina ce a fost in sufletul tau atunci. Agata are un program destul de incarcat bag seama. Asta imi doresc si eu pentru Maya, sa o implic in cat mai multe activitati numai ca pe aici nu e asa usor sa-i poti oferi o educatie mai aleasa, cum se spune, copilului tau. Stiu ca in State erau tot felul de astfel de centre care se adresau copiilor de la un an chiar. Tinem pumnii sa treci cu bine testul si te asteptam cu vesti noi despre voi.

Monu
, foarte frumoase pozele. Se pare ca s-au inteles bine copilasii desi sunt sigura ca urmatoarea intalnire va fi si mai reusita ca vor fi scapat de emotiile primei intalniri! Poze cu burtica, cand ne arati?

Teddy, zilele astea am baut must ca la balamuc si vad ca nu am nimic la stomac. Virusul cred ca nu a existat, cel putin asa sper.

Androix, cum te simti, au inceput deja greturile? Eu greturi am avut numai la schimbat de pampers, nu suportam mirosul, in rest am trecut cu bine peste asta.

Ieri am fost la croitoreasa sa-mi las materialul pentru "toaleta" pe care mi-o fac pentru nunta. Am dat in jur de 50RON pe materialul bluzitei, imi mai ia 30 la cusut si am mari emotii sa vad cum va iesi.
Vroiam sa va intreb daca v-ati vopsit vre-una parul cat ati fost insarcinata. Vreau sa ma vopsesc si as vrea sa pun o nuanta un pic mai deschisa decat am acum. Oare prinde? Stiu ca daca folosesc o vopsea fara amoniac nu-l afecteaza pe bebe, voi ce stiti despre asta?

Am fugit, ma duc sa mananc si apoi incerc sa o culc pe Maya - am mai avut o incercare esuata acum o ora!

Tina 25+ cu si Maya
Pozele noastre
Maya dupa 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Buna,
Flori la mine nu prinde vopseaua, pe verificate. Cu o saptamana inainte sa aflu ca sunt gravida m-am dus la coafor sa ma fac gigea. Si nu mi-a prins vopseaua deloc. Doar suvitele blonde ca au decolorat parul. Insa vopseaua roscata nik.

18+ si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Mi-a fost frica ca nu am timp sa citesc...dar vad ca-i duminica...
Noi ne-am intalnit cu Gabitza azi,am vizionat live masina noua ...tare tare frumoasa...
Andrei era total schimbat fatza de ultima oara de cand l-am vazut...oameni in miniatura...s-au jucat amandoi,nu impreuna evident,au ciugulit cereale din palma de la Bianca,iar a mea s-a umplut de rahati de caine pe haine si incaltaminte ca doar ce-o fi...traim in Romania si nimic nu se arunca totul se reconditioneaza...
Si ca de final de vara am mancat impreuna o inghetata...sa ne ajunga pana la anul...

Florentina la mine prinde orice vopsea de par...la ambele sarcini aveam niste culori dementiale...la Delia aveam niste suvite de ma invidiau fetele din coafor...

Mercedes nu am reusit sa ne vedem ...la mine a fost o saptamana tumultoasa rau de tot...

Cuscra ma tot gandeam la dpn-ul tau si nu-mi iese ...eu am avut UM 13 august si trebuia sa nasc pe 4 mai,odata cu Cornelia,maxim pana pe 10 mai...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Androix, stiu ca servetelele din tubul albastru au ramas la tine, dar ma stii cumva ceva de maimutza mea, tocul pt telefon? ca nu l-am mai luat inapoi dupa ce s-au jucat piticii cu ea....

Andra si Dragos Alexandru - 31.05.2005

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

FELICITARI ANDROIX, sa ai o sarcina usoara si un bb la fel de reusit ca Filip
Felicitari ptr marea adunare, ptr mamicile si piticii frumosi pe care i-am vazut in poze. Sper sa se mai organizeze o intalnire de genul asta si in saptamana in care venim noi. Si ptr ca m-ati intrebat, vom sta cateva zile in Brancoveanu, langa Budimex, la verisoara mea si cateva zile la o prietena, undeva intre Obor si Stefan cel Mare. Oricum, cunosc (sau cunosteam Bucurestiul destul de bine, am colindat si am stat in anii studentiei in toate colturile lui). Abia astept sa va vad!
Maine implinim 2 ani de la casatorie...la fix 8 luni a aparut Alex. Tot maine naste una dintre cele mai bune pretene, tot o fetita, Mara Alexia. Am mari emotii ptr ele. Naste prin cezariana, speriata de nasterea normala dp experienta mea, nici n-a mai vrut sa auda.
Va pup si noapte buna, merg sa schimb pitika ptr ca a "parfumat " rau camera.

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Androix, scuze de confuzie, am gasit maimutoiul, era in spate la carucior, cred ca una din noi l-a bagat acolo. Nu te superi, da?
MyGirl, noi stam cat de cat aproape de Obor, uneori chiar mai iesim la plimbare acolo in parc. Poate mai ai nr meu, daca nu, da un semn pe PM. cat despre Brancoveanu, acolo sta soacra-mea, dar prefer sa vin cat mai rar in acea zona
Noi azi am avut o iesire la tara la niste prieteni, fara Dragoselu de aceasta data si a fost SUPER! O zona minunata pana in Targoviste, natura pura, cu iaz, rau, lebede, padure, mmmmmm.....VIS!

Andra si Dragos Alexandru - 31.05.2005

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput